Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. maj 2023 11:23

Nordsjællands Politi:uddrag af døgnrapporten 18.- 19. maj 2023

Tyveri, spirituskørsel og euforiserende stoffer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Indbrud i lejlighed, Gentofte

En 83-årig kvinde bosiddende på Gentoftegade anmeldte torsdag til politiet, at hun onsdag mellem kl. 15.30-16 havde fået besøg af en person, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Personen var blevet lukket ind i boligen, men lod hoveddøren stående åben. Anmelderen opdagede efterfølgende, at der manglede 3.500 kr. i kontanter fra en taske. Anmelderen beskrev kvinden som ca. 30-35 år gammel, udenlandsk af udseende, mørkt langt hår. Hun var iført en lys trendcoat.

 

Personfarlig, undersøgelse, Helsingør

Torsdag kl. 11.28 fik politiet en anmeldelse fra en far til 8-årig pige. Faderen oplyste at hans 8-årige datter på sin skole på Gefionsvej havde fået nogle karameller som indeholdt glasskår og kattemad. Anmelders datter havde ikke spist af dem, da klasselæreren havde indsamlet de dårlige karameller og afleveret dem til rektor.

 

Personfarlig, undersøgelse, Helsingør

En skoleleder fra Søren Kannes vej kontaktede politiet torsdag og oplyste, at en elev fra en 8. klasse havde fundet en karamel, hvor der var en knappenål i. Anmelder oplyste, at det var den klassiske firkantede brune karamel. Anmelder havde fået viden om situationen fra en lærer, som var i klasselokalet på tidspunktet. Der var blevet kastet med karameller onsdag mellem klokken 09.30 og klokken 10.00. Anmelder havde sendt besked ud til alle forældre vedrørende situationen, og han havde faet 2 beskeder fra forskellige forældre, som oplyste, at der var blevet fundet karameller med chili i, karameller som var frosne, og nogle med bouillonterning i.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

På Bakkegade ved krydset med Ågade blev en 19-årig mand i går kl. 17.40 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbrug. 

FUH. spirituskørsel u/P-skade, Helsingør

Onsdag kl. 20.23 skete der et færdselsuheld på Strandvejen. Part 1 foretog en overhaling af part 2 i nordgående retning, og ramte part 2 under overhalingen, hvilket forårsagede materielskader. Det viste sig at føreren part 1 – en 80-årig mand var spirituspåvirket over det tilladte, hvorfor der blev tilkaldt en læge, som foretog en blodprøve.

FUH. spirituskørsel m/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Kl. 22.13 torsdag aften skete der et alvorligt færdselsuheld på Vejporten i Lyngby. En 49-årig mand kørte spirituspåvirket ad Vejporten mod vest med 50-60 km., og modkørende - en 25-årig mand på motorcykel kom ad Vejporten mod øst med ukendt hastighed. Billisten var kommet over i den modsatte vejbane, hvor han påkørte motorcyklisten frontalt. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter i kritisk tilstand. Fredag formiddag var den 25-årige i kritisk tilstand, men han er uden for livsfare. Den 49-årige mand blev anholdt.

Musik til ulempe

Og så er det blevet sæson for konfirmationer, fester, blå mandag og udeliv, og det har givet anledning til en række anmeldelser for høj musik – det man hos politiet kalder - Musik til ulepme

Husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.
Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

30. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. - 30. august 2024

Bedrageri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

29. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. - 29. august 2024

Bedrageri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. - 28. august 2024

Indbrud, spirituskørsel og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.