Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

30. januar 2024 10:29

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29.-30. januar 2024

Indbrud, hærværk narkobesiddelse og snarrådige borgere, som hjalp politiet med at få anholdt røver. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Ruder knust, Kgs. Lyngby

Mandag morgen klokken 07.06 blev det anmeldt, at der var knust ruder til Park Konditoriet i Lundtofteparken. Det er uvist, om der har været tale om hærværk eller indbrud.

 

Forlygter forsvundet, Hellerup

Et par forlygter er lørdag mellem klokken 10.00 og 14.30 blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Tranegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.04.

 

Pc’ere og ipads stjålet, Virum

Mellem klokken 01.32 og 02.34 er der stjålet et større antal bærbare computere og ipads fra Fuglesangsskolen. Gerningspersonerne har brudt et vindue til skolen op og har herefter brudt skabet, hvor pc’ere og ipads stod, op. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 09.00.

 

Rat og airbag stjålet, Kokkedal

Fra en bil, som stod i Kokkedal Industripark, er der mellem onsdag og fredag i sidste uge stjålet rat og airbag. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.10.

 

Værktøj stjålet, Smørum

Mellem midnat søndag og mandag klokken 09.20 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod i Frugtvangen. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag.

 

Aluminiumskabler stjålet, Hillerød

Mandag klokken 10.04 blev det anmeldt, at der søndag mellem klokken 18.00 og 22.00 er stjålet en større mængde aluminiumskabler fra nogle tromler, som lå bag en bygning på Lokesvej.

 

Borgere hjalp politiet med at fange røver, Hellerup

Flere snarrådige borgere reagerede lynhurtigt, da en 23-årig mand fra Hellerup klokken 10.11 stjal en taske fra en 92-årig kvinde, som netop havde hævet penge i en kontantautomat. Røveriet skete på Bernstorffsvej, hvor manden skubbede til kvinden og stjal hendes taske. Flere borgere løb efter den 23-årige, hvorved der opstod noget tumult og manden i første omgang undslap. Et vidne kom i den forbindelse til skade med hånden, da han forsøgte at fratage gerningsmanden den kniv, som gerningsmanden havde på sig.

 

Et andet vidne så herefter manden løbe mod Kildegårdshallen og fulgte efter ham, samtidig med, at han alarmerede politiet og fortalte, hvor gerningsmanden var. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den 23-årige blev anholdt og sigtet for røveri.

 

Der skal lyde en stor ros og tak til de borgere, som var med til at sørge for at den 23-årige blev anholdt. Der er ingen tvivl om, at deres snarrådighed gjorde en stor forskel.

 

Sagen skal nu efterforskes videre og Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger at give.

 

Snusede sig frem til hash, Farum

Ved en indsats målrettet narkosalg på gadeplan, snusede narkohunden Vaks sig mandag omkring klokken 11.30 sig frem til en større mængde hash, som var gravet ned i støjvolden ved Paltholmterrasserne.

 

Kørte uden kørekort, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 13.37 blev en 22-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Motorring 3. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget.

 

Havde hash på sig, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 16 blev en 25-årig mand fra Hillerød truffet af en patrulje på Milnersvej, mens han røg en joint. Den 25-årige var yderligere i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Sigtet for salg af narko, Farum

En 17-årig mand uden fast adresse, blev mandag eftermiddag klokken 16.30 sigtet for salg af narko. Den 17-årige blev truffet ved Bybækterrasserne, hvor han blev fundet i besiddelse af en mobiltelefon med flere salgsbeskeder, et kontantbeløb samt en digitalvægt.

 

Røgudvikling i hus, Ølsted

Mandag klokken 16.54 blev politi og brandvæsen alarmeret om, at der var røgudvikling i et hus på Bygvangen. Røgudviklingen skyldtes formentlig et pillefyr og boligen blev sodskadet på grund af røgen. Ingen personer kom til skade.

 

Sigtet for narko, Hornbæk

En 50-årig mand fra Græsted blev kl. 19.38 sigtet for besiddelse af kokain på Hornbækvej.

 

Flugtbilist, Frederiksværk

En 44-årig kvindelig bilist med ukendt adresse holdt stille ved udmundingen på Lille Kregmevej og skulle dreje til højre ad Strandvejen, da en ukendt bilist, kørte ad Strandvejen i høj fart, og svingede til venstre ad Lille Kregmevej, hvorved bilisten påkørte venstre bagside og baghjul på kvindens bil. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Sigtet for narkobesiddelse, Helsingør

En 24-årig mand fra Kokkedal blev kl. 21.00 sigtet for besiddelse af hash på Hestens Bakke.

 

Sigtet for narkobesiddelse, Helsingør

En 32-årig mand med ukendt adresse blev kl. 21.00 sigtet for besiddelse af hash på Sudergade.

 

Overholdt ikke sin vigepligt, Hellerup

En 30-årig mandlig bilist fra København kørte kl. 21.35 ad Strandvejen mod nord. Da han svingede til højre, overså en 30-årig mandlig cyklist fra Charlottenlund, der kom cyklende, hvorfor der skete et færdselsuheld. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelse.

 

Kørte over 200 km/t, Helsingør

En 50-årig mand fra Humlebæk blev kl. 00.20 sigtet for en hastighedsovertrædelse på Helsingørmotorvejen, hvor han havde kørt over 200 km/t. Bilen blev efterfølgende beslaglagt.

 

Spirituskørsel, Nivå

En 62-årig kvindelig knallertfører fra Niverød blev kl. 01.17 sigtet for at køre spirituskørsel på Niverød Kongevej. Kvinden blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

 

Forsøg på rambukstyveri, Kgs. Lyngby

En bil bakkede kl. 04.16 flere gange ind i en glasdør til Humac. Det lykkedes ikke gerningspersonerne at komme ind i forretningen.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

21. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20.- 21. maj 2024

Spirituskørsel, færdselsuheld og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16.- 17. maj 2024

Ukrudtsbrænder, spirituskørsel og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1516 maj 2024

Brand, færdselsuheld og høj musik. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.