Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. august 2020 15:46

Ransagning i Rørdal – tre sigtet for indbrudstyveri

Nordjyllands Politi har i dag den 6. august 2020 foretaget en ransagning i Rørdal, Aalborg Øst. I den forbindelse blev tre personer sigtet for indbrudstyveri – de to fremstilles fredag i grundlovsforhør.

I dag torsdag den 6. august 2020 har efterforskere og teknikere fra Nordjyllands Politi været talstærkt tilstede i Rørdal, Aalborg Øst, i forbindelse med en ransagningsaktion. 

Aktionen er én af flere, som relaterer sig til længere tids indbrudsefterforskning, fortæller politikommissær Mikkel Brügmann:

”Vi har efterforsket en række indbrud i private hjem, som er sket i Aalborg og oplandsbyerne, og hvor det også har vist sig, at beboerne i flere tilfælde har været hjemme på gerningstidspunktet,” siger Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen i sagerne.

 

Tre anholdt og sigtet for indbrudstyveri

Politikommissæren oplyser, at man i forbindelse med dagens ransagning har foretaget flere anholdelser. 

”Vi har anholdt en kvinde på 44 år og to mænd på henholdsvis 34 og 54 år, som vi mistænker for at stå bag de nævnte indbrud,” bekræfter Mikkel Brügmann, der er tilfreds med aktionens resultater:

”Vi har haft en vellykket aktion, og det er tilfredsstillende, at vi har kunnet skride til anholdelse og på den måde forhindret gerningsmændene i at begå flere indbrud,” siger Mikkel Brügmann og understreger sagernes alvor:

”– Ud over at det generelt er hårdt for de borgere, det går ud over, når der bliver begået et indbrud, så er det klart, at det er ekstra utrygt for dem, der er hjemme under indbruddet – også selvom de ikke har opdaget det i første omgang.”

 

De to sigtede mænd fremstilles i grundlovsforhør i morgen fredag den 7. august 2020.


Pressens kontakt i sagen:

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi tlf. 5154 9858

 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

22. juli 2024

Nordjyllands Politi

Politiet leder efter 68-årig mand

Nordjyllands Politi efterlyste i går, den 21. juli 2024, i offentligheden den 68-årige Tommy, der er bosiddende i Frederikshavn, men som ikke er blevet set af sine pårørende siden onsdag i sidste uge. Og den 68-årige mand savnes her dagen efter, mandag, stadig.

19. juli 2024

Nordjyllands Politi

Udenlandske butikstyve varetægtsfængslet

Intenst efterforskningsarbejde har ført til anholdelse af tre rumænske mænd, som Nordjyllands Politi mistænker for at have organiseret adskillige tilfælde af butikstyveri fra butikker i det jyske.

19. juli 2024

Nordjyllands Politi

Voldsoffer afgået ved døden – efterforskning fortsætter

Den 50-årige mand, der søndag den 14. juli 2024 blev overfaldet ved Lindholm Station i Aalborg og i den forbindelse pådrog sig alvorlige skader, er afgået ved døden. De pårørende er blevet underrettet herom.