Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. marts 2019 14:30

Tre personer anholdt i narko-sag


Nordjyllands Politi har i dag, 27. marts 2019, anholdt tre mænd, der alle er sigtet for handel med narko på sociale medier.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Efterforskere fra Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 10.00, til handling og anholdt tre nordjyske mænd mellem 20 og 21 år. Anholdelserne skete på adresser i Aalborg.

Samtidig med anholdelserne foretog politiet ransagning af 7 adresser omkring Aalborg, hvorved man beslaglagde endnu ikke opgjorte mængder af hash, kokain og doping samt større kontantbeløb. 

Anholdelserne skete på baggrund af en intens efterforskning hen over 4 uger, hvor politiets operative efterforskere har viklet en række tråde ud, der kan føres tilbage til salg af stoffer via sociale medier på internettet. Her har personer tilbudt salg af blandt andet hash og kokain. 

”Salget er foregået på den måde, at man via sms eller telefonopkald har ringet til det oplyste telefonnummer, hvorefter der er aftalt leveringssted,” oplyser politikommissær Casper Jacobsen 

Politikommissæren uddyber, at sælgeren derpå sørgede for, at narkoen blev transporteret til leveringsstedet, hvor handlen foregik. Selve transporten af stofferne blev udført af forskellige personer, der står for at gennemføre salget.   

”Alle handlerne har været af forskellige kvantum – helt fra små leverancer til de lidt større,” siger Casper Jacobsen. 

Politiets efterforskning har understreget, at myndighederne også patruljerer på internettet for at finde sælgere af blandt andet narkotika. 

”Man skal altså heller ikke online vide sig sikker, hvis man handler med stoffer,” understreger Casper Jacobsen, der tilføjer, at politiets efterforskning af sagen fortsætter på fuld styrke, hvilket betyder, at de mange købere af de ulovlige stoffer kan vente besøg fra politiets efterforskere – hvor de vil blive sigtet for køb af narkotika.  

De anholdte mænd løslades efter endt afhøring, da man ikke vurderer, at der er grundlag for varetægtsfængsling, idet de ikke kan skade den videre efterforskning, men sigtelsen mod dem opretholdes, ligesom at politiets efterforskning i sagen fortsætter.   

Politiet har ikke yderligere oplysninger.

Pressens kontaktperson;
* Casper Jacobsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6161 9467
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.