Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

8. maj 2021 21:50

Status på demonstration: en person anholdt, flere sigtede

’Men in Black’ har færdiggjort deres optog i Aalborgs gader her til aften lørdag den 8. maj 2021. En person er anholdt, flere er sigtede. Nordjyllands Politi er fortsat til stede, mens demonstrationen fortsætter i Kildeparken.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi har været og er fortsat meget synlige i Aalborgs gader her lørdag aften, siden gruppen ’Men in Black’ samledes til en anmeldt demonstration i Kildeparken omkring kl. 19.00 og derefter gik i optog rundt i midtbyen.

Ved 21-tiden sluttede optoget, da demonstranterne returnerede til Kildeparken. Her vil Nordjyllands Politi fortsat være til stede, mens der forventeligt holdes taler.

En person anholdt, flere sigtet

Lederen af politiets indsats her til aften sætter ord på demonstrationens forløb indtil nu:

”Status her omkring klokken 21.45 er, at vi løbende har haft dialog med arrangørerne af demonstrationen omkring afviklingen, hvilket har været positivt. Nogle af de fremmødte har dog fyret romerlys af, og i den forbindelse har vi sigtet fire personer for at overtræde fyrværkeriloven,” oplyser vicepolitiinspektør Henrik Skals. ” – En af de fire, en 26-årig mand, har vi anholdt. Han sigtes for at overtræde både fyrværkeriloven, våbenloven og lov om euforiserende stoffer.”

De personer, der har overtrådt fyrværkeriloven, kan se frem til en bødestraf.

Politiet estimerer, at ca. 250-300 personer deltager i ’Men in Black’-demonstrationen.

 

Pressens kontakt:

KSN pressetelefon 4022 1240 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.