Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

16. maj 2019

Uddrag af døgnrapport 15. - 16. maj 2019

Brand i træ, færdselsuheld og tricktyveri er blandt hændelserne i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Lokkede pige med slik, Ølstykke

Klokken 07.25 var en pige på vej til skole på cykel, da en mand i en sort kassevogn, muligvis en Mercedes Vito, henvendte sig til hende og spurgte, om hun ville have noget slik. Pigen kørte fra stedet uden at tage imod mandens tilbud.

 

Manden beskrives som: dansk af udseende, skaldet og med skægstubbe. Iført sort tanktop. Yderligere kendetegn: tatoveret på begge arme.

 

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 07.46 skete der et harmonikasammenstød på Slangerupvej mellem tre biler og en motorcykel. Part 1, en 20-årig mand fra Ølstykke,  påkørte part 2, en 48-årig kvinde fra Taastrup, som holdt stille. Part 2 blev herved skubbet frem og påkørte part 3, en 52-årig mandlig motorcyklist fra Havdrup, der blev skubbet frem og ramte part 4, en 59-årig kvinde fra Ølstykke. 

Motorcyklisten klagede efterfølgende over lændesmerter, men derudover skete der umiddelbart ingen personskade. 

Vejen blev i forbindelse med ulykken spærret af, således at trafikken midlertidigt måtte omdirigeres.

 

Indbrud i supermarked, Vedbæk

I Aldi på Baneskellet var der indbrud mellem tirsdag klokken 21.30 og onsdag klokken 06.30. Gerningsmænd tiltvang sig på ukendt vis adgang til butikken, hvorfra der blev stjålet et større antal kartoner cigaretter.

 

Dieseltyveri, Hillerød

Fra en byggeplads på Salpetermosevej blev der mellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 07.00 stjålet en større mængde diesel fra tre entreprenørmaskiner.

 

Brand i træ, Nivå

Klokken 11.07 indløb der anmeldelse om brand ved en bolig på Tjørnen. En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der var tale om brand i et træ, som stod tæt på huset, og at branden ikke havde bredt sig til huset.

Husets beboer, en 66-årig mand, havde anvendt en ukrudtsbrænder, hvorved træet var blevet antændt. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, idet han ikke havde udvist den nødvendige opmærksomhed i forbindelse med ukrudtsafbrændingen.

 

Butikstyveri, Hillerød

En 32-årig mand fra lokalområdet blev klokken 12.10 standset, da han var ved at forlade Bilka i Slotsarkaderne, da han havde stjålet en parfume fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor den 32-årige blev sigtet for butikstyveri.

 

Butikstyveri, Holte

En dreng under den kriminelle lavalder blev klokken 12.52 tilbageholdt, da han havde stjålet varer for ca. 100 kroner i Kvickly i Holte Midtpunkt. En patrulje kørte til stedet og fik en alvorlig snak med drengen, ligesom drengens forældre og de sociale myndigheder grundet hans unge alder også blev kontaktet.

 

Tyveri af gasflasker, Ølstykke

Fra Q8 på Karmstensvej blev der kort før klokken 1 onsdag nat stjålet et metalbur indeholdende gasflasker. Efterfølgende blev buret fundet opbrudt på Frederikssundsvej i en tunnel, og gasflaskerne var fjernet derfra.

 

Uenighed om parkeringsplads førte til vold, Hillerød

I forbindelse med en uoverensstemmelse omkring en ledig parkeringsplads i p-kælderen på Dyrehavevej tog en mand klokken 13.20 halsgreb på en 52-årig kvinde fra Melby og truede med yderligere vold.Manden beskrives som: ca. 30 år, 175-180 cm, almindelig af bygning og med kort sort hår. Iført sorte jeans og sort skjorte af mærket Ralph Lauren.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

Klokken 14.15 skete der et færdselsuheld på Hundestedvej, idet part 1 kom kørende ad Hundestedvej i østlig retning og bagfra kørte ind i part 2, en 36-årig kvinde fra Ølstykke. Partnerne blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Færdselsuheld, Ølsted

I Ølsted skete der et færdselsuheld klokken 14.25, da part 1, en 39-årig mand fra Hundested, kom kørende ad Frederikssundsvej i nordvestlig retning og påkørte part 2, en 76-årig kvinde fra Vanløse, som var ved at foretage et venstresving ved Kildebakkerne. Part 2 klagede efterfølgende over nakkesmerter, men derudover skete der umiddelbart ingen personskade.

 

Tricktyveri, Charlottenlund

Klokken 15.46 indløb der anmeldelse om, at en kvinde ringede på hos en beboer i Ejgårdsparken klokken 13.30 og spurgte, om beboeren kunne veksle en 1000-krone seddel. Kvinden kom derfor ind i lejligheden, hvor hun førte en samtale med beboeren, og de kiggede sammen ud ad vinduet på en lejlighed, som kvinden oplyste, hun havde fået tilbudt. Da kvinden var gået, opdagede beboeren, at der manglede kontakter og smykker, og det kunne ikke afvises, at en person havde været inde i lejligheden, mens beboeren og kvinden snakkede sammen.

Kvinden beskrives som: 30-40 år og iført en kasket og sportstøj.

 

Brand, Birkerød

Klokken 17.21 blev det anmeldt, at der var ild i en container ud for Birkerød Idrætscenter. Brandvæsnet blev sendt til stedet, der hurtigt fik kontrol over situationen. 

Ved den efterfølgende granskning af overvågningsbillederne kunne det ses, at tre unge drenge smed brændende tændstikker ned i containeren, og Nordsjællands Politi arbejder nu på at få identificeret disse for at høre deres version af hændelsen.

 

Spirituskørsel, Farum

Klokken 17.30 blev en 43-årig mandlig bilist fra Birkerød standset og kontrolleret på Frederiksborgvej. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil, ligesom han også fik alkometeret til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere.

 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 18.25 blev det anmeldt fra Matas på Stürups Plads, at to piger begge under 15 år i forening havde forsøgt at stjæle sminke. En patrulje blev sendt til stedet, og hændelsen er nu formidlet videre til de relevante myndigheder. 

 

Butikstyveri, Allerød

Klokken 22.13 blev det anmeldt, at personalet i Netto havde tilbageholdt en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle kaffe og barberblade. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31-årig mand blev sigtet for forholdet.

 

Brand, Tikøb

Klokken 23.17 blev der anmeldt ild i et udhus ved en bolig på Hornbækvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik kontrol over branden.

 

Indbrud i skur, Ølstykke

Klokken 00.31 blev det anmeldt, at det kunne ses på videoovervågning, at en mand havde brudt ind i et skur nær Kirkepladsen. Patruljer blev sendt til stedet, hvor en 37-årig mand fra Glostrup og en 38-årig mand fra Ringsted-egnen blev anholdt og sigtet for indbrud.

 

Mistænkeligt forhold, Holte

Klokken 01.05 blev det anmeldt fra en beboer på Malmmosevej, at han kort forinden var ved at falde i søvn i et anneks med døren på klem, da døren dertil pludselig blev åbnet helt. Anmelderen skyndte sig derfor over til naboen og kontaktede politiet, og en patrulje blev sendt til stedet for at finde ud af, hvem der havde åbnet døren til annekset. Der blev dog ikke fundet nogle personer af interesse for sagen trods eftersøgning i området.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 05.38 blev en 33-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Q8. Her viste det sig, at manden ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil, hvilket han blev sigtet for, ligesom han også blev sigtet for brugstyveri af bilen.

 

Indbrud anmeldt den 15. - 16. maj 2019 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

5. juni 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport 04. - 05. juni 2020

Tyverier, narkobilist og en bilist med en kniv i handskerummet. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

4. juni 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 3.-4. juni 2020

Færdselsuheld, brud på søloven, to formodede indbrudstyve anholdt på fersk gerning samt en bilist, der blæste alkometeret så højt op, at bilen blev beslaglagt. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands politikreds

3. juni 2020

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 2. - 3. juni 2020

Blufærdighedskrænkelse, eftersættelse af motorcyklist, besiddelse af stoffer samt brandstiftelse er blandt hændelserne i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Afvis cookies