Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. marts 2021 11:24

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.-23. marts 2021

Tyveri fra byggeplads, flere tyverier fra varebiler, udslip af brint, mand faldt på løbehjul og truede efterfølgende med kniv, vold samt spirituskørsel. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra byggeplads, Værløse

På en byggeplads på Kirke Værløsevej blev en container mellem fredag klokken 13.15 og mandag klokken 06.00 opbrudt, og fra den blev der stjålet en større mængde elektrisk værktøj. Ligeledes blev en påhængsvogn, som stod på stedet, også stjålet i samme tidsrum.

Tyveri fra varebil, Nivå, Birkerød og Allerød

Mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 07.00 blev låsen på dagdøren til en varebil, som holdt parkeret på Nivådal i Nivå, opbrudt. Fra varebilen blev der stjålet både håndværktøj og elektrisk værktøj.

 

Klokken 11.48 blev det anmeldt, at ukendte gerningspersoner imellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.00 var brudt ind i en varebil, der havde holdt parkeret på Rolfsvej i Nivå. På tidspunktet for anmeldelsen var der endnu ikke dannet et overblik over eventuelle tyvekoster.

En lignende anmeldelse tikkede ind klokken 12.04. Her havde en varebil holdt parkeret på Kildedalsvej i Birkerød fra fredag klokken 10.00 til mandag klokken 09.00, og i den periode havde en eller flere ukendte gerningspersoner brudt ind i varebilen og stjålet værktøj.

Klokken 13.28 indløb der nok en anmeldelse om et lignende forhold, denne gang igen fra Nivå. Her var det gået ud over en varebil, der havde holdt parkeret på Peder Oxes Vej fra søndag aften til mandag morgen, og tyvene var sluppet afsted med en limpistol.

Også klokken 14.15 blev et lignende forhold anmeldt til Nordsjællands Politi, da det blev indtelefoneret, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret ved Rørmoseparken i Allerød fra lørdag klokken 12.00 til mandag klokken 14.00.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 07.15 blev ruden i førersiden på en Audi personbil, som stod parkeret på Campusvej, knust. Fra bilen blev instrumentpanelet samt rat og airbag stjålet.

Indbrud i skole, Espergærde

Klokken 07.40 blev det anmeldt, at der klokken 00.10 havde været indbrud i Mørdrup Skole på Rugmarken. En ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang til stedet ved at knuse ruden i en dør. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Indbrud ved golfklub, Hørsholm

Der indløb klokken 07.40 anmeldelse om, at ukendte gerningspersoner mellem søndag klokken 13.00 og mandag klokken 04.00 opbrød dørene ind til to skure ved Hørsholm Golfklub. Fra stedet blev der blandt andet stjålet græsslåmaskiner, en betonblander og flere varmeblæsere.

Færdselsindsats, Farum

På Frederiksborgvej samt på Paltholmvej blev der mandag formiddag foretaget en målrettet færdselsindsats med fokus på hastighed ved brug af laser. I den forbindelse var der glædeligvis ingen anledning til sigtelser for overtrædelse af hastighedsbegrænsningerne. To personer blev dog sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele under kørsel.

Færdselsuheld, Hillerød

En 33-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk skulle klokken 10.11 køre ud fra Sigrunsvej for at dreje til venstre ad Herredsvejen i vestlig retning. Her påkørte hun em 47-årig mandlig bilist fra Græsted, som kom kørende i østlig retning ad Herredsvejen, hvorved denne påkørte et vejskilt. 

Grundet bilernes placering var vejen delvist spærret i en periode, indtil der var ryddet op efter uheldet. Det medførte, at trafikken kun langsomt kunne passere. 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med færdselsuheldet.

Den 33-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, idet hun havde ubetinget vigepligt på stedet.

Udslip af brint, Kgs. Lyngby

Klokken 10.27 indløb der anmeldelse om, at nogle forbundne brinttanke ved Haldor Topsøe var utætte. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev foretaget afspærring i en radius af 150 meter grundet brandfare. Borgere, som opholdt sig udendørs i samme område, blev bedt om at trække længere væk fra stedet eller gå indenfor.

Klokken 11.18 blev udslippet stoppet, og afspærringen kunne derefter ophæves igen.

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 12.20 blev en 38-årig mandlig bilist fra Hundested standset og kontrolleret på Frederikssundsvej ved Rundkørsel 53. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Ulovlig knallert, Frederikssund

Klokken 12.50 blev en 16-årig mandlig knallertfører standset på J. F. Willumsens Vej nær rundkørslen ved Falkenborgvej, idet han kørte imod færdselsretningen på cykelstien. Ved den efterfølgende kontrol af knallerten viste det sig, at den var blevet konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end den tilladte hastighed, hvorfor han blev sigtet for dette.

Færdselsuheld, Rungsted Kyst

Klokken 15.12 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Sophienbergvej, idet en personbil var kørt op i bagenden af en varevogn. En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren af personbilen, en 75-årig mand fra Rungsted Kyst, blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Der skete umiddelbart hverken større personskade eller materiel skade.

Trusler, Frederikssund

Klokken 15.23 anmeldte to 27-årige mænd fra henholdsvis Værløse og Frederikssund, at de netop var blevet truet med kniv af en fremmed yngre mand ved Jernbanegade. Den fremmede yngre mand var faldet på løbehjul bag en bil, hvori de to mænd befandt sig, og efterfølgende havde den yngre mand følt, at de to havde grinet af ham, hvilket fik ham til at banke på en af bilruderne og sige til de to mænd i bilen, at ”hvis I vil noget, så sprætter jeg jer op”, imens han fremviste en kniv. Efterfølgende forlad han stedet.

Manden på løbehjulet beskrives som: Mand, Mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 180-195 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, brune øjne. Talte dansk med accent. Iført: sort hue, sort halsedisse trukket op over munden, mørkegrå dunjakke med en stribe på armen, sorte handsker, sort hættetrøje, sorte bukser. 

Muligt forsøg på bedrageri, Gentofte

Klokken 18.12 anmeldte en 62-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop var blevet ringet op af en dansktalende mand, der fortalte, at han ringede fra NETS’ vagtcentral, og at de kunne se, at der netop var blevet hævet 9.000 kroner fra kvindens konto. Kvinden oplyste manden i den anden ende af røret, at hun ikke ønskede at tale med ham, hvorefter han kvitterede med ukvemsord og et afbrudt opkald.

Kørsel uden førerret, Nivå

Klokken 18.20 blev en 19-årig mandlig bilist fra Nivå standset og kontrolleret på Nivåvej. Her viste det sig, at hans førerret var blevet administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 19.26 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 16.30 var blevet stjålet en taske indeholdende blandt andet en computer fra en bil, der havde holdt parkeret på Hartmannsvej. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse trekantsruden i højre side.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Birkerød

Klokken 19.40 blev det anmeldt, at en gruppe unge mennesker havde tændt bål på sportspladsen bag Birkerød Skole. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en gruppe unge mennesker fra nær og fjern havde slået sig ned. På en af disse, en 19-årig mand fra Birkerød, blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 19.48 observerede et vidne tre personer skaffe sig adgang til en kælder på Lundtoftegårdsvej, hvorfor vidnet kontaktede politiet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre personer blev truffet i kælderen, og på to af disse, en henholdsvis 20-årig mand fra Nærum og en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby, blev der fundet en mindre mængde hash.

Vold, Helsinge

Klokken 21.21 anmeldte et vidne, at en mand blev udsat for vold fra adskillige gerningspersoner på P-pladsen ved Netto på Helsingevej.

Politi og ambulance blev sendt hastigt til stedet, hvor en stærkt voldsramt 20-årig mand blev truffet. Det kunne ligeledes konstateres, at mandens bil havde været udsat for hærværk af gerningspersonerne. Den 20-årige modtog indledende behandling på stedet, inden han blev kørt på hospitalet med ambulance for at modtage yderligere behandling.

Ifølge vidner var tre mørke biler indeholdende i alt cirka 10 personer kørt op på P-pladsen, hvor den 20-årige holdt i sin bil, hvorefter han var blevet udsat for det voldelige overfald, inden bilerne igen kørte fra stedet i retning mod Græsted.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der måtte have information med relevans for sagen via telefon 114, mail nsj@politi.dk eller via politiets hjemmeside.

Uro, Hillerød

Klokken 21.22 blev det anmeldt, at to påvirkede mænd ikke ville forlade Slotsarkaderne, og en patrulje blev derfor sendt til stedet. Den ene af de to mænd satte skilte foran rulletrapperne, var højrøstet, og så ville han ikke forlade stedet trods bortvisning. Ydermere nægtede han at oplyse sine generalia til politiet, og alt dette mundede ud i en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen til manden, der viste sig at være 20 år gammel og fra Hillerød.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Nivå

Klokken 21.25 måtte en patrulje sætte efter en personbil, der kørte fra Circle K mod Usserød Kongevej, da personerne i bilen ikke ønskede at tale med politiet. Under eftersættelsen blev der kastet en mindre genstand ud af personbilens vindue, hvorefter køretøjet blev bragt til standsning.

Her viste det sig, at en af de tre i bilen, en 22-årig mand fra Nyborg, var udstyret med et opholdsforbud for området, og han blev derfor sigtet for at have overtrådt dette.

Det viste sig også, at den genstand, der blev kastet ud af vinduet, indeholdt en mindre mængde hash, og en 28-årig mand fra Kokkedal, der også havde befundet sig i bilen, blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Kørsel uden førerret, Ølsted

Klokken 02.23 blev en 28-årig mandlig bilist fra Hundested standset og kontrolleret på Amtsvejen. Her viste det sig, at hans førerret tidligere var blevet administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 03.50 blev en 33-årig mandlig bilist fra Søborg standset og kontrolleret på Buddingevej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22.-23. marts 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

2. oktober 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 01.-02. oktober 2023

Flere brande, narkokørsel, vold og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

29. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. september 2023

Tyveri fra bil, narkokørsel og skyderi. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27.-28. september 2023

Bedrageri, tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.