Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

16. juni 2020 09:47

Uddrag af døgnrapport 15. - 16. juni 2020

Tyverier, bilister uden kørekort, sprængning af en pengeautomat og drenge, der søgte tilflugt på politistationen. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Elværktøj stjålet

Hillerød: Fra en container, der stod på Carlsbergvej er der mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og mandag morgen klokken 06.30 stjålet diverse el-værktøj. Tyven har på ukendt vis fjernet låsen til containeren.

Bænk stjålet

Stenløse: En grøn såkaldt ”Københavner-bænk” med sorte støbejernssider og –ben er mellem fredag eftermiddag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Stenløse Kirkegård på Engholmvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.47.

Flere på skadestuen efter trafikuheld

Helsinge: To fodgængere og en bilist måtte mandag en tur på skadestuen efter et større færdselsuheld på Valbyvej. Uheldet skete som et harmonikasammenstød klokken 11.49, hvor i alt tre biler stødte sammen. Uheldet skete, da føreren i den bagerste bil ikke opdagede, at de forankørende biler havde sænket farten, mens de ventede på at kunne passere nogle fodgængere, der gik i vejkanten. 

Mand standsede spritbilist

Skævinge: En 44-årig mand fra Birkerød fik mandag omkring klokken 12.30 standset en kvinde, der kørte ad Amtsvejen. Den 44-årige mand fik på grund af kvindens kørsel mistanke om, at hun var alkoholpåvirket og han kørte derfor efter hende alt imens han havde kontakt til en patrulje, som blev sendt afsted for at finde kvinden. Det lykkedes imidlertid manden, at standse kvinden, som er 35 år og fra København, og få hende til at blive på stedet, indtil patruljen nåede frem. Her blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Havde lidt for travlt

Slangerup: En 43-årig mand med ukendt adresse havde så travlt med at komme frem til sit bestemmelsessted, at hans overhalinger blev anmeldt til politiet som hensynsløse af en medtrafikant. En patrulje kørte af sted for at finde manden og traf ham på Slangerupvej, hvor han blev behørigt formanet om, at tidsnød ikke berettiger til at køre uden hensyntagen til sine medtrafikanter. 

Mobiltelefon stjålet fra bil

Hornbæk: En mobiltelefon blev mandag eftermiddag mellem klokken 13.30 og 13.45 stjålet fra en Renault Clio, som holdt på Villingebæk Strandvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 36-årig mand fra Hornbæk blev mandag eftermiddag klokken 17.15 standset, da han kom kørende ad Søndre Strandvej. Her viste det sig, at manden tidligere havde fået frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Taske stjålet fra bil

Skodsborg: En taske med tøj og en ipad blev mandag eftermiddag mellem klokken 15.50 og 16.30 stjålet fra en VW Tiguan, der var parkeret på Bøllemosevej. Tyven har knust en siderude for at få adgang til bilen.

Drenge søgte tilflugt på politistation

Helsingør: Tre 14-årige drenge fra Helsingør og Snekkersten søgte mandag aften klokken 21.10 tilflugt på politistationen. Her forklarede de, noget forpustede, at de var blevet jagtet fra multibanen på Borgm. P. Christ. Vej via stisystemet og hen til politistationen af en mand i en bil. Forud for episoden havde de tre mødt en fjerde dreng i gangtunnelen ved multiparken. Her havde der været en meningsudveksling, som afstedkom, at den fjerde dreng ringede til en person, der formentlig var identisk med manden i den bil, der kørte efter de tre andre drenge. Manden kom også til politistationen, hvor gemytterne blev dæmpet, og de tre drenge blev vejledt om at ringe efter deres forældre og holde sig væk fra Multiparken.

Spritbilist standset

Hillerød: En 25-årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 23.43 standset på Københavnsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

Sprængning af hæveautomat 

Ålsgårde: Klokken 01.30 natten til tirsdag foretog ukendte gerningsmænd en sprængning af en hæveautomat ved Nordea i Ålsgårdecentret. Det har ikke umiddelbart været muligt at konstatere, om sprængningen gav gerningsmændene adgang til automatens kontanter. Sagen efterforskes nu yderligere. 

Kørte uden kørekort

Ålsgårde: En 18-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 02.22 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Krogebakke. Kvinden havde ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og bilens ejer blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort.

Indbrud hos frisør

Charlottenlund: En ukendt gerningsmand brød klokken 03.08 ind i en frisørsalon på Ordrupvej. Tyven har brudt en vindue op og stjålet nogle kontanter fra forretningen.

Narkobilist uden kørekort

Gentofte: En 30-årig mand fra København blev omkring klokken 04.00 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Emmasvej. Her viste det sig, at han var narkopåvirket, ikke havde noget kørekort, men til gengæld havde han flere salgsposer med hash i sine bukselommer. Manden blev sigtet for samtlige forseelser og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. - 16. juni 2020

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi