Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

3. september 2020 09:19

Uddrag af døgnrapport 02. - 03. september 2020

Tyverier, bedrageri, tricktyveri og uenighed om græsklipning. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Værktøj stjålet

Frederikssund: Mellem tirsdag aften klokken 21.00 og onsdag morgen klokken 07.00 er der stjålet el-værktøj fra nogle containere på Heimdalsvej. Tyven har klippet hængelåsene til containerne over for at skaffe sig adgang til værktøjet.

Gps-antenner stjålet

Nivå: Nogle gps-antenner, der sad på en gravemaskine, er mellem tirsdag aften klokken 21.45 og onsdag morgen klokken 06.30 blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt onsdag formiddag klokken 10.35.

 

Reservedele og smykker stjålet

Frederikssund: Fra en Hyundai, der holdt på Græse Bygade, er der mellem tirsdag aften klokken 18.00 og onsdag morgen klokken 05.30 blevet stjålet forskellige reservedele til bilen samt antenne, radio, smykker og et kørekort. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang, og tyveriet blev anmeldt onsdag formiddag klokken 11.44.

Cyklist og bil stødte sammen

Hillerød: En 18-årig mandlig bilist og en 41-årig kvinde, begge fra Hillerød, stødte onsdag formiddag klokken 11.42 sammen i rundkørslen ved Roskildevej og Milnersvej. Det er uvist præcist, hvordan påkørslen skete, men cyklisten måtte en tur på skadestuen til tjek. 

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var onsdag mellem klokken 13.00 og 13.10 på spil ved Pizza Project på Phillip Heymans Allé. Her sad en 21-årig kvinde fra Hellerup og spiste, da en mand henvendte sig til hende og lagde en Netto-reklame på bordet. Efter manden var gået igen, opdagede den 21-årige, at hendes mobiltelefon var forsvundet fra bordet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-45
år, 170 cm høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden og havde tyndt, kort, sort hår, var iført t-shirt, cowboybukser og mundbind og talte udenlandsk.

Mobiltelefon stjålet

Helsingør: Mellem klokken 10.50 og 11.00 onsdag formiddag blev en mobiltelefon stjålet fra en Seat Altea, som holdt på H P Christensvej. Bilen var ulåst, da tyveriet skete. Tyveriet blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 15.56.

Lampe stjålet

Vedbæk: En kobberlampe, der sad på muren af en ejendom på Kratmosevej er mellem onsdag klokken 16.15 og 17.25 blevet revet ud af muren og stjålet.

Røg i totterne på græsklipper

Tisvildeleje: En uenighed om klipning af et græsareal i området Ved Strandsen resulterede onsdag eftermiddag klokken 17.15 i, at en 62-årig mand blev truet af en ukendt gerningsmand. Den 62-årige var i færd med at klippe græsset, da en anden mand dukkede op og var utilfreds med græsklipningen. Da den 62-årige gav udtryk for, at han ikke ønskede at tale med manden om, hvorvidt der skulle klippes græs eller ej, tog manden fat i den 62-årige og truede ham på livet, hvorefter han forsvandt fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, 45-55 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med kort, brunt hår. 

Var i besiddelse af hash

Helsingør: En 18-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften klokken 18.08 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje på Tårnhøjvej.

Kørte uden kørekort

Frederikssund: Onsdag aften klokken 18.55 blev en 21-årig mand fra Ølstykke sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt førerretten. Manden blev truffet af en patrulje på Torvet.

Unge sendt hjem 

Birkerød: En gruppe på 10-15 berusede unge larmede så meget i Hovedgaden onsdag aften klokken 18.56, at politiet blev tilkaldt. En patrulje kom til stedet og sendte de unge hjem, så roen igen kunne sænke sig over området.

Fik bilen beslaglagt

Hørsholm: Onsdag aften klokken 18.58 blev en 49-årig mand standset på Helsingørmotorvejen. Her blev han bedt om at gennemføre en alkometertest, som viste, at hans promille var så langt over den tilladte, at han ikke alene blev sigtet for spirituskørsel, men også fik sin bil beslaglagt. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille. 

Havde kokain på sig

Hillerød: En 21-årig mand havde onsdag aften en mindre mængde kokain på sig, da han blev truffet af en patrulje ved Hillerødholmskolen. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Forsøgte at stikke af fra politiet

Farum: Onsdag aften klokken 21.30 forsøgte en 22-årig mand fra Farum at stikke af fra politiet i en p-kælder ved Birkhøjterrasserne. Det lykkedes imidlertid ikke og han blev sigtet for salg af narkotika, da han blev fundet i besiddelse af et større kontantbeløb.

Blev franarret betalingskort og pinkode

Frederikssund: En 80-årig kvinde blev onsdag eftermiddag franarret sit betalingskort og pinkode. Kvinden blev kontaktet telefonisk af en mand, som udgav sig for at være bankrådgiver og fortalte kvinden, at der skulle lægges en ny chip ind på hendes kort, så det bedre kunne spores, hvis det blev stjålet. Manden ville sende en kollega ud for at hente kvindens betalingskort, som hun bare skulle lægge ved sin hoveddør. Manden fik endvidere til kvinden til at oplyse pinkoden til betalingskortet og fortalte hende endvidere, at hun ikke måtte tale i telefon i nogle timer efter hans opkald. Kvinden gjorde, som hun havde fået besked på, og opdagede omkring klokken 21.15 samme aften, at der var hævet et større beløb fra hendes konto ligesom der også var gjort flere dyre indkøb via betalingskortet. 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, der udgiver sig for at være fra banken, kan man bede om vedkommendes navn og så ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om svindel.

Forsøg på indbrud i forretninger

Nivå: Omkring klokken 01.30 natten til torsdag har der været forsøg på indbrud i to forretninger i Nivå Center. Både i Center Smart Klip og Sidney & Co. har en eller flere ukendte gerningsmænd knust ruder med sten, men ikke kommet ind i forretningerne.

Kobbertråd stjålet

Smørum: Tre ruller kobbertråd er mellem onsdag eftermiddag klokken 16.00 og torsdag morgen klokken 06.00 blevet stjålet fra en byggeplads på Flodvej. Tyveriet blev opdaget og anmeldt klokken 06.21 torsdag morgen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 02. – 03. september 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi