Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

8. september 2021 11:11

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 7.-8. september 2021

Hærværk på biler, flere tilfælde af kørsel i påvirket tilstand samt bedrageri over telefonen - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands politikreds

Færdselsuheld, Værløse

På Ballerupvej skete der klokken 08.41 et færdselsuheld mellem en 38-årig mandlig billist fra Værløse, en 53-årig mandlig bilist fra Bagsværd samt en 22-årig mandlig bilist fra Ebeltoft. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Bilerne blev hurtigt flyttet, så de ikke var til gene for den øvrige trafik. Da uheldet resulterede i, at der var kølervæske på kørebanen, blev der rekvireret hjælp til oprydningen af dette.

Tyveri fra personbil, Dyssegård

Mellem mandag klokken 23.00 og tirsdag klokken 08.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig på ukendt vis adgang til en personbil, som holdt parkeret på Fruervej. Fra bilen blev der stjålet en pung indeholdende diverse betalingskort.

Hærværk på flere biler, Farum

Mellem mandag klokken 00.30 og tirsdag klokken 09.00 blev der begået hærværk på en bil, som holdt parkeret på Ryttergårdsvej. En ukendt gerningsperson begik hærværket ved at lave en ridse i krusedulleform på den ene side af bilen. 

Også en anden bil, som havde holdt parkeret på stedet mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 09.25 havde været udsat lignende hærværk.

Narkokørsel, Gentofte

En patrulje standsede klokken 09.40 en 34-årig mandlig bilist fra Valby på Ørnegårdsvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning. 

Tyveri fra varebil, Helsinge

Klokken 09.40 blev det anmeldt, at tre gerningspersoner omkring midnat havde tiltvunget sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Løgelandsvej. Gerningspersonerne udborede låsecylinderen på bilen, og derefter stjal de elektrisk værktøj, inden de kørte fra stedet i en sedan-lignende bil, muligvis en BMW eller en Audi. 

Narkohunde fandt hash, Farum

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag formiddag til stede i Farum med blandt andet narkohundene Vaks og Fister. I en parkeringskælder under Birkhøjterrasserne blev der foretaget søg med de to hunde, og begge hunde markerede flere steder i området, hvilket førte til tre fund af mindre mængde hash. 

Også i en kælder på Gammelgårdsvej samt i en kælder på Nordvænget markerede hundene, og begge steder blev der fundet moderate mængder hash.

Fundene blev efterfølgende indbragt som hittestof til politistationen med henblik på destruktion. 

Tyveri af taske, i toget

En 73-årig kvinde fra Valby anmeldte klokken 11.45, at hun havde fået stjålet sin taske indeholdende telefon, pung med diverse kort samt et nøglebundt, mens hun befandt sig i toget mellem klokken 10.15 og 10.50. Kvinden havde taget både S-togslinje F og A, og tasken havde undervejs ligget i hendes cykelkurv under en cykelhjelm. Tyveriet blev opdaget, da kvinden steg af toget på Hillerød Station.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 15.26 blev det anmeldt, at der var sket et harmonikasammenstød i Hørsholm med fem køretøjer involveret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved afkørsel 12. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor alle tre vognbaner kortvarigt var lukket, imens der blev fjernet olie og andet fra vejen.

Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet.

Spirituskørsel, Frederikssund

Klokken 15.36 blev en 62-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset og kontrolleret på Ventevej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Bedrageri, Stenløse

Klokken 15.48 anmeldte en 78-årig kvinde fra Stenløse, at hun en times tid forinden var blevet ringet op af en mand, der påstod at ringe fra Hillerød Politi. Manden i telefonen fortalte, at der var blevet optaget et forbrugslån i kvindens navn på 98.000 kroner, og at han skulle bruge kvindens Nem-ID-oplysninger samt kreditkortoplysninger for at annullere lånet, hvorfor kvinden udleverede dette til ham.

Efter telefonsamtalen blev kvinden mistænksom og kontaktede Nordsjællands Politi, der kunne afkræfte, at kvinden var blevet ringet op af en medarbejder fra det hedengangne Hillerød Politi, hvorfor hun skyndte sig at spærre kreditkort, Nem-ID og lignende – ros til kvinden for hurtigt at reagere på sin mistanke.

Nordsjællands Politi minder i den forbindelse om, at hverken politiet eller andre myndigheder kunne finde på at ringe og bede om at få udleveret den slags personlige oplysninger.

Vold, Farum

Klokken 16.36 anmeldte en 21-årig mand fra Kokkedal, at han omkring klokken 14.40 var blevet slået/dasket i ansigtet af en motorcyklist iført motorcykelhandske. Episoden fandt sted ved et lyskryds på Slangerupvej lidt før broen over Hillerødmotorvejen. 

Den 21-årige havde ført en varebil med trailer på på Slangerupvej, hvor motorcyklisten havde kørt ved siden af. Da parterne holdt for rødt ved lyskrydset, havde motorcyklisten stået af sin motorcykel og kommenteret på den 21-åriges kørsel, og efter en kort samtale havde motorcyklisten slået den 21-årige på venstre side af hovedet med knyttet hånd iført en motorcykelhandske.

Grundet oplysninger om blandt andet motorcyklen blev motorcyklistens identitet udfundet, og han – en 54-årig mand fra Kokkedal – blev senere på aftenen sigtet for vold.

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 17.23 anmeldte et vidne, at hun kort forinden havde set to cirka 30-årige mænd tage fem cykler fra hjørnet af Kajerødvej/Tornevangsvej og læsse dem ind i en stationcar, hvorefter mændende havde forladt stedet.

Færdselsuheld, Smørum

Klokken 17.53 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Hindbærvangen, idet en personbil ført af en 46-årig kvinde fra Sydsjælland havde påkørt en 30-årig kvindelig cyklist fra Smørumnedre.

Bilisten kørte i sydvestlig retning ad Smørumvej og skulle krydse Frugtvangen for at komme over på Hindbærvangen. Cyklisten kørte i østlig retning ad Frugtvangen på cykel og blev i den forbindelse påkørt af bilen ud for Hindbærvangen, således cyklisten ramte bilens forrude og blev slynget hen ad Hindbærvangen, hvorved cyklisten pådrog sig skader.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere information om sagen i politiets systemer, men bilisten kan muligvis se frem til en sigtelse.

Hærværk, Hornbæk

Klokken 18.04 blev det anmeldt fra Hornbæk Fitness, at ukendte gerningspersoner i nattens løb havde klippet kabler over til blandt andet fitnesscenterets udendørs belysning. Der var ikke blevet stjålet noget af det udendørs træningsudstyr efterfølgende, men det kan ikke udelukkes, at dette har været det egentlige formål med hærværket.

Brand, Gilleleje

Klokken 19.01 anmeldte et vidne, at det brændte en smule fra en motorbåd liggende til kajs ved Betonbroen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik kontrol over den lille brand, der muligvis var begyndt i en elinstallation.

Spirituskørsel, Fredensborg

Klokken 19.25 blev en 67-årig mandlig bilist fra Kokkedal standset og kontrolleret på Slotsgade. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Hærværk, Holte

Klokken 19.59 anmeldte en far på vegne af sin 16-årige søn, at denne og nogle venner havde været ude og fiske ved en sø på Attemosevej, da en fremmed mand havde henvendt sig og fortalt gruppen, at de ikke måtte fiske i denne sø. Den fremmede mand havde efterfølgende i bil kørt den 16-åriges fiskeudstyr over med skader til følge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 81-årig mand fra Holte blev sigtet for hærværk.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 20.48 blev en 26-årig mand fra Humlebæk visiteret på en p-plads ved Egevænget. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 22.30 standset af en patrulje på Klampenborgvej i krydset ved Kornagervej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, da han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 7.-8. september 2021

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

28. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. oktober 2021

Tyverier, hærværk, brande, narkobilist og cyklister uden lys. Her er uddrag af rapporten om det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

27. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.-27. oktober 2021

Målrettet færdselsindsats, kørsel i frakendelsestiden, ladekabel til el-bil stjålet samt brand i en bil. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25.-26. oktober 2021

Kvinde død af knivstik, spritkørsel, narkokørsel, tyveri fra biler. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi