Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. august 2020 15:46

Ransagning i Rørdal – tre sigtet for indbrudstyveri

Nordjyllands Politi har i dag den 6. august 2020 foretaget en ransagning i Rørdal, Aalborg Øst. I den forbindelse blev tre personer sigtet for indbrudstyveri – de to fremstilles fredag i grundlovsforhør.

I dag torsdag den 6. august 2020 har efterforskere og teknikere fra Nordjyllands Politi været talstærkt tilstede i Rørdal, Aalborg Øst, i forbindelse med en ransagningsaktion. 

Aktionen er én af flere, som relaterer sig til længere tids indbrudsefterforskning, fortæller politikommissær Mikkel Brügmann:

”Vi har efterforsket en række indbrud i private hjem, som er sket i Aalborg og oplandsbyerne, og hvor det også har vist sig, at beboerne i flere tilfælde har været hjemme på gerningstidspunktet,” siger Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen i sagerne.

 

Tre anholdt og sigtet for indbrudstyveri

Politikommissæren oplyser, at man i forbindelse med dagens ransagning har foretaget flere anholdelser. 

”Vi har anholdt en kvinde på 44 år og to mænd på henholdsvis 34 og 54 år, som vi mistænker for at stå bag de nævnte indbrud,” bekræfter Mikkel Brügmann, der er tilfreds med aktionens resultater:

”Vi har haft en vellykket aktion, og det er tilfredsstillende, at vi har kunnet skride til anholdelse og på den måde forhindret gerningsmændene i at begå flere indbrud,” siger Mikkel Brügmann og understreger sagernes alvor:

”– Ud over at det generelt er hårdt for de borgere, det går ud over, når der bliver begået et indbrud, så er det klart, at det er ekstra utrygt for dem, der er hjemme under indbruddet – også selvom de ikke har opdaget det i første omgang.”

 

De to sigtede mænd fremstilles i grundlovsforhør i morgen fredag den 7. august 2020.


Pressens kontakt i sagen:

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi tlf. 5154 9858

 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

22. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt

Nordjyllands Politi har netop udstedt opholdsforbud i rockerklubhus på Østergade i Nørresundby.

19. september 2023

Nordjyllands Politi

Skudepisode i Aalborg: To personer varetægtsfængslet og yderligere en mistænkt sigtet

De to personer som Nordjyllands Politi mandag den 18. september anholdte, i forbindelse med det skyderi der fandt sted tæt på Hovedbiblioteket, den 25. august 2023, har nu været fremstillet i grundlovsforhør. Begge mænd blev varetægtsfængslet i fire uger. To øvrige personer er ligeledes sigtet i sagen.

18. september 2023

Nordjyllands Politi

To personer anholdt i forbindelse med skudepisode

Nordjyllands Politi har anholdt to personer i forbindelse med det skyderi, der fandt sted tæt på Hovedbiblioteket, under Aalborg Regatta den 25. august 2023.