Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. marts 2019

Tre personer anholdt i narko-sag


Nordjyllands Politi har i dag, 27. marts 2019, anholdt tre mænd, der alle er sigtet for handel med narko på sociale medier.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Efterforskere fra Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 10.00, til handling og anholdt tre nordjyske mænd mellem 20 og 21 år. Anholdelserne skete på adresser i Aalborg.

Samtidig med anholdelserne foretog politiet ransagning af 7 adresser omkring Aalborg, hvorved man beslaglagde endnu ikke opgjorte mængder af hash, kokain og doping samt større kontantbeløb. 

Anholdelserne skete på baggrund af en intens efterforskning hen over 4 uger, hvor politiets operative efterforskere har viklet en række tråde ud, der kan føres tilbage til salg af stoffer via sociale medier på internettet. Her har personer tilbudt salg af blandt andet hash og kokain. 

”Salget er foregået på den måde, at man via sms eller telefonopkald har ringet til det oplyste telefonnummer, hvorefter der er aftalt leveringssted,” oplyser politikommissær Casper Jacobsen 

Politikommissæren uddyber, at sælgeren derpå sørgede for, at narkoen blev transporteret til leveringsstedet, hvor handlen foregik. Selve transporten af stofferne blev udført af forskellige personer, der står for at gennemføre salget.   

”Alle handlerne har været af forskellige kvantum – helt fra små leverancer til de lidt større,” siger Casper Jacobsen. 

Politiets efterforskning har understreget, at myndighederne også patruljerer på internettet for at finde sælgere af blandt andet narkotika. 

”Man skal altså heller ikke online vide sig sikker, hvis man handler med stoffer,” understreger Casper Jacobsen, der tilføjer, at politiets efterforskning af sagen fortsætter på fuld styrke, hvilket betyder, at de mange købere af de ulovlige stoffer kan vente besøg fra politiets efterforskere – hvor de vil blive sigtet for køb af narkotika.  

De anholdte mænd løslades efter endt afhøring, da man ikke vurderer, at der er grundlag for varetægtsfængsling, idet de ikke kan skade den videre efterforskning, men sigtelsen mod dem opretholdes, ligesom at politiets efterforskning i sagen fortsætter.   

Politiet har ikke yderligere oplysninger.

Pressens kontaktperson;
* Casper Jacobsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6161 9467
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

18. februar 2020

Nordjyllands Politi

Mistænkeligt dødsfald i Oue

Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 18. februar 2020 kl. 06:35 en anmeldelse via 112 om en livløs mand på en adresse i Oue, 9500 Hobro.

12. februar 2020

Nordjyllands Politi

Lastbilkontrol i Herning

Tungvogncenter Nord (TCN) ved Nordjyllands Politi afviklede 6. og 7. februar 2020 en lastbilkontrol i industriområdet Hipark ved Herning.

7. februar 2020

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt få dage efter indbrud

To rumænske mænd brød ind i et byggemarked i Hune og stjal dyrt værktøj. Få dage efter blev anholdt i omkring Skive, mistænkt for indbrud.

Afvis cookies