Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. marts 2020 12:37

Tre mænd anholdt for indbruds-kriminalitet i politiaktion


Nordjyllands Politi har gennem længere tid efterforsket et indbrud i en landejendom beliggende øst for Aalborg. Indbruddet blev begået i september 2019. I går slog politiet så til i anholdelses-aktion.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det var på baggrund af sagens udvikling, at politiet i går, torsdag den 5. marts 2020, besluttede at slå til og foretage anholdelse og ransagning hos tre mænd i alderen 28, 31 og 35 år, der alle er bosiddende i Aalborg.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann. 

Og det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning. 

”Ved ransagningen fandt vores efterforskere nemlig formodede tyvekoster fra mindst tre indbrud i privat beboelse. Vi fandt også en del blankvåben og en stor mængde fyrværkeri,” siger politikommissæren. 

Han tilføjer, at der ved ransagningen hos den 28-årige mand blev fundet 6 skydevåben samt en del ammunition. 

”Vi er meget tilfredse med resultatet af aktionen i går. Nu håber vi, at de mange formodede tyvekoster kan genforenes med deres rette ejerfolk, ligesom vi har fået fjernet skydevåben fra det offentlige rum,” siger Mikkel Brügmann.  

Den 28-årige mand  blev tidligere i dag, fredag 6. marts, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet i foreløbig fire uger. De to øvrige mistænkte mænd er løsladt, men politiet opretholder sigtelsen for blandt andet indbrud mod dem. 

Politiet har ingen yderligere informationer i sagen på nuværende tidspunkt.

 

Pressens kontaktperson: 

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

24. september 2020

Nordjyllands Politi

Opholdsforbud i Jomfru Ane Gade forlænges

Det opholdsforbud, der i afgrænsede tidsrum gælder for Jomfru Ane Gade, Jomfru Anes Gård og Ny Mølle Stræde i Aalborg frem til 26. september 2020 kl. 02.00, forlænges nu, så det også omfatter den følgende aften, nemlig lørdag d. 26. september kl. 22.00 til søndag d. 27. september kl. 02.00. Forbuddet sker for at forhindre yderligere spredning af covid-19.

23. september 2020

Nordjyllands Politi

41-årig sigtes for blufærdighedskrænkelse i institution

Nordjyllands Politi har sigtet en ansat i en børnehaven Feggesundvej i Aalborg Øst for blufærdighedskrænkelse og for besiddelse af børneporno. Manden fremstilles i grundlovsforhør i morgen, d. 24. september 2020, i Retten i Aalborg.

18. september 2020

Nordjyllands Politi

Tidsbegrænset opholdsforbud i Jomfru Ane Gade og Jomfru Anes Gård i Aalborg

Nordjyllands Politi har for at forhindre spredning af cornavirus/covid-19 udstedt et midlertidigt og tidsbegrænset opholdsbud for Aalborgs festgade, Jomfru Ane Gade, gældende fra lørdag d. 19. september 2020 kl. 22.00. Samtidig skærper politiet indsatsen i restaurationsmiljøet i hele Nordjylland.