Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. november 2021 20:40

Politiet: rolig afslutning på superligakampen mellem AaB og FCK

Årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park blev afviklet i god ro og orden set fra politiets side.

Kampen mellem AaB og FCK er slut. Nordjyllands Politi har siden kampens slutfløjt været synlige omkring stadion. 

"Det er vigtigt for os, at alle tilskuere føler sig trygge, når de forlader stadion", forklarer vicepolitiinspektør Sune Myrup, som har stået i spidsen for politiets indsats i forbindelse med afviklingen af aftenens kamp på Aalborg Portland Park.
 
"Fra et politimæssigt synspunkt er kampen forløbet som forventet, så vi er godt tilfredse. Vores dialogbetjente har været synlige og har med deres tilstedeværelse virket forebyggende og skabt tryghed. Både før, under og efter kampen har der altovervejende været en god stemning blandt fansene, hvor fodbolden har været i højsædet, så det vil vi gerne takke for," siger Sune Myrup.
 
Nordjyllands Politi har gennem eftermiddagen og aftenen ikke haft behov for at skride ind med sigtelser for overtrædelser af hverken ordensbekendtgørelsen eller andet. Der har heller ikke været foretaget anholdelser i forbindelse med kampen.
 
FCK's medrejsende fans blev efter kampen guidet ud i fanbusserne tæt på stadion og efterfølgende fulgt godt på vej ud af byen af politiets motorcykelbetjente.  
 
Nordjyllands Politi ønsker alle tilskuere en god tur hjem og god aften – på gensyn i 2022.
 
Politiindsatsen omkring AaB-FCK betragtes nu som værende afsluttet.
 

Pressen henvises derfor nu til vagtchefens pressetelefon – telefontider kan ses her:

https://politi.dk/nordjyllands-politi/om-nordjyllands-politi/pressekontakt

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet for bedrageri

Nordjyllands Politi har i går, 20. januar 2022, anholdt en 29-årig mand, som man mistænker for flere tilfælde af bedrageri over en længere periode.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben