Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. maj 2023 10:29

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. maj 2023

Falsk bankansat narrede 84-årig kvinde, brand i biler, butikstyverier og narkokørsel. Det er blandt sagerne på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Bagrude ødelagt, Vedbæk

Mellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 06.50 har en ukendt gerningsperson øvet hærværk mod en bil, som stod på Ellebuen, ved at slå to store huller i bilens bagrude.

 

Lamper stjålet, Virum

Klokken 05 natten til tirsdag blev to udendørs lamper stjålet fra en husfacade på Virum Overdrevsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.58.

 

Kvinde gik langs motorvejen, Kgs. Lyngby

Tirsdag morgen klokken 08.49 blev en patrulje sendt ud for at lede efter en kvinde, efter en anmeldelse om, at hun gik langs motorvejen ved afkørslen til Nybrovej. Det lykkedes patruljen at finde kvinden og bringe hende i sikkerhed. Der var tale om en 62-årig kvinde fra Brøndby, som blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

 

Gravemaskine stjålet, Humlebæk

Mellem mandag eftermiddag og tirsdag klokken 06 er der stjålet en gravemaskine af mærket Takeuchi. Gravemaskinen stod på Bakkegårdsvej.

 

Taget for butikstyveri, Frederikssund

En 45-årig udenlandsk mand blev klokken 11.15 taget for butikstyveri i Lidl på A C Hansens Vej, hvor han havde stjålet diverse dagligvarer. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Bål – men ikke brand, Skævinge

Tirsdag formiddag klokken 11.52 kom en anmeldelse om, at der kunne ses sort røg fra en gård på Skævingevej. Politi og brandvæsen hastede til stedet, hvor brandvæsenet kunne konstatere, at der var tale om et bål bag bygningen.

 

Taget for butikstyveri, Stenløse

Tirsdag middag blev en 17-årig ung mand fra Stenløse taget for tyveri i Kvickly på Centertorvet, hvor han havde stjålet diverse pc-udstyr og sodavand. Den unge mand blev sigtet for forholdet og hans værge samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Kørte uden kørekort, Fredensborg

En 25-årig mand fra Fredericia blev klokken 13.59 standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Sigtet for narkokørsel, Nivå

Klokken 15.10 tirsdag eftermiddag blev en 32-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende ad Nivåvej. Da en narkometertest viste, at han var narkopåvirket, blev han sigtet for narkokørsel og fik tillige sigtelser for besiddelse af en mindre mængde hash samt for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt førerretten. 

 

Kørte med falske nummerplader, Frederikssund

En 37-årig mand fra Frederikssund blev tirsdag eftermiddag truffet af en patrulje på A C Hansens Vej. Manden blev sigtet for dokumentfalsk, da nummerpladerne på bilen var falske og køretøjet derfor ikke var lovligt indregistreret.

 

Mindreårig butikstyv, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet nogle skønhedsprodukter i Magasin. Den unge kvindes værge såvel som de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Udsat for tricktyveri, Ølstykke

Tirsdag eftermiddag blev en 94-årig lokal mand udsat for tricktyveri, da han ville handle i Rema på Rådhus Allé. Da den 94-årige ville hente en indkøbsvogn, kom en engelsktalende mand hen til ham og spurgte, hvad indkøbsvognen kostede. Da den 94-årige havde hjulpet den engelsktalende mand og vendte sig rundt for at fortsætte, opdagede han, at en anden mand stod meget tæt på ham. Efterfølgende gik det op for den 94-årige, at han var blevet frastjålet sin pung og nøgler.

 

Bil brød i brand, Nivå

En personbil brød tirsdag eftermiddag klokken 17.38 i brand på Damgårdsvej. Branden brød ud, da der i forbindelse med brug af startkabler mellem bilen og et andet køretøj.

 

Narret til at udlevere dankort, koder og smykker, Farum

En 84-årig kvinde blev klokken 18.22 kontaktet af en kvinde, som fortalte, at hun var ansat i den 84-årige kvindes bank og, at der var hævet penge fra den 84-åriges konto. Kvinden i telefonen fortalte også, at hun havde sendt en kollega til den 84-åriges adresse i Frugthaven for at hente den 84-åriges hævekort. Kort efter ankom en mand, der beskrives som 25-30 år, lys i huden, ca. 170 cm høj, almindelig af bygning iført sorte bukser, sort hættetrøje og sort kasket. Han fik udleveret den 84-åriges dankort, kode samt nogle smykker, hvorefter han forsvandt. Ikke lang tid efter blev det konstateret, at der ved brug af det udleverede dankort og kode var hævet penge i en hæveautomat i Værløse Bymidte.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Taget for butikstyveri, Gentofte

Tirsdag aften klokken 18.40 blev en 46-årig udenlandsk mand taget for tyveri i Superbrugsen på Vangede Bygade, hvor han havde stjålet nogle opbevaringsbokse samt en pose kaffe. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Var i besiddelse af hash, Nivå

Klokken 19.49 blev en 20-årig mand fra Helsingør truffet af en patrulje på Nivaåvej. Da det viste sig, at manden var i besiddelse af en moderat mængde hash, blev han sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

 

Blev spyttet i hovedet, Kgs. Lyngby

En bilist reagerede tirsdag aften klokken 20.10 med at spytte en 53-årig mand fra Herlev i hovedet efter han havde påtalt bilistens hastighed. Bilisten kom kørende i høj fart og passerede den 53-årige på Kanalvej, hvor den 53-årige gjorde tegn om, at bilisten var ubetænksom. Herefter stoppede bilisten, bakkede hen til den 53-årige, stod ud af sin bil og efter en kort ordveksling spyttede den 53-årige i hovedet. Herefter kørte bilisten, der beskrives som 25-30 år, 165-170 cm høj, udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår, engelsktalende og iført blå jeans og sort t-shirt. Han kørte i en grå Fiat Punto med et Wolt-logo.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

Tirsdag aften klokken 20.56 blev en 15-årig ung mand fra Ølstykke sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet ud for Ved Kirken og hans forældre samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Som tyve om natten, Allerød

To mænd på 22 og 24 år fra henholdsvis Frederikssund og Hillerød blev klokken 01.21 sigtet for tyveri efter de blev truffet ved Netto på Kongevejen af en patrulje. Patruljen var blevet sendt til stedet efter en anmeldelse om, at to mænd stjal varer, der ikke var taget ind for natten. Da patruljen kom til stedet, traf de mændene i en bil, hvor de pågældende varer fra Netto lå.

 

Musik til ulempe, Charlottenlund

En patrulje kørte klokken 00.55 til Traverbanevej, efter en anmeldelse om, at der var musik og anden støj til ulempe. De feststemte mennesker på stedet blev vejledt om at skrue ned for musikken og i øvrigt dæmpe sig.

 

Brand i varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 03.45 kom en anmeldelse om, at der var brand i en varebil, der stod på Lyngbygårdsvej. Årsagen til branden kendes ikke.

 

Værktøj stjålet, Farum

Onsdag morgen klokken 06.43 blev det anmeldt, at der i tidsrummet fra tirsdag klokken 15 til onsdag klokken 06.43 var stjålet værktøj fra en varebil, som stod på Nygårdterrasserne. Tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang til værktøjet.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juni 2024

Færdselsuheld, berusere og hashbesiddelse. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.