Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. marts 2019

Tre personer anholdt i narko-sag


Nordjyllands Politi har i dag, 27. marts 2019, anholdt tre mænd, der alle er sigtet for handel med narko på sociale medier.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Efterforskere fra Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 10.00, til handling og anholdt tre nordjyske mænd mellem 20 og 21 år. Anholdelserne skete på adresser i Aalborg.

Samtidig med anholdelserne foretog politiet ransagning af 7 adresser omkring Aalborg, hvorved man beslaglagde endnu ikke opgjorte mængder af hash, kokain og doping samt større kontantbeløb. 

Anholdelserne skete på baggrund af en intens efterforskning hen over 4 uger, hvor politiets operative efterforskere har viklet en række tråde ud, der kan føres tilbage til salg af stoffer via sociale medier på internettet. Her har personer tilbudt salg af blandt andet hash og kokain. 

”Salget er foregået på den måde, at man via sms eller telefonopkald har ringet til det oplyste telefonnummer, hvorefter der er aftalt leveringssted,” oplyser politikommissær Casper Jacobsen 

Politikommissæren uddyber, at sælgeren derpå sørgede for, at narkoen blev transporteret til leveringsstedet, hvor handlen foregik. Selve transporten af stofferne blev udført af forskellige personer, der står for at gennemføre salget.   

”Alle handlerne har været af forskellige kvantum – helt fra små leverancer til de lidt større,” siger Casper Jacobsen. 

Politiets efterforskning har understreget, at myndighederne også patruljerer på internettet for at finde sælgere af blandt andet narkotika. 

”Man skal altså heller ikke online vide sig sikker, hvis man handler med stoffer,” understreger Casper Jacobsen, der tilføjer, at politiets efterforskning af sagen fortsætter på fuld styrke, hvilket betyder, at de mange købere af de ulovlige stoffer kan vente besøg fra politiets efterforskere – hvor de vil blive sigtet for køb af narkotika.  

De anholdte mænd løslades efter endt afhøring, da man ikke vurderer, at der er grundlag for varetægtsfængsling, idet de ikke kan skade den videre efterforskning, men sigtelsen mod dem opretholdes, ligesom at politiets efterforskning i sagen fortsætter.   

Politiet har ikke yderligere oplysninger.

Pressens kontaktperson;
* Casper Jacobsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6161 9467
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

20. september 2019

Nordjyllands Politi

Vidner fundet i blufærdighedskrænkelsessag

Nordjyllands Politi har, foranlediget af efterlysningen af vidner til en sag om blufærdighedskrænkelse af en kvinde begået i 14. september i Aalborg, modtaget flere henvendelser i sagen.

20. september 2019

Nordjyllands Politi

Stor færdselskontrol i hele Nordjylland

Nordjyllands Politi afholdte 17. september 2019 en større færdselskontrol adskillige steder i det nordjyske.

19. september 2019

Nordjyllands Politi

Politiets mindedag: Faldne kolleger huskes fortsat efter 75 år

I år er det 75 år siden, at den tyske besættelsesmagt angreb de større danske politistationer og deporterede næsten 2000 politifolk. Med blomster, mindeord og stilhed markerede Nordjyllands Politi, at de faldne kolleger ikke er glemt.

Afvis cookies