Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

16. juni 2020 14:17

Ulykke årsag til dødsfald i Sæby


Nordjyllands Politi har siden i går, 15. juni 2020, efterforsket omstændighederne omkring en ældre kvindes død i Sæby – omstændigheder, som politiet i første omgang betegnede som mistænkelige. Men Nordjyllands Politi kan efter en række undersøgelser nu konkludere, at der tale om en ulykke.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

”Det er vores efterforskningskridt i sagen kombineret med de retsmedicinske undersøgelser i dag, der har gjort, at vi kan konkludere, at der ikke er ligger nogle mistænkelig forhold bag kvindens død. Der er tale om en faldulykke i hjemmet,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 
 
De pårørende til den afdøde kvinde er underrettet.

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer til ulykken. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

15. januar 2021

Nordjyllands Politi

Så du spøgelsesbilisten i morges? Så ring 114

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner i forbindelse med den trafikulykke, som blev anmeldt her til morgen, d. 15. januar 2021 kl. 0330, syd for afkørsel 30 i det sydgående spor, dvs. ud for Støvring i Rebild Kommune. På stedet skete et alvorligt sammenstød mellem to personbiler – hvoraf den ene tilsyneladende kørte i det forkerte spor, altså mod færdselsretningen.

14. januar 2021

Nordjyllands Politi

Indbrudstyv anholdt efter hurtig efterforskning

Natten mellem mandag og tirsdag, d. 11. – 12. januar 2021, var der indbrud på Hobro Postkontor i Adelgade. Ved indbruddet blev der stjålet flere forsendelser, mobiltelefoner og kontorudstyr, men man kunne ikke konstatere, hvordan det var lykkedes for gerningsmanden at komme ind.

13. januar 2021

Nordjyllands Politi

2.166 hastighedssager: "Det går alt for stærkt for alt for mange"

Ned, ned, ned. Farten skal ned. Det er den livsvigtige formaning fra Færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi, der i årets første uge har noteret hele 2.166 hastighedsovertrædelser i politikredsen. Kontrollerne var en del af en national indsats.