Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. januar 2023 11:58

Lukket grundlovsforhør i skudsag kl. 14.00


Klokken 14.00 i dag mandag den 30. januar 2023 fremstilles en 20-årig kvinde og to mænd på 18 år i lukkede grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Nordjyllands Politi mistænker de tre personer for at være involveret i skudepisoden på Vesterbro i Aalborg søndag, hvor en 33-årig mand blev ramt af to skud.

Nordjyllands Politi har anmodet om dørlukning i dagens grundlovsforhør ved i Retten i Aalborg, hvor de tre mistænkte i skudsagen stilles for en dommer. 

”Af hensyn til den videre efterforskning i sagen og vores muligheder for at klarlægge hele forløbet før, under og efter skudafgivelsen har vi brug for at holde kortene tæt til kroppen. Derfor har vi anmodet om lukkede døre i grundlovsforhørene i dag,” forklarer vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Dørlukningen betyder, at offentligheden og pressens repræsentanter kan høre, hvad de tre mistænkte sigtes for, men derefter ikke har adgang til resten af retsmøderne.

Nordjyllands Politi har for nuværende ikke flere oplysninger at give til offentligheden om skudsagen.

 

Pressens kontakt i sagen:

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, tlf. 2154 0882
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Indbrudsbølge i varebiler: sådan sikrer du dig

Hos Nordjyllands Politi modtager vi i øjeblikket en del anmeldelser om indbrud i varebiler. Hændelserne er spredt bredt ud over politikredsen. Her følger en række gode råd til ejere af håndværkerbiler/varevogne, der skal gøre det sværere for tyven at bryde ind og efterfølgende at få afsat tyvekosterne.

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Stjålne minilæssere fundet i Hammer Bakker – politiet søger vidner

Fem minilæssere som blev stjålet fra Bøgildsmindevej i Nørresundby natten til søndag, er nu fundet i Hammer Bakker. Minilæsserne stod gemt væk forskellige steder i området og blev fundet én efter én af lokale, samt betjente fra Nordjyllands Politi.

27. marts 2023

Nordjyllands Politi

Politiet sætter snart særligt ind i fogedsager

Antallet af borgere, der har en verserende fogedsag i form af gæld, skal ned i Jammerbugt og Hjørring kommuner. Derfor vil politiet i Hjørring i den nærmeste fremtid banke på hos flere af de borgere i kommunerne, der har en ubetalt gæld, som de trods flere anmodninger ikke har fået afviklet. Formålet er, at flere af sagerne således kan blive afsluttet i fogedretten – og de forurettede, der har penge til gode, kan få en afklaring på deres sag.

Forslag