Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. marts 2020

Tre mænd anholdt for indbruds-kriminalitet i politiaktion


Nordjyllands Politi har gennem længere tid efterforsket et indbrud i en landejendom beliggende øst for Aalborg. Indbruddet blev begået i september 2019. I går slog politiet så til i anholdelses-aktion.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det var på baggrund af sagens udvikling, at politiet i går, torsdag den 5. marts 2020, besluttede at slå til og foretage anholdelse og ransagning hos tre mænd i alderen 28, 31 og 35 år, der alle er bosiddende i Aalborg.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann. 

Og det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning. 

”Ved ransagningen fandt vores efterforskere nemlig formodede tyvekoster fra mindst tre indbrud i privat beboelse. Vi fandt også en del blankvåben og en stor mængde fyrværkeri,” siger politikommissæren. 

Han tilføjer, at der ved ransagningen hos den 28-årige mand blev fundet 6 skydevåben samt en del ammunition. 

”Vi er meget tilfredse med resultatet af aktionen i går. Nu håber vi, at de mange formodede tyvekoster kan genforenes med deres rette ejerfolk, ligesom vi har fået fjernet skydevåben fra det offentlige rum,” siger Mikkel Brügmann.  

Den 28-årige mand  blev tidligere i dag, fredag 6. marts, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet i foreløbig fire uger. De to øvrige mistænkte mænd er løsladt, men politiet opretholder sigtelsen for blandt andet indbrud mod dem. 

Politiet har ingen yderligere informationer i sagen på nuværende tidspunkt.

 

Pressens kontaktperson: 

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Efterforskning af mulig matchfixing standses

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har 3. juli 2020 truffet afgørelse om at standse efterforskningen i sagen om mulig matchfixing relateret til fodboldklubben AaB.

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Politiet råder nu Skyland Beach Camp til at lukke

Nordjyllands Politi vurderer nu, at Skyland Beach Camp i Øster Hurup i praksis og samlet set er et arrangement i strid med forsamlingsforbuddet. Politiet råder derfor arrangørerne til at lukke konceptet. Almindelig camping er tilladt.

2. juli 2020

Nordjyllands Politi

29-årig mand sigtes for omfattende kriminalitet

Nordjyllands Politi fremstiller senere i dag en 29-årig litauisk mand i et grundlovsforhør, sigtet for adskillige tilfælde af indbrud og omfattende tilfælde af databedrageri. Manden blev afhentet i Litauen af betjente fra Nordjyllands Politi efter et internationalt samarbejde.

Afvis cookies