Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

8. juni 2023 11:29

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 7.-8. juni 2023

Færdselsuheld, tyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Færdsel i øvrigt, Egedal

I går morgen kl. 7.44 gik en lastbil i stykker midt i en rundkørsel på Skebjergvej i Smørumnedre. Det gav en del trafikale udfordringer og, der var ved at opstå farlige situationer, da nogle billister forsøgte at vende i rundkørslen.

Færdselsuheld, Hørsholm

Kl. 8.30 skete der en færdselsuheld i krydset Nebbegårds Alle – Ravnsnæsvej. En 69-årig kvinde forklarede, at hun var kommet cyklende ad cykelstien, da en billist var kørt ud for ubetinget vigepligt, og havde ramt forurettede. Forurettede var derefter væltet på cyklen og havde fået skader på højre ankel, smerter i nakken, højre skulder samt sår på højre pegefinger. Sagens person var stået ud af sin bil og havde afleveret sit visitkort til forurettede og oplyst, at han var nødt til at køre videre, idet han havde travl. Et vidne havde overværet ulykken.

Sigtet for narko, Charlottenlund

KL. 09.15 blev en 36-årig mand fra Charlottenlund sigtet for besiddelse af en mindre mængde narko på Bernstorffsvej i Charlottenlund.

Narkohunden Pelle fandt hash, Farum

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkohandel på gadeplan blev gangene i Farum Midtpunkt afsøgt kl. 11.30 med narkohunden Pelle. Over en loftlampe på gangen udfandt narkohunden en mindre mængde hash, som blev sikret med henblik på destruktion.

 

11-årig ramt af bil, Hillerød

En 11-årig pige blev klokken 15.11 ramt af en bil på Brødeskovvej. Den 11-årige kom alvorligt til skade ved påkørslen og måtte køres til behandling på skadestuen. Bilen, som pigen blev ramt af, blev ført af en 47-årig kvinde fra Slangerup.

Strålevarme udviklede røg, Klampenborg

Klokken 15.36 kom en anmeldelse om brand i Bondestuen på Dyrehavsbakken. Det viste sig dog, at der blot var tale om strålevarme fra et komfur, som havde forårsaget en mindre røgudvikling.

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 27-årig mand blev klokken 16.55 sigtet for at køre uden førerret. Manden blev standset på Hørsholmvej.

Havde hash på sig, Hellerup

En 22-årig mand fra København blev klokken 18.40 truffet ved Tranegårdsskolen, hvor han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Den 22-årige blev sigtet for forholdet.

Kørte i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 19.42 blev en 29—årig kvinde fra Helsinge standset, da hun kom kørende ad Snerlevej. Her blev hun sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da hun havde sat sig bag rattet, selvom hun tidligere var blevet frakendt sin førerret og denne frakendelse stadig var gældende.

Vold, Allerød 

Anmeldelse kl 21.03 om en 41-årig kvinde fra Allerød, der var blevet umotiveret sparket af en ukendt mandsperson på Allerød Stationsvej i Allerød. Manden beskrives som sorthåret, mørk og iført solbriller, blå jakke, blå cowboybukser og grønne sko. Da patruljen kom frem var manden forsvundet. 

 

Sigtet for hash, Kokkedal

To mænd på henholdsvis 53 år og 36 år blev kl. 21.45 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Broengen i Kokkedal. 

 

Høj musik på stranden, Hellerup

Vi fik en anmeldelse kl. 00.03 fra en 57-årig kvinde fra Hellerup, om at der var fest på Hellerup Strand med høj musik til ulempe, men da patruljen kom frem var festen slut.

Musik til ulempe, Lynge

Vi modtog en anmeldelse kl. 00.32 fra en 43-årig kvinde fra Lynge og 10 minutter senere også fra en 29-årig mand fra Lynge om, at der blev spillet meget høj musik Ved Gadekæret i Lynge. Det havde stået på i cirka to timer. Da patruljen kom frem til stedet var festdeltagerne på vej hjem, og havde slukket for musikken. 

Sigtet for narko, Kokkedal 

En 27-årig mand fra Helsingør blev kl. 02.27 sigtet for besiddelse af en mindre mængde amfetamin og kokain på Karlebovej i Kokkedal.

 

Tyveri fra personbil, Melby

En 57-årig mand fra Evetofte anmeldte kl. 06.21, at hans bil var blevet brækket op via forrudens gummilister, hvorefter gerningspersonerne blandt andet havde stjålet rygsæk, solbriller og penge.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. september 2023

Tyveri fra bil, narkokørsel og skyderi. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27.-28. september 2023

Bedrageri, tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

27. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.- 27. september 2023

Butikstyveri, bedrageri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.