Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. august 2021 11:09

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.-23. august 2021

Brand i barnevogn, tumult på beværtning, kørsel i frakendelsestiden samt en mand, der sejlede hurtigere end tilladt, er nogle af de hændelser, du i dag kan læse om i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Blev truet af medbilist, Fredensborg

Søndag morgen klokken 07.48 blev en 34-årig mand fra Ålsgårde truet med et baseballbat af en anden bilist. Den 34-årige kom kørende ad Humlebækvej og måtte bremse hårdt op, da den anden bilist pludselig kørte ud foran ham ved Lystholm. Den 34-årige dyttede af den anden bilist, hvorefter den anden bilist bremsede hårdt op og tog et baseballbat ud af sit bagagerum og truede den 34-årige med det og kørte efterfølgende fra stedet. Politiet kender til registreringsnummeret på den bil, som den truende mandlige bilist kørte i.

 

Flise kastet på bil, Helsingør

Mellem midnat lørdag og søndag morgen klokken 08.00 er der begået hærværk mod en Fiat 500, som stod på Gl Hellebækvej. Her har en eller flere ukendte gerningsmænd kastet en flise på bilen, som har fået flere buler i motorhjelmen.

 

Benzinbetalingsbedrageri, Hørsholm

En 22-årig kvinde anmeldte søndag klokken 09.45, at hun dagen forinden var blevet snydt til at betale for en anden kvindes benzin på Circle K på Usserød Kongevej. Her blev den 22-årige kontaktet af en anden kvinde, som fortalte, at hun havde glemt sine betalingskort og spurgte, om den 22-årige ville sætte sit kort i standeren mod, at kvinden sendte pengene til den 22-årige via mobilepay. Det indvilligede den 22-årige i, og den anden kvinde tastede da også den 22-åriges telefonnummer ind i mobilepay, men gennemførte ikke betalingen. Kvinden beskrives som asiatisk af udseende, ca. 40 år, 165 cm høj, almindelig af bygning med sort mellemlangt hår. Hun var iklædt lyserød trøje, lyserøde bukser og kørte i en sort firhjulstrækker.

 

Ridser og buler, Fredensborg

Mellem lørdag eftermiddag og søndag klokken 10.00 har en eller flere ukendte gerningsmænd kastet en betonklods på en Ford S-Max, som stod på Søengen. Bilen har fået flere ridser og buler som følge af hærværket.

 

Postkasse sprængt i stykker, Espergærde

En postkasse på Hovgårdsvej tilhørende Postnord er mellem midnat og klokken 12.00 søndag blevet sprængt i stykker. 

 

Fyrede kanonslag af, Nærum

Fire-fem unge mænd fyrede søndag omkring klokken 12.40 kanonslag af ved Biblioteksparken. En patrulje blev sendt til stedet, men de unge var forsvundet fra området, da den nåede frem.

 

Sejlede hurtigere end tilladt, Frederikssund

En 57-årig mand fra Skibby blev søndag eftermiddag klokken 14.14 sigtet for at sejle hurtigere end tilladt i Roskilde Fjord omkring Kronprins Frederiks Bro.

 

Bil fik punkteret dæk, Hundested

Mellem lørdag eftermiddag og søndag eftermiddag klokken 13.30 har en Mercedes, som holdt på Grævlingevej fået punkteret det ene dæk. Hærværket blev anmeldt klokken 14.16.
 
Knallert konstruktivt ændret, Helsingør

En patrulje standsede klokken 16.35 en 14-årig mandlig knallertfører fra Helsingør på en knallert ved en sti vest for Borgm. P. Christ. Vej. Da patruljen vurderede, at knallerten var blevet konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end det tilladte, blev den beslaglagt med henblik på undersøgelse. Grundet knallertførerens unge alder blev hans værge kontaktet og informeret om episoden.

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Nybrovej ved Sophienholms parkeringsplads henvendte en patrulje sig klokken 17.07 til to personer i en personbil. Her konstaterede patruljen, at føreren af bilen, en 26-årig mand fra Ballerup, var i gang med at ryge en joint, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Den 26-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Mand stirrede på topløse kvinder og masturberede på stranden, Hornbæk

Klokken 17.22 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde stået på Hornbæk Strand og stirret på de kvinder, som lå topløse. Han havde herefter sat sig tæt på nogle af dem og havde masturberet, mens han kiggede videre på dem. En borger havde bedt ham forsvinde fra stedet, og manden var derefter gået videre med blottet lem. 

En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området. Han beskrives som: mand, ca. 50 år, ca. 175 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med sort kort hår, som muligvis var en toupe. Iført mørk t-shirt og medbragte en rygsæk med noget rødt på. 

 

Gruppe skabte utryghed på Bakken, Klampenborg

Personale på Dyrehavsbakken anmeldte klokken 18.12, at en gruppe personer opførte sig aggressivt over for de ansatte og skabte utryghed og nægtede at forlade stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor gruppen af personer blev truffet og bortvist fra Bakken. Der var ikke umiddelbart grundlag for at sigte de antrufne for noget.  

 

Indbrud i virksomhed, Allerød

Klokken 18.16 blev det anmeldt, at overvågningsbilleder fra en virksomhed på Lilledal viste, at en mand klokken 17.54 brød ind på stedet via et vindue. Herefter stjal han virksomhedens kasseapparat og forsvandt ud gennem vinduet igen. 

Manden beskrives som: 45-55 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, klys i huden og med sort mellemlangt hår. Iført sort jakke over en mørkeblå sweater samt sorte bukser.

 

Brand i barnevogn, Farum

Der indløb klokken 19.11 anmeldelse om, at der havde været brand i en barnevogn, som stod parkeret på en terrasse på Ryttervænget. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at barnevognen var udbrændt, og at branden var slukket. Barnevognen var, da branden opstod, heldigvis tom bortset fra en babyalarm. 

Årsagen til branden er endnu ikke endeligt fastslået, men der arbejdes ud fra en teori om, at babyalarmen har ført til antændelse af barnevognen.

 

Tumult på beværtning, Helsingør

Klokken 20.02 blev det anmeldt, at to personer var kommet op at toppen med hinanden på en bodega på Sudergade. Dette førte til større tumult mellem flere af bodegaens gæster, og en patrulje blev derfor sendt til stedet. Her blev de to personer, en 39-årig mand fra Helsingør og en 35-årig kvinde fra Helsingør, anholdt og sigtet for at have indledt et slagsmål på beværtningen.

 

Tyveri fra personbil, Espergærde

Mellem fredag klokken 13.50 og søndag klokken 20.05 blev der fra en bil, som stod parkeret på Kløvermarken ved Espergærde Station. stjålet en bilradio. Den ukendte gerningsperson tiltvang sig adgang til bilen ved at ødelægge låsen i førersiden.

 

Knallertkørsel til ulempe, Ølstykke

Klokken 20.29 blev det anmeldt, at der blev kørt ræs i området omkring Stationstorvet på otte-ti knallerter, hvilket skabte gener for beboerne på stedet. En patrulje kørte til området for at lede efter knallerterne og deres førere, men det var ikke muligt at udfinde dem.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Slangerup

På Frederiksborgvej standsede en patrulje klokken 21.38 en 59-årig mandlig bilist fra Slagelse. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han var frakendt førerretten for bestandigt. Da det ikke var første gang, manden blev sigtet for dette, blev bilen ved samme lejlighed beslaglagt med henblik på konfiskation.

 
Tyveri, Hillerød

Klokken 01.46 anmeldte et vidne, at en gerningsperson netop havde stjålet et ukendt antal køreplader fra Hillerød Golfklub, og at gerningspersonen var kørt fra stedet, da han fandt ud af, at et vidne observerede ham.

Gerningspersonen beskrives som: Mand, 20-40 år gammel, veltrænet, skaldet, kørende i en personbil.

 

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 02.14 blev en 52-årig mandlig varevognsfører fra Helsinge standset og kontrolleret på Frederiksborgvej ved Kildevejen. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at sidde bag rattet, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Mistænkeligt forhold, Græsted

Klokken 02.24 blev det anmeldt af et vidne, at to mistænkelige mænd 5 minutter forinden havde lusket rundt i en have ved en bolig på Kriegersvej, og at mændene havde forladt stedet, da de opdagede, at de blev observeret.

 

En patrulje blev sendt til området, men de to mænd blev ikke udfundet.

 

Indbrud i udhus, Hornbæk

Klokken 04.19 blev det anmeldt, at der var indbrud i gang i et udhus på Birkevej, hvor to mænd havde indfundet sig. Politi og alarmselskab blev sendt til stedet, men de to mænd blev ikke udfundet.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

15. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14.- 15. april 2024

Flugtcyklist, brand og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

12. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten fra 11.- 12. april 2024

Eksplosionsbrand, spirituskørsel og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.