Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Servicemeddelelse

23. februar 2021 10:04

Levering af sundhedsfaglig bistand til Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi ønsker at indgå aftaler om lægefaglig bistand på Aalborg Politigård.

Der vil i nogle tilfælde være mulighed for, at blodprøve kan foretages andre steder f.eks. ved målrettede indsatser mod spritkørsel. Lægefaglig bistand ved sådanne indsatser vil blive aftalt inden med leverandør. 

Nordjyllands Politi har løbende behov for sundhedsfaglig bistand i form af lægehjælp på Aalborg Politistation. Politikredsens behov omfatter: 

 

  • Detentionsundersøgelse
  • Udtagning af blodprøve
  • Klinisk vurdering af påvirket person
  • Sikring af urinprøve

 

For at sikre en ensartet proces for levering af sundhedsfaglige ydelser på tværs af landets politikredse indbyder Nordjyllands Politi interesserede læger til at afgive tilbud om at levere ovennævnte sundhedsfaglige ydelser til Nordjyllands Politi.

 

Der er udarbejdet et aftaleudkast og en tilbudsblanket, som interesserede potentielle leverandører får tilsendt nu ved henvendelse til Nordjyllands Politi på nedenstående e-mailadresse senest mandag den 3. maj 2021 kl. 12.00:

NJYL-BUDGET-REGNSKAB@POLITI.DK

Ved alle henvendelser vedrørende denne tilbudsindhentning skriv venligst i mailens emnefelt: Sundhedsfaglig bistand

Aftaleudkastet danner grundlag for politiets krav til de fremtidige rammer for levering af sundhedsfaglig bistand. Tilbudsblanketten skal anvendes ved afgivelse af leverandørens tilbud.

Tilbudsblanketten skal være modtaget, i udfyldt stand, via ovenstående e-mailadresse senest mandag den 3. maj 2021 kl. 12.00.

Såfremt der måtte være spørgsmål til processen, aftaleudkastet og/eller tilbudsblanketten, bedes henvendelse herom ske til ovenstående e-mailadresse senest fredag den 26. april 2021 kl. 12.00.

Alle spørgsmål, der indkommer inden spørgsmålsfristens udløb, vil blive anonymiseret, besvaret og delt med alle interesserede leverandører, hurtigst muligt. 

Nordjyllands Politi foretrækker at indgå en forpligtende aftale. Aftalen vil blive indgået med de leverandører, som bedst og billigst kan imødekomme politiets krav og ønsker til en fremtidig aftale. Tilgængelighed og pris vil blive vurderet højt i denne vurdering.

Med venlig hilsen
Nordjyllands Politi

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

4. januar 2024

Nordjyllands Politi

Politikredsen fraråder ikke længere al unødig udkørsel

Nordjyllands Politi fraråder ikke længere al unødig udkørsel i politikredsen, men poliitet tilråder, at borgerne orienterer sig, inden de kører ud – og tager bestik af situationen ude på vejnettet.

19. december 2023

Nordjyllands Politi

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår 2023

Se ændringer nedenfor:

19. december 2023

Nordjyllands Politi

Bekendtgørelse om færdsel på is

Bekendtgørelse gældende i Nordjyllands politikreds: Det meddeles herved, at al færdsel på isen ud for kyster, i havne eller på offentlige søer, vandløb eller andre vandsteder er forbudt.