Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. november 2021 08:54

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 23.-24. november 2021

Tricktyveri, tyverier fra biler, spiritus- og narkokørsel samt flere færdselsuheld. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Rat og speedometer stjålet, Hillerød

Fra en BMW, som holdt i Seminariehaven, er der mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 07.00 stjålet rat og speedometer. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

 

Kørte uden kørekort, Lynge
Tirsdag morgen klokken 07.49 blev en 28-årig mand fra Slangerup standset, da han kom kørende ad Uggeløse Bygade. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Blev bidt i armen, Fredensborg

En 31-årig kvindelig medarbejder i Aldi anmeldte tirsdag morgen klokken 08.26, at hun den foregående eftermiddag ved 15.30-tiden var blevet bidt i armen af en kvinde, som ville købe en bestemt type likør. Da den var udsolgt, foreslog den 31-årige, at kvinden kunne købe en lignende likør, men det fik kunden til at råbe af medarbejderen og efterfølgende bide hende i armen. Den bidende kvinde beskrives som dansk af udseende, lys i huden, 50-60 år, fedladen med briller og kort gråt hår.

 

Tyveri fra personbiler, Farum

Fra en Skoda Octavia, som stod i Nygårdspark, er der mellem mandag aften og tirsdag morgen klokken 06.00 stjålet et navigationsanlæg. Tyven har knust en rude for at få adgang til bilen, og tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 08.39.

 

Også fra en anden Skoda, som holdt parkeret samme sted blev radio og navigation stjålet. Indstigningen skete mellem mandag klokken 21.30 og tirsdag klokken 06.00 ved at smadre en rude i førersiden.

 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er tale om samme gerningsperson til begge forhold grundet sammenfald i gerningstidsrum, -sted og modus.

 

Tricktyve på spil, Frederikssund

Tirsdag formiddag klokken 09.34 blev det anmeldt, at en 78-årig kvinde fra Frederikssund mandag aften mellem klokken 17.50 og 18.05 havde været udsat for et tricktyveri i Kvickly i Nygade. Her havde en kvinde afledt den 78-åriges opmærksomhed ved at tage en vare fra en reol og efterfølgende skubbe til den 78-årige, og en medgerningskvinde havde formentlig på den måde fået anledning til at stjæle den 78-åriges pung fra et net på hendes rollator. Kvinderne beskrives som A: 20-22 år, 168-170 cm høj, mørk i huden og almindelig af bygning med sort mellemlangt hår, iført mørk meleret jakke. B: 20-25 år, 160-165 cm høj, lyst hår, iført lys frakke.

 

Mand truede personale i supermarked, Allerød

Klokken 11.29 indløb der anmeldelse om, at en mand kort forinden havde truet med kniv, da personalet i Rema1000 på Kongevejen henvendte sig til ham grundet mistanke om butikstyveri. Patruljer kørte til området for at lede efter manden, og en 28-årig udenlandsk mand, som svarede til beskrivelsen, blev i den forbindelse udfundet og anholdt. Han blev sigtet for trusler på livet og for besiddelse af kniv. Det kunne dog ikke umiddelbart påvises, at manden havde stjålet fra butikken, og han blev derfor ikke sigtet for butikstyveri.

 

Tyveri fra varebil, Værløse

Mellem mandag klokken 21.30 og tirsdag klokken 11.00 blev der fra en varebil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Vesterbo, stjålet en indbygget radio. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

 

I samme tidsrum blev ruden i en Volkswagen personbil også knust, mens den holdt på samme parkeringsplads, og også fra denne bil blev der stjålet en indbygget radio.

 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er tale om samme gerningsperson til begge forhold grundet sammenfald i gerningstidsrum, -sted og modus.

 

Tyveri fra personbil, Værløse

Mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 11.50 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Ryetvej. Indstigningen var sket ved opbrydning af en rude, og fra bilen blev der stjålet navigationsudstyr.

 

Færdselsuheld, Hillerød

På Amtsvejen skete der klokken 11.57 et færdselsuheld nær Æbelholtsvang, da en 40-årig mandlig bilist fra Hillerød og en 27-årig kvindelig bilist fra Hillerød stødte sammen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor trafikken i en periode måtte dirigeres i en anden retning, da begge vejbaner grundet bilernes placering var spærret. Kort efter klokken 13 var der igen åbent for trafikken. 

 

To ambulancer blev også sendt til stedet for at tilse partnerne. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om deres tilstand. 

 

Gaslugt fra bygning på skole, Stenløse

Der indløb klokken 12.36 anmeldelse om, at der fra en bygning på Lærkeskolen på Præstegårdsvej kunne lugtes gas. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor forholdet blev nærmere undersøgt, og det viste sig, at lugten stammede fra en gasflaske i et fysiklokale. Flasken blev håndteret, og der blev luftet ud, hvorefter politi og brandvæsen igen kunne forlade stedet.

 

Nogle elever blev kortvarigt evakueret til en græsplæne i området, mens politiet og brandvæsnet arbejdede på stedet.

 

Ingen kom umiddelbart noget til i forbindelse med hændelsen. 

 

Hærværk, Vedbæk

Klokken 13.43 indløb der anmeldelse om, at en personbil, som holdt parkeret på Vedbæk Stationsvej, var blevet udsat for hærværk mellem klokken 09.30 og 11.30. Hærværket bestod i, at der var blevet smurt tandpasta ud over siden og forruden på bilen.

 

Bilens ejer havde mistanke til en mand, hvis bil holdt parkeret meget tæt på den hærværksramte bil. Denne mand beskrives som: dansk af udseende, 18-20 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort lyst hår. Iført pænt tøj. 

 

Færdselsuheld, Græsted

En 31-årig mandlig bilist fra Vejby kørte klokken 14.15 i nordøstlig retning ad Pårupvej med trailer, da denne faldt af. En 86-årig mandlig bilist fra Gilleleje kom samtidig kørende i modsat retning og påkørte traileren, som var endt i modsatte vognbane.

 

Den 86-årige blev grundet lettere tilskadekomst efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet. 

 

Solofærdselsuheld, Farum

På Paltholmvej i krydset ved Rådhustorvet skete der klokken 14.16 et solofærdselsuheld, da en 77-årig kvindelig bilist af ukendte årsager påkørte et vejskilt. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men kvinden blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Trafikken på stedet var i en kortere periode påvirket af uheldet, indtil der var ryddet op på vejen. 

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

Tirsdag eftermiddag klokken 15.42 blev en 31-årig mand fra Kgs. Lyngby sigtet for butikstyveri i SuperBrugsen på Lyngbygårdsvej.

 

Kvinde ramt af bil, Holte

En 20-årig kvinde blev mandag formiddag klokken 9.20 ramt af en højresvingende bil i krydset Øverødvej/Kongevejen. Kvinden måtte en tur på skadestuen efter påkørslen, som blev anmeldt klokken 15.45.

 

Kørte rundt med barn i trailer, Frederikssund

Tirsdag eftermiddag klokken 15.51 anmeldte en borger, at en mand kørte rundt med et mindre barn i en trailer, som var spændt bag på en knallert. Da den form for transport ikke kan siges at være trafiksikkerhedsmæssig i orden, blev en patrulje sendt til Højvang, hvor manden var blevet set. Han var dog ikke at finde i området, men beskrives som 20-30 år, iført sorte Adidas-bukser, grøn dunjakke og kørende på en gammel rød knallert.

 

Rat og gps stjålet, Rungsted Kyst

Fra en BMW, som stod på Vallerødvænge er der mellem mandag aften klokken 21.30 og tirsdag eftermiddag klokken 16.30 stjålet rat og navigationsanlæg. Tyveriet blev anmeldt klokken 16.45.

 

Mistænkeligt forhold, Humlebæk

Klokken 17.13 blev det anmeldt fra en bolig på Stillekrog, at der netop havde lydt et bump fra entréen, hvorfor anmelder gik derud. I entréen stod der en fremmed mand, som undskyldte og sagde, at han ledte efter en person, der hed Søren, hvorefter han forlod stedet. 

 

Den fremmede mand beskrives som: mand, dansk af udseende, cirka 30-35 år gammel, cirka 185-190 cm høj, meget tynd, med kort tilbagestrøget hår og med tatoveringer op ad halsen.

 

Nordsjællands Politi hører meget gerne fra den fremmede mand i entréen, så årsagen til hans tilstedeværelse kan blive fastslået.

 

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 17.26 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 17.20 var blevet stjålet navigationsanlæg og rat fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret i en indkørsel på en sidevej til Bolbrovej.

 

Mulig spritbilist havde nye støvler på, Hørsholm

Klokken 17.28 kontaktede en anmelder politiet og fortalte, at han kørte i nordgående retning på Helsingørmotorvejen, hvor en personbil slingrede en del, ligesom personbilens hastighed svingede en hel del, hvorfor anmelderen mistænkte, at føreren kørte i påvirket tilstand.

 

En patrulje fik standset den pågældende personbil, hvor det viste sig, at føreren ikke var påvirket, men at han havde nye støvler på, som åbenbart var svære at køre bil med.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Nivå

Klokken 21.16 blev en 26-årig mandlig bilist fra Nivå standset og kontrolleret på Niverød Kongevej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

Klokken 21.46 blev det anmeldt, at der netop var sket et solofærdselsuheld på Nødebovej, hvor en personbil var væltet og nu lå på taget. Politi, brandvæsen og en ambulance blev sendt til stedet, hvor den kvindelige fører umiddelbart var svært tilskadekommen, hvorfor hun blev transporteret til skadestuen for at modtage behandling for sine skader.

 

Begge vejbaner blev spærret lige nord fra krydset ved Kildeportvej, imens myndighederne arbejdede på stedet, men klokken 22.26 blev der igen åbnet for trafikken.

 

Grundet mistanke om kørsel i påvirket tilstand blev kvinden sigtet for dette, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

En 33-årig mandlig knallertfører kørte klokken 22.27 i sydlig retning på Kongevejen ved Lønholt, da han blev påkørt bagfra af en mindre personbil, som derefter flygtede i sydlig retning. Grundet alvorlig tilskadekomst blev knallertføreren kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Han blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte.

 

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå knallertførerens eventuelle præcise promillegrad.

 

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om bilisten, som flygtede fra stedet.

 

Færdselsuheld, Græsted

En 21-årig mand fra Gilleleje kørte klokken 22.38 ad Gillelejevejen i sydgående retning, da han foretog en undvigemanøvre – formentlig for at undvige et rådyr – og i den forbindelse mistede herredømmet over bilen. Bilen kørte i grøften og rullede rundt, så den landede på taget på en mark. 

 

Grundet alvorlig tilskadekomst blev føreren kørt med ambulance til hospitalet, mens passageren, en 24-årig mand fra Gilleleje, blev fløjet med helikopter til hospitalet.

 

Gillelejevej var i en periode afspærret, men blev åbnet op igen, da der var ryddet op efter uheldet.

 

Tyveri af brændstof, Helsingør

En borger anmeldte klokken 01.06, at han kunne se nogle personer stå på en båd på Nordhavnsvej, hvor de lyste med lommelygter, og borgeren mistænkte, at de var ved at stjæle fra båden. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet, og i den forbindelse blev to personer, en 21-årig mand fra Hillerød og en 21-årig mand fra Græsted, stoppet i en personbil nærved. De var i besiddelse af flere brændstoftanke og dunke med benzin, og de blev derfor anholdt og sigtet for at have stjålet dette fra båden. 

 

Brand, Hillerød

Der indløb klokken 01.42 anmeldelse om brand i nogle byggematerialer på en byggeplads på Milnersvej. Patruljer kørte til stedet, hvor ilden blev slukket. Der var mistanke om, at branden kunne være påsat, og patruljerne runderede derfor i området for at lede efter personer, som kunne relateres til branden. Tre unge mennesker blev i den forbindelse truffet og fik registreret deres generalia, idet de muligvis havde tilknytning til episoden. De er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke sigtet for noget, men det kan ikke afvises, at dette ændrer sig.

 

Indbrud i forretning, Birkerød

Klokken 03.48 indløb der anmeldelse om indbrud i en forretning på Hovedgaden. En patrulje kørte til stedet, men gerningspersonen var i mellemtiden forsvundet derfra.

 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

12. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 11.-12. august 2022

Vanvidskørsel, tyveri og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

11. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 10.-11. august 2022

Færdselsuheld, tyverier, musik til ulempe og en anholdt indbrudstyv. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

10. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 09.-10. august 2022

Tyverier, hittehash, skoleklasse på gale veje og person fundet i brændt bil. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser i Nordsjællands politikreds

Forslag