Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

7. januar 2022 11:41

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 6.-7. januar 2022

Færdselsuheld, besiddelser af euforiserende stoffer, narkokørsel samt en sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven er blandt de hændelser, du i dag finder i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 08.01 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. En varebil med trailer satte i gang fra nødsporet og med lav hastighed trak denne ind i højre vognbane, hvorefter den blev påkørt bagfra af en personbil, der kom kørende i samme vognbane med cirka 100 km/t. Dette fik traileren til at rive sig løs og ryge over i venstre vognbane ud af tre vognbaner, og der blev traileren påkørt af en anden personbil.

 

Politi, ambulance og bjergningskøretøjer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket betydelig materiel skade, og to af de tre vognbaner måtte lukkes i en lille time, imens der blev arbejdet på stedet.

 

Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet, hvor føreren af varebilen med traileren, en 24-årig mand med ukendt adresse, i første omgang blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Kørsel uden førerret, Stenløse

Klokken 08.40 blev en 47-årig mandlig bilist fra Stenløse standset og kontrolleret på en sidevej til Toppevadvej. Her viste det sig, at manden ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Brand, Hillerød

Klokken 10.10 blev det anmeldt, at det brændte i en lade på Fuglebjergvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte tog sig af branden. Klokken 11.49 kunne både politi og brandvæsen forlade adressen igen. Branden er muligvis opstået i en overbelastet el-tavle.

 

Tyveri af stillads, Frederiksværk

Klokken 10.39 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 07.00 var blevet stjålet et malerstillads fra en aflåst materielgård på Lathyrusvej.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

Klokken 11.01 blev det anmeldt, at en bil ført af en 88-årig mandlig bilist fra Glostrup netop havde påkørt en 79-årig mandlig fodgænger fra Ølsted ud for Harald Nyborg. Bilen kørte ad parkeringspladsen i sydøstlig retning og foretog et venstresving, hvorved fodgængeren, som gik over parkeringspladsen i østlig retning mod Harald Nyborg, blev påkørt.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og fodgængeren blev vurderet til at være alvorligt tilskadekommen, hvorfor han blev kørt på hospitalet for at modtage behandling.

 

Det skal nu vurderes, om der skal ske sigtelse i sagen.

 

Anmeldelse om affyring af kanonslag førte til sigtelse for besiddelse af hash, Hillerød

Klokken 16.10 indløb der anmeldelse om, at der blev affyret kanonslag i en parkeringskælder på Hostrupvej. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som med sikkerhed kunne sættes i relation til hændelsen. En 18-årig mand fra Nærum, som befandt sig på stedet ved patruljens ankomst, blev dog fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Færdselsuheld, Veksø

Klokken 16.36 kørte en 45-årig kvindelig bilist fra Stenløse i vestlig retning ad Frederikssundsvej, hvor hun i krydset ved Kirkebakken foretog et venstresving. I den forbindelse blev hun påkørt af en 31-årig mandlig bilist fra Nærum, som kom kørende ad Frederikssundsvej i østlig retning.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Den kvindelige bilist kan formentlig se frem til at blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Tyveri fra personbil, Hørsholm

Mellem klokken 17.00 og 18.00 blev ruden smadret i en personbil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Rungstedvej. Derefter blev der fra køretøjet stjålet en taske indeholdende blandt andet mobiltelefon og pung. 

 

Tyveri fra personbil, Hørsholm

Ruden i en personbil, som holdt parkeret på Folehavevej, blev mellem klokken 17.50 og 18.00 smadret af en ukendt gerningsperson. Fra køretøjet blev der stjålet en taske, som blandt andet indeholdt en computer.

 

Hærværk, Rungsted Kyst

Klokken 18.05 blev det anmeldt, at der ca. et kvarter tidligere kunne høres et brag på Rungstedvej samt lyden af en bil, som kørte hurtigt fra stedet. Ved nærmere undersøgelser viste det sig, at braget kom fra knusning af bagruden på en personbil, som holdt parkeret på vejen. Sidespejlet på bilen var derudover blevet forsøgt revet af.

 

Madras på vejen førte til færdselsuheld, Gentofte

En 22-årig kvindelig bilist fra Rungsted Kyst kørte klokken 18.10 ad Motorring 3 i sydlig retning, da hun bemærkede en madras, som lå på vejbanen. Kvinden bremsede derfor op for ikke at påkøre madrassen, og i den forbindelse blev hun påkørt bagfra af en 22-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, som ikke nåede at bremse i tide.

 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

 

Sigtet for besiddelse af hash, Hillerød

En patrulje henvendte sig klokken 18.00 til tre unge mennesker, som opholdt sig i parkeringskælderen ved Føtex. Her blev den ene, en 15-årig ung mand fra Tisvildeleje, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Espergærde

Klokken 18.17 indløb der anmeldelse om, at der via overvågning kunne ses røgudvikling i en bolig på Lindevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at røgudviklingen stammede fra ild en juledekoration, som ikke var blevet slukket i tide. Der blev foretaget brandslukning, så ilden ikke fik spredt sig.

 

Der skete ikke nogen personskade i forbindelse med hændelsen.

 

En beboer på adressen blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. 

 

Sigtet for besiddelse af hash, Helsinge

Torsdag aften foretog Nordsjællands Politi en målrettet lokal indsats mod narkosalg i Helsinge. I den forbindelse blev en 24-årig mand fra Hundested truffet på Rådhusvej og fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

 

Der var ikke i øvrigt anledning til at foretage nogen sigtelser under indsatsen. 

 

Mistænkeligt forhold, Klampeborg

Der indløb klokken 19.53 anmeldelse om, at tre unge mænd iført sort tøj og med hætterne trukket op over hovedet var i færd med at male graffiti på et S-tog, som holdt ved Klampenborg Station. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men de tre mænd var i mellemtiden forsvundet, og det var heller ikke muligt at udfinde dem ved en efterfølgende rundering i området. 

 

Uro og uorden, Helsingør

En borger kontaktede klokken 19.59 Nordsjællands Politi, idet hendes postkasse på Blichersvej kort forinden var blevet sprunget i stykker. Ifølge borgeren var flere andre postkasser på vejen også blevet sprunget i stykker, og gerningspersonerne var på opkaldstidspunktet fortsat ad Blichersvej. En patrulje kørte til området for at lede efter personerne, men det var ikke muligt at udfinde dem.

 

Mand sigtet for narkokørsel, Virum

Klokken 22.54 indløb der anmeldelse om, at en bilist kort forinden havde påkørt et skilt ved et helleanlæg på Grønnevej. Bilisten, som var steget ud af bilen og havde samlet vragdele op, udviste en adfærd, der førte til mistanke om kørsel i påvirket tilstand. Bilisten kørte efterfølgende fra stedet, men på baggrund af oplysninger fra vidneudsagn kunne en patrulje efterfølgende køre til den adresse, bilen hørte til.

 

Her blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, og derudover blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, som blev fundet ved ransagning. Den 20-årige blev efterfølgende taget med til blodprøveudtagning med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i supermarked, Frederikssund

Klokken 05.32 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i Aldi på Nygade klokken 03.43, idet en ukendt gerningsperson havde smadret en rude ind til butikken og derefter et gitter. 

 

Der skal nu blandt andet kigges overvågningsmateriale fra butikken igennem.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.