Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. juni 2024 10:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. juni 2024

Får på færde, flere færdselsuheld og en flugtbilist. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Højresvingsulykke, Hillerød

En 32-årig kvindelig bilist fra Hillerød blev kl. 07.50 sigtet for overtrædelse af Færdselsloven. Bilisten ramte en 20-årig kvindelig cyklist fra Hillerød, da hun drejede til højre på Frederiksværksgade uden at overholde sin vigepligt. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Højresvingsulykke, Kgs. Lyngby

En 53-årig mandelig bilist fra Kgs. Lyngby køte kl. 08.11 til højre i østlig retning Høstvej i krydset Høstvej/Toftebæksvej med henblik på at køre i sydlig retning ad Toftebæksvej. Her påkørte bilisten en 10-årig pige, der kom cyklende i sydlig retning ad Toftebæksvej på cykelstien. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Bilisten blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven. Ingen melding om personskade.

 

Får på færde, Hørsholm

Anmeldelse kl. 14.11 om et stort antal får ved Isterødvejen cirka en kilometer før rundkørslen Grønnegade. Anmelder var bekymret for, at fårene igen ville gå ud på vejen. Da beredskabspatrulje kom til stedet, var fårene selv gået ind.

 

Flugtbilist, Nærum

En 57-årig mandelig bilist fra Helsingør kom kl. 15.29 kørende i nordgående retning lige før afkørsel 12 til Helsingørmotorvejen, hvor han havde bremset op for modkørende trafik. Dette havde bevirket, at føreren af et hvidt køretøj var kørt op bag den 57-åriges bil med ringe materiel skade til følge. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Butikstyveri, Allerød

En mand på 38 år uden fast bopæl og en kvinde på 28 år uden fast bopæl blev kl. 16.02 sigtet for butikstyveri i Netto på Kongevejen.

 

Solouheld, Farum

En 59-årig mandelig motorcyklist fra Hellebæk kørte kl. 16.19 ud af Bregnerød Byvej i vestlig retning, hvor han efter at have passeret et sving mistede herredømmet over motorcyklen. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Manden blev bragt til nærmeste hospital med mindre personskade.

 

Stjal seks flasker whisky, Helsingør

En 40-årig mand fra Helsingør stjal kl. 17.54 seks  flasker whisky fra Kvickly på Birkedalsvej. Manden gemte flasker under sin vest, hvorefter han forlod butikken uden at betale for varerne. En butiksdetektiv rettede herefter henvendelse til manden udenfor butikken, og forsøgte at tilbageholde ham, da manden slog butiksdetektiven i hovedet med knyttet næve to gange og bed ham på højre side af brystkassen. Beredskabspatrulje til stedet. Manden blev efterfølgende sigtet for røveri.

 

Brand i beboelsesejendom, Birkerød

Tirsdag aften klokken 20.42 kom en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en lejlighed på Nordvanggårdsvej. Beboerne i flere opgange blev evakueret, og langt de fleste kunne vende tilbage til deres lejligheder, da branden var slukket. Et par beboere blev efterfølgende undersøgt, da de havde været udsat for røg fra branden. Der er ingen meldinger om personskade. Det formodes, at branden er opstået ved, at et stearinlys er væltet og har antændt noget papir.

 

Var i besiddelse af hash og knojern, Farum

En 34-årig mand fra Slangerup blev klokken 21.45 truffet af en patrulje på Farum Bytorv. Manden blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbrug samt et knojern, hvilket han blev sigtet for.

 

Kvinde kom i detentionen, Kgs. Lyngby

Tirsdag aften klokken 21.23 blev politiet tilkaldt til Lyngby Hovedgade, hvor en 33-årig kvinde skabte uro og uorden. Da patruljen traf kvinden, vurderede de, at hun ikke var i stand til at tage vare på sig selv, og hun blev derfor taget med på politigården og anbragt i detentionen. Kvinden blev løsladt igen tidligt onsdag morgen.

 

Forvoldte fare for liv og førlighed, Kokkedal

Klokken 00.35 natten til onsdag blev en 19-årig mand fra Fredensborg sigtet for at forholde fare for andres liv og førlighed samt for narkokørsel, spirituskørsel, kørsel uden førerret og vanvidskørel. Manden forsøgte at undvige politiet og kørte dermed alt for stærkt gennem Blåbærhaven, hvor han mistede kontrollen over sit køretøj og påkørte otte biler. Flere personer måtte i forbindelse med den 19-åriges hensynsløse kørsel springe til side for ikke at blive påkørt. Den 19-årige blev taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Endvidere blev den 19-åriges køretøj beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

27. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. - 27. juni 2024

Bedrageri, brand og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

26. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. - 26. juni 2024

Indbrud, forsøg på bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

25. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. - 25. juni 2024

Indbrud, bedrageri, narkokørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.