Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. september 2024 10:35

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 22.-23. september 2024

Tyveri, sammenstød med en kronhjort og 615 bilister med en tung speederfod. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Sigtet for narkokørsel, Klampenborg

En 18-årig mand fra Helsingør blev omkring klokken 08.30 sigtet for narkokørsel. Manden blev standset ved en p-plads på Strandvejen efter en anmeldelse om, at han kørte uforsvarligt og, at flere bilister havde måtte standse op for at undgå påkørsel. Den 18-årige blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

El-værktøj stjålet, Helsinge

I weekendens løb er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod på Stenlandsengen. Tyven har brudt bagdøren op for at skaffe sig adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 10.08.

 

Biler stødte sammen, Hillerød

To biler stødte søndag eftermiddag klokken 12.47 sammen på Isterødvejen, da den ene bil lavede en ulovlig uvending. Der var ingen melding om personskade, men Isterødvejen måtte i en periode lukkes ved Tulstrupvej, så der kunne ryddes op efter sammenstødet.

 

Hærværk mod bil, Stenløse

Mellem lørdag aften og søndag eftermiddag er der begået hærværk mod en bil, som stod på Vibevej, idet der er malet graffiti på bilens bagsmæk. Hærværket blev anmeldt klokken 17.27.

 

Færdselsuheld, Humlebæk

En personbil kom søndag aften klokken 23.22 kørende ad Helsingør Motorvejen i sydgående retning med en hastighed på 110 km/t, da en kronhjort på cirka 200 kilo sprang ud foran bilen mellem afkørslen til Humlebæk og Kokkedal. Bilen påkørte kronhjorten frontalt. Dyret døde, og bilen blev totalskadet. Føreren af bilen, en 28-årig mand fra København, kom ikke til skade ved sammenstødet.

 

615 bilister kørte for stærkt, Helsinge

615 bilister får i den kommende tid en ”hilsen” fra politiet. De blev nemlig i løbet af søndag målt til at køre hurtigere end de tilladte 50 km/timen gennem Kagerup. 72 af bilisterne kørte så stærkt, at de får et klip i kørekortet, én kan imødese en betinget frakendelse af kørekortet og én blev sigtet for vanvidskørsel og fik beslaglagt den bil, som han kørte i. Farkontrollen blev udført søndag fra klokken 06.20 til klokken 23.53.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tricktyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

25. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. september

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer

24. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. september 2024

Tyverier og trusler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi