Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. juni 2021 11:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14.-15. juni 2021

Indbrud på kontor, indbrud i flere campingvogne, hitte-hash fundet i busk, slagsmål med kniv og brand. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi.

Indbrud på kontor

Hillerød: Klokken 10.50 blev det anmeldt fra FOA på Frederiksværksgade, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde været indbrud på kontoret, hvor en eller flere ukendte gerningspersoner havde brudt en dør til bagtrappen op. Indledningsvis kunne personalet konstatere, at der var stjålet lidt kontanter samt en rygsæk, hvor der stod ”FOA” på, men de havde på tidspunktet for anmeldelsen ikke dannet sig det endelige overblik over de eventuelle koster.

 

Spirituskørsel

Holte: Klokken 10.53 blev en 56-årig kvindelig bilist fra Virum standset og kontrolleret på Geels Bakke i sydgående retning. Her fik hun alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor hun blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Indbrud i kælderrum

Nærum: Klokken 11.01 blev det anmeldt, at der imellem slutningen af maj og anmeldelsestidspunktet havde været indbrud i et kælderrum på Malmbergsvej. Her var en hængelås blevet opbrudt, hvorefter der blandt andet var blevet stjålet fire alufælge med dæk og en udstødning.

 

Indbrud i kirke

Frederikssund: Klokken 11.37 blev det anmeldt fra Græse Kirke, at der imellem søndag klokken 13.00 og mandag klokken 08.00 var blevet stjålet en havetraktor samt en del andet elektrisk haveværktøj.

 

Mistænkeligt forhold

Birkerød: Klokken 11.50 anmeldte en 34-årig kvinde fra Birkerød, at hun kort forinden var blevet ringet op af en for hende fremmed kvinde, der på polsk havde præsenteret sig og fortalt, at hun ringede fra politiet, og at den 34-åriges netbank var ved at blive hacket. Den 34-årige havde derefter klogelig afbrudt telefonopkaldet, idet hun godt kunne regne ud, at det ikke var politiet, der havde ringet til hende.

 

Indbrud i campingvogne

Kokkedal: Omkring klokken 12 indløb der flere anmeldelser om indbrud i campingvogne, der havde holdt parkeret på Vejenbrødvej. Ifølge en af anmelderne så det ud til, at der havde været indbrud i seks campingvogne på stedet. Indbruddene var sket imellem 30. maj og 12. juni. Der var umiddelbart stjålet genstande relateret til campingvogne såsom markiser, fortelte, kølebokse og lignende.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer

Frederikssund: Klokken 14.20 blev en 19-årig mand fra Jægerspris visiteret nær Møntstrædet, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash fordelt i flere små poser, hvorfor han blev sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg.


Klokken 14.30 var en narkohund med fører desuden forbi en p-plads på Nygade i forbindelse med Nordsjællands Politis indsats mod utryghedsskabende narkohandel, og her blev der i et buskads fundet en moderat mængde hash, som var forsøgt skjult.

Det var i første omgang ikke muligt at knytte hashen til nogen personer, så det blev taget med som hittehash med henblik på destruktion.

 

Gasflasker stjålet

Hillerød: 16 gasflasker blev klokken 01.04 natten til lørdag stjålet fra Stark på Industrivænget. Tyven har klippet hul i hegn for at få adgang til området og har herefter brudt et gasbur op. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 16.13.

Kørte uden kørekort

Frederiksværk: Mandag eftermiddag klokken 17.10 blev en 21-årig mand fra Frederiksværk standset, da han kom kørende på en kørekort-krævende knallert. Men da han ikke havde noget kørekort til knallerten, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Musik til ulempe

Hillerød: En borger ringede klokken 17.39 til politiet og anmeldte, at en gruppe unge hørte høj musik ved Batzkes Bakke. Godt en halv time senere ringede borgeren igen og fortalte, at de unge havde slukket musikken, ryddet op efter sig og havde forladt stedet.

Ulovlig afbrænding af affald

Skibby: Mandag aften klokken 18.13 brændte en 57-årig mand fra Hvalsø haveaffald og byggeaffald af på en adresse på Tjørnevænget. Manden blev sigtet for overtrædelse af affaldsbekendtgørelsen og for ikke at ville oplyse sit navn til politiet. 

Blev skåret ved næsen

Hillerød: En 17-årig ung mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 18.24 skåret ved næsen med en kniv. Den unge mand var sammen med to venner i et p-hus på Munkeengen, da de pludselig kom i slagsmål og den ene tog en kniv frem. Den 17-årige forsøgte at skubbe den knivbevæbnede mand væk, men blev ramt af kniven ved næsen. Han blev kørt på hospitalet, hvor han fik behandling for nogle mindre skader. Senere på aftenen blev en 16-årig ung mand anholdt og sigtet for grov vold.

Musik til ulempe

Hillerød: Klokken 23.37 mandag aften kom en anmeldelse om, at nogle unge festede og hørte høj musik på Posen, hvilet var til gene for de omkringboende. En patrulje kørte til stedet og fik en snak med de unge, som skruede ned for musikken.

Brand i hus

Hillerød: Tirsdag morgen klokken 06.55 udbrød der brand i et hus på Cirkelbuen. Da huset er under opførelse, var der ingen beboere til stede, og ingen kom til skade ved branden. Brandårsagen er ikke endelig fastlagt, men ilden opstod formentlig i forbindelse med brug af en brænder til pålægning af tagpap.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 14.-15. juni 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. februar 2024

Tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

23. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. - 23. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21. - 22. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi