Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

31. maj 2023 10:54

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30.-31. maj 2023

Bedrageri, færdselsuheld og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Færdselsuheld, Hørsholm 

En 19-årig kvinde fra Værløse kørte 8.39 i sydgående retning ad Helsingørmotorvejen, og ramte en 33-årig mand fra Helsingør bagfra. Patrulje og fejeblad fremme til stedet. Motorvejen genåbnet kl. 9.25. Ingen melding om tilskadekomne.

Faldt på cyklen uden cykelhjelm, Frederiksværk

En 80-årig mand fra Helsinge cyklede kl. 8.52 på Sportsvej, og væltede af uvisse årsager på cyklen. Den 80-årige cyklede uden cykelhjelm. Politi og ambulance til stedet. Den 80-årige blev bragt til hospitalet, hvor det blev vurderet, at han var i kritisk tilstand. Vi kan ikke give yderligere oplysninger om hans helbred.

Overholdte ikke sin vigepligt, Hillerød

En 61-årig mand fra Birkerød kørte ad afkørslen fra Isterødvejen til Overdrevsvejen i sydøstlig retning, hvor han uden at overholde sin ubetingede vigepligt svingede til højre ad Overdrevsvejen ind foran en 35-årig mandlig cyklist fra Hillerød, der cyklede ad Overdrevsvejen i sydvestlig retning. Patrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Væltet på cyklen uden cykelhjelm, Stenløse

En 71-årig kvinde fra Veksø cyklede kl. 11.16 på Degnebakken i Stenløse, hvor hun væltede på cyklen uden cykelhjelm. Politi og ambulance til stedet. Den 71-årige blev bragt til nærmeste hospitalet, hvor det blev vurderet, at hun var i kritisk tilstand. Vi kan ikke give yderligere oplysninger om hendes helbred.

Kørte bil uden førerret, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 11.19 sigtet for at køre bil uden førerret på Klampenborgvej i Kgs. Lyngby. 

Kørte knallert i grøften, Hillerød

En 55-årig mand holdt kl. 12.55 stille med sin knallert på cykelsti på Københavnsvej for at udbedre en fejl. Da den 55-årige startede knallerten, mistede han herredømmet, og kørte efterfølgende i grøften på sydlige side af vejen. Patrulje og ambulance til stedet. Den 55-årige blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade. 

Bedrageri mod 88-årig kvinde, Virum

Kl. 13.04 fik  vi en anmeldelse fra en 88-årig kvinde fra Virum, der mandag den 29.5 mellem kl. 15.00-16-30 var blevet ringet op af en ukendt dame, der under påskud af at være fra Danske Bank fik franarret den 88-årige til at udlevere sine hævekort til en ukendt gerningsmand. Manden blev beskrevet som:

Dansk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm, alm. af bygning. Iført: sort kasket, sort T-shirt/langærmet, sorte buks. Muligvis med gult logo/skrift på T-shirt/langærmet eller kasket.

Den ukendte dame, de ringede havde yderligere forsøgt at franarre den 88-årige nogle smykker ved at tilbyde hende en smykkeforsikring, hvilket den 88-årige havde afvist. Den 88-årige havde udleveret sine NEM-ID oplysninger til kvinden i telefonen, mens hun udleverede sine fysiske hævekort til gerningsmanden. Der var blevet hævet penge på hendes hævekort, som efterfølgende var blevet spærret.

Cyklist ramt af bil, Charlottenlund

En 59-årig udenlandsk statsborger blev kl. 14.10 sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Den 59-årige kørte ad Strandvejen, hvor han i et kryds på Strandvejen påkørte en 20-årig mandlig cyklist, med ca. 30 km/t efter at have overskredet en ubetinget vigepligt. Patrulje til stedet. Ingen melding om personskade. 

Bedrageri mod 85-årig mand, Værløse

En 85-årig mand fra Værløse var blevet kontaktet mellem kl. 11.00-13.00 af en “Mads Pedersen”, som havde udgivet sig for at være fra hans bank. “Mads Pedersen” havde påstået, at der var blevet hævet og sendt 12000 kr. fra hans konto til Spanien. Så derfor skulle den 85-årige mand komme til Vesterbrogade i København og aflevere sine kreditkort. ”Mads Pedersen” vurderede imidlertid, at der ville gå for lang tid,  så derfor ville han sende en “Jacob Jensen”. Denne “Jacob Jensen” beskriver den 85-årige som en ung udenlandsk mand. Den 85-årige havde udleveret sine hævekort til “Jacob Jensen”, og der var blevet hævet penge på kortet.

 

Tyveri fra bil, Liseleje

Tirsdag mellem klokken 14.00 og 15.15 er der stjålet nogle batterier samt andet fototilbehør fra en bil, som var parkeret ved Lille Kulgab p-plads. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Hærværk på skole, Hillerød

På Frederiksborg Byskole har en eller flere ukendte gerningspersoner mellem fredag eftermiddag og tirsdag morgen begået hærværk mos en klasselokale, hvor der var gjort klar til eksamen. Der er blevet skrevet ukvemsord på tavlen ligesom der var hældt vand ud over eksamensmaterialet.

Viftede med kniv, Virum

En 14-årig dreng blev klokken 17.38 truffet af en patrulje, som var kørt til Geels Haven, efter en anmeldelse om, at han gik og viftede med en kniv. Den 14-åriges værge og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Sigtet for spirituskørsel, Hillerød

Klokken 18.38 blev en 51-årig mand fra Skævinge standset, da han kom kørende ad Stationsvej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt, og den 51-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel samt for kørsel uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse. Manden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Stødte sammen med sygetransport, Espergærde 

En 55-årig udenlandsk lastvognschauffør overså en sygetransport, da han ville svinge til venstre af Kongevejen ved Helsingørsvej. Chaufføren blev formentlig blændet af solen og så dermed ikke sygetransporten. Der er ingen meldinger om alvorlig personskade.

Knallertkører fik alvorsord med på vejen, Kgs. Lyngby

En patrulje kørte tirsdag aften hjem til en 16-årig ung mand og tog et alvorsord med ham, efter han i området omkring Engelsborgskolen havde kørt på knallert på en måde, der var til ulempe og utryghedsskabende for andre. Den unge mands værge og de sociale myndigheder er ligeledes orienteret om sagen.

Bortvist fra sundhedshus, Helsingør

Tre kvinder i alderen 25-57 år, alle fra Helsingør, blev tirsdag aften bortvist fra Sundhedshuset på Birkedalsvej. De tre kvinder var utilfredse med, at de havde fået en tid til konsultation men, at personalet i Sundhedshuset ikke nåede til dem, inden lukketid.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juni 2024

Færdselsuheld, berusere og hashbesiddelse. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.