Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

14. maj 2024 10:34

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13. - 14. maj 2024

Tyveri, bedrageri, brand, vanvidskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Havemøbelsæt stjålet, Frederiksværk

Flere havemøbelsæt er mellem onsdag eftermiddag og fredag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fra Arresødal Hospice på Arresødalvej. Havemøbelsættene stod i uåbnede kasser på en terrasse. Tyveriet blev anmeldt mandag morgen klokken 08.30.

 

Græsslåmaskine stjålet, Jægerspris

En selvkørende græsslåmaskine af mærket Stiga er mellem søndag aften og mandag formiddag klokken 09.45 blevet stjålet fra en carport på Fjordvej.

 

Narrede dankort fra ægtepar, Værløse

En ukendt mand narrede mandag mellem klokken 10 og 16 kontokort fra et ældre ægtepar i Værløse. Manden havde forinden ringet til ægteparret og udgivet sig for at være fra politiet. Han fortalte dem, at han ville komme og hente deres dankort og kort tid efter dukkede en mand op på deres adresse på Nordvangsvej. Selvom manden ikke var uniformeret og heller ikke fremviste politilegitimation, lykkedes det ham alligevel at få udleveret dankortene, hvorefter han forsvandt fra stedet.

 

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at politiet ikke ringer borgere op for at få oplysninger om deres bank, kontokort eller Mit-id, ligesom politiet heller ikke kommer ud til borgerne for at hente kontokort.

 

Du kan sikre dig mod svindel ved at huske følgende råd:

  • Hold oplysninger om din bankkonto for dig selv
  • Dit personnummer er personligt, lad være med at give det ud til folk, der ringer til dig
  • Dit Mit-id er dit. Det skal ikke deles med andre
  • Læg røret på, hvis du bliver ringet op af nogen, som forsøger at få dig til at give dem ovennævnte oplysninger eller beder dig om at overføre penge til dem
  • Smæk døren i eller lad helt være med at åbne, hvis der kommer nogen for at hente dit kreditkort

Sigtet for spirituskørsel, Frederikssund

En 57-årig mand fra Frederikssund blev klokken 14.30 sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset, da han kom kørende ad Haldor Topsøe park på en traktor. Den 57-årige blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Buler i bil, Vedbæk

To biler, som stod på Vedbæk Strandvej, er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.00 blevet udsat for hærværk, idet ukendte personer har hoppet på bilens tag og motorhjelm. Hærværket blev anmeldt klokken 15.37.

 

Vanvidskørsel, Frederikssund

Klokken 15.40 stoppede politiet en 35-årig polsk mand i en polsk indregistreret bil på Strandkærvej. Det viste sig, at manden var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, lige som han ikke havde generhvervet sit kørekort i Danmark. Manden blev kørt på hospitalet for at få taget en blodprøve. Bilen blev beslaglagt.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. - 19 juli. 2024

Butikstyveri, musik til ulempe og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. - 18. juli 2024

Musik til ulempe, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjælllands Politi.

17. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juli 2024

Tyverier, narko- og spirituskørsel, musik til ulempe og en kvinde, som ikke lod sig narre. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi