Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

2. december 2021 10:02

Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel.

Torsdag morgen den 2. december 2021 kan Nordjyllands Politi oven på en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen er farbare.

”Politiet fraråder ikke længere udkørsel. Hovedfærdselsårerne og de fleste veje generelt er igen farbare. De fleste steder glider trafikken stille og roligt nu her i morgentimerne,” oplyser vagtchef Mads Hessellund, Nordjyllands Politi.

Han har følgende råd til folk, der påtænker at køre ud i dag:

”Forvent, at vejene er glatte. Kør forsigtigt, kør i god tid og orientér dig på Vejdirektoratets hjemmeside, inden du kører,” lyder opfordringen fra vagtchefen.

Der er fortsat et større oprydningsarbejde for bjærgningskøretøjer rundt om i Nordjylland, hvor en del biler, busser og lastbiler sidder fast i sneen. Det kan nogle steder give trafikale udfordringer.

Politiet henviser til Nordjyllands Trafikselskab, Vejdirektoratet, DSB, Banedanmark, Aalborg Lufthavn med flere for information om offentlig transport og forsinkelser.

 

Pressens kontakt:

Vagtchefens pressetelefon – bemærk de fastlagte ringetider 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

17. september 2024

Nordjyllands Politi

Stor øvelse på Læsø og til søs: Olieforurening i Kattegat

Onsdag den 25. september 2024 afholder myndighederne en såkaldt havmiljø-øvelse på Læsø samt ude i Kattegat umiddelbart syd for Læsø. Øvelsen skal blandt andet sikre indsatsledelsens samarbejde på tværs af myndigheder.

12. september 2024

Nordjyllands Politi

Mariagerfjord: Ny aftale mellem kommune og politi skal styrke indbrudsforebyggelse og tryghed

En ny partnerskabsaftale mellem Mariagerfjord Kommune, Nordjyllands Politi og Bo trygt skal øge borgernes tryghed og tvinge antallet af indbrud endnu længere ned.

4. september 2024

Nordjyllands Politi

Anholdelse i brandsag fra Frederikshavn

Nordjyllands Politi skred i går, den 3. september 2024, til anholdelse af en 19-årig mand fra Frederikshavns-området. Manden er sigtet for at have påsat en brand i beboelsesejendom beliggende i Rimmensgade Frederikshavn den 25. august 2024.