Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

6. august 2020 08:56

Uddrag af døgnrapport 05. - 06. august 2020

Brande, uro og uorden, vold og en spritbilist, der ramte et træ. Det er nogen af hændelserne på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Bagrude knust

Ølsted: En Toyota, der holdt på Thannersvej, er mellem tirsdag aften klokken 23.30 og onsdag morgen klokken 08.50 blevet udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har knust bilens bagrude med nogle sten.

Ild i affald

Kgs. Lyngby: Onsdag formiddag gik der ild i noget affald i en skraldevogn på Caroline Amalievej. Trafikken blev spærret, mens brandvæsenet arbejdede med at slukke ilden. Affaldet måtte tømmes ud på vejen for at få slukket ilden, og da ilden var slukket, blev affaldet efterfølgende samlet op i en anden skraldevogn og vejen åbnet for trafik igen. Der skete hverken brand- eller personskade.

Kvinde blev slået og spyttet på

Helsinge: En 22-årig kvinde fra Helsinge blev tirsdag aften mellem klokken 23.45 og 23.59 slået og spyttet på af en anden kvinde. Den 22-årige havde været ved Circle K tanken, hvor hun blev råbt an af den anden kvinde, som beskyldte den 22-årige for at være sammen med en mand, der i forvejen havde en kæreste. Efterfølgende slog kvinden den 22-årige i ansigtet og spyttede på hende, hvorefter hun satte sig ind i en mørk bil og kørte fra stedet. Kvinden, der overfaldt den 22-årige, beskrives som 17-18 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning med langt rødt/orange hår. Hun var iført bukser og en tank top.

Brand i shelter

Stenløse: Onsdag eftermiddag klokken 14.49 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i et shelter på Bastbjergvej. Branden er efter al sandsynlighed opstået fordi nogle brugere af shelteret også har benyttet bålstedet foran shelteret og ikke fået slukket bålet helt. Dermed er nogle gløder fra bålstedet på grund af vinden blæst over på shelterets tag, og har forårsaget branden.

Glemt sele og kørekort

Hillerød: Ved en færdselskontrol ved Industrivænget i Hillerød onsdag eftermiddag mellem klokken 15.35 og 17.00 blev 21 bilister standset. Heraf blev to skrevet for ikke at bruge sele, en bilist havde glemt sit kørekort og en bilist kørte i en bil med afmeldte nummerplader.

Sigtet for falsk anmeldelse

Vejby: En 16-årige ung kvinde fra Brøndby er blevet sigtet for falsk anmeldelse. Den unge kvinde anmeldte i sidste uge, at hun var blevet voldtaget på en mark, da hun var på vej hjem fra en fest i Holløse. Anmeldelsen medførte, at et område mellem Vejby og Tisvilde blev undersøgt af politiets teknikere og hunde, ligesom kvinden blev kørt til undersøgelse på Center for Voldtægtsofre. Hverken de tekniske undersøgelser eller undersøgelsen af den unge kvinde viste imidlertid tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse, og kvinden fortalte efterfølgende, at det var noget, hun havde fundet på.

Skabte uro i butik

Jægerspris: En 52-årig mand fra Jægerspris skabte med sin opførsel onsdag eftermiddag klokken 16.39 uro i Aldi på Hovedgaden. En patrulje kom til stedet og konstaterede, at den 52-årige mand var opfarende og beruset. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen og taget med til detentionen på politistationen og blev efter nogle timers ophold løsladt igen.

Sigtet for hash-salg

Farum: En 21-årig mand fra Farum blev onsdag eftermiddag klokken 17.20 sigtet for salg af euforiserende stoffer på stierne ved Bybækterrasserne. Den 21-årige var i ud over en moderat mængde hash også i besiddelse af et større kontantbeløb samt flere telefoner. 

Mindre ammoniakudslip

Hillerød: I forbindelse med et mindre ammoniakudslip fra en bygning på Industrivænget onsdag aften klokken 19.35 blev et område omkring adressen afspærret og de nærliggende ejendomme evakueret. Ingen kom til skade ved udslippet, og afspærringen blev ophævet igen klokken 21.23. 

Tissetrængende unge vakte mistanke

Helsingør: Fem unge vakte onsdag aften mistanke, da de blev set omkring skolen på Nygade. En borger troede, at de unge var ved at begå indbrud og kontaktede politiet, som sendte en patrulje til stedet. Det viste sig imidlertid, at de unge bare havde været inde på ejendommen for at tisse.

Uenighed medførte tumult

Helsingør: En uenighed mellem fire kvinder i alderen 18 til 21 år fra Kvistgård og Helsingør og en 55-årig mand fra Helsingør medførte onsdag aften klokken 22.13 noget tumult på Lerbakkevej. De fire unge kvinder var i færd med at tænde en vandpibe, men manden troede, at de var ved at tænde et bål. Der opstod en diskussion som udviklede til slag og skubberi mellem parterne. En patrulje kom til stedet og fik dæmpet gemytterne.

Spritbilist ramte træ

Skævinge: Onsdag aften klokken 22.20 kørte en alkoholpåvirket 23-årig mand fra Ølsted galt på Markebækvej. I et vejkrydset mistede han herredømmet over sin bil, som fortsatte ind i en have og ramte et træ. Den 23-årig kom ikke til skade ved uheldet, men da en alkometertest viste, at hans promille var over den tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Unge røg hash og skabte uro

Helsingør: Politiet måtte i løbet af onsdag aften køre ud til Reberbaneparken, hvor nogle unge havde forsamlet sig. Klokken 23.35 kontaktede en borger politiet for at anmelde, at de unge kørte rundt og larmede på knallerter. Der var dog ingen knallertkørende unge, da patruljen kom til stedet, men derimod et par unge mænd på 19 år, som sad og røg en joint. De blev begge sigtet for besiddelse af hash.

Fest blev lukket

Kgs. Lyngby: Nogle unge mennesker lavede klokken 01.08 natten til torsdag så megen uro og uorden ved et beboerlokale på Christian X’s Alle, at en patrulje blev sendt ud til stedet og festen blev lukket.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 05. – 06. august 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi