Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

9. november 2020 10:19

Uddrag af døgnrapport 06. - 09. november 2020

Hærværk, vejvrede, røveri og to mistænkelige mænd, der havde et lovligt ærinde. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Sidespejl ødelagt

Snekkersten: Flere biler, som holdt på P W Tegners Vej, har mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har ødelagt sidespejle på bilerne.

Stjal kiks og tyggegummi

Birkerød: Søndag eftermiddag blev en 17-årig ung kvinde fra Birkerød taget for butikstyveri i Føtex på Stiholmsvej. Hun blev sigtet for at have stjålet kiks, tyggegummi og en flaske vand. Da kvinden endnu ikke er myndig blev hendes værge kontaktet og orienteret om sagen.

Smed dåse efter medbilist

Hillerød: En uenighed om regler og hensyn ved sammenfletningen på Hillerødmotorvejens forlængelse medførte søndag eftermiddag omkring klokken 13.00, at en lastbilchauffør kastede en dåse efter en bil, der blev ført af en 56-årig mand fra Lynge, så sidespejlet på hans bil blev ødelagt. Lastbilchaufføren, en 43-årig mand fra Hillerød, blev sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Mand bortvist fra Føtex

Hillerød: En patrulje måtte søndag eftermiddag ved 14-tiden bortvise en 70-årig mand fra Fætex. Manden, der er fra Hillerød, opførte sig truende mod personalet og blandt andet spyttede mod dem. 

Rude knust og tv væltet

Dyssegård: Søndag morgen klokken 08.05 knuste en ukendt gerningsmand en stor rude til stuen i en lejlighed på Vangedevej. I forbindelse med rudeknusningen blev et tv, som stod i vindueskarmen, væltet. Hærværket blev anmeldt klokken 14.35.

Cyklist og bilist ramt af æg

Værløse: En 17-årig ung mand blev søndag mellem klokken 12.50 og 13.00 ramt af et æg, der blev kastet mod ham, da han kom cyklende ad Kirke Værløsevej. Den unge mand kom ikke til skade ved episoden. Godt en time senere blev der kastet æg mod en bil på Kollekollevej. Bilen fik en bule i frontpladen.

Stjal cognac

Holte: En 29-årig udenlandsk mand stjal søndag eftermiddag klokken 17.13 en flaske cognac samt nogle hudplejeprodukter fra Kvickly i Holte Midtpunkt. Manden blev sigtet for tyveriet.

Truede sig til penge

Hellerup: En mand begik klokken 17.33 røveri mod 7-Eleven på Strandvejen, hvor han ved hjælp af en seddel, som han viste til ekspedienten, truede sig til at få udleveret kontanter fra forretningens kasseapparat, hvorefter han forsvandt fra stedet. Manden beskrives som 18-25 år, almindelig af bygning, dansktalende, iført sort dunjakke, blå bukser, sorte sko med hvide såler, mørkeblåt J-dag mundbind og grå arbejdshandsker. Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, der dog ikke blev fundet.

Mistænkelige mænd i lovligt ærinde

Skibby: To mænd vakte søndag aften klokken 19.25 mistanke hos en 33-årig kvinde, som så de to mænd tage nogle ting fra en lastbil, der holdt i Hovedgaden. Kvinden ringede derfor til politiet og fortalte, hvad hun havde set og gav et signalement af de to mænd, så den patrulje, der blev sendt afsted hurtigt kunne finde mændene. Det viste sig dog, at mændene var ude i et lovligt ærinde, da ejeren af lastbilen kunne fortælle, at han havde bedt de to mænd om at hente nogle ting fra lastbilen.

Bilist var påvirket af spiritus og kokain

Skibby: Klokken 00.19 natten til mandag blev en 36-årig mand fra Hedehusene standset, da han kom kørende ad Skibbyvej. Her blev det konstateret, at han både var påvirket af spiritus og kokain samt, at han tidligere havde fået inddraget sin førerret. Den 36-årige blev sigtet for alle tre forhold og blev taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkelsesgrad.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 6. – 9. november 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

29. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28.-29. november 2021

Færdselsuheld, tricktyveri, spritkørsel, brand i solcenter og kast med fyrværkeri. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

26. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.-26. november 2021

Tyverier fra biler, ødelagt julehygge, unge butikstyve og narkobilister er nogle af de ting, som du kan læse om på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

25. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24.-25. november 2021

Indbrud i containere, færdselsuheld, butikstyveri, snyd med betting-kuponer, vold, spirituskørsel samt tyveri af udendørslamper - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi