Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

18. september 2020 11:06

Uddrag af døgnrapport 17. - 18. september 2020

Flere tyverier, spritbilist i trafikuheld, mindre brand og en pige, der blev forulempet på vej til skole. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

13-årig forulempet på vej til skole

Frederikssund: En 13-årig pige blev torsdag morgen klokken 07.50 forulempet af en ukendt mand, da hun var på vej til skole. Ved et buskads i nærheden af skolen blev pigen antastet af en mand, som greb fat i hende og tog hende på numsen. Pigen vristede sig fri og løb hen til skolen, hvor hun kontaktede sine forældre. Herefter blev episoden anmeldt til politiet, som sende en patrulje ud for at lokalisere det nøjagtige gerningssted og søge efter spor. Manden beskrives som 20-30 år, ca. 180 cm høj og iført sort hættetrøje
og blåt mundbind. 

Designerstole stjålet

Hørsholm: Tirsdag aften klokken 22.25 var der indbrud hos Flex Leasing i Savsvinget. Her brød en eller flere ukendte gerningsmænd en dør op og stjal fire designerstole. Indbruddet blev anmeldt torsdag formiddag.

Stjal parfume

Hellerup: Torsdag eftermiddag klokken 12.25 stjal en 48-årig mand uden fast adresse to parfumer i Matas. Han blev dog opdaget og tilbageholdt indtil, politiet kom til stedet og sigtede ham for tyveriet.

Sigtet for besiddelse af hash

Frederikssund: En 31-årig mand fra Taastrup blev torsdag eftermiddag klokken 13.10 sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet på Frederikssund Station.

Pung stjålet fra bil

Gilleleje: Fra en Volkswagen Passat, der holdt ved Nakkehoved Fyr, er der mellem klokken 12.30 og 14.00 blevet stjålet en pung, der indeholdt kontanter, kørekort og sundhedskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Kvinde i kørestol kørte ind i bil

Ølsted: En 42-årig mand fra Ølsted anmeldte torsdag aften, at en kvinde i kørestol var kørt ind i hans bil. Episoden skete omkring klokken 17.30 på Gydebakken, hvor manden havde holdt tilbage for en modkørende ved en vejchikane. Umiddelbart herefter kørte kvinden i kørestol ind i mandens bil. Et kvarters tid senere krydsede de to trafikanters veje på Hovedgaden og her kørte kvinden hen til den 42-åriges bil og sparkede og ridsede den. Kvinden beskrives som dansk af udseende, 40-60 år, spinkel af bygning med langt gråt hår med rødligt skær. Hun var iført sort jakke, knælange sorte gamacher, hvide strømer og sorte kondisko.

Hærværk på bil

Ølstykke: En Hyundai, der holdt ved Ølstykke Station har mellem klokken 12.00 og 17.00 torsdag været udsat for hærværk. Bilens benzindæksel er forsøgt brudt up og der er lavet en dyb ridse i bilens lak fra dækslet og til den ene baglygte.

Pc stjålet fra bil

Farum: Fra en Seat Leon, som holdt på p-pladsen ved Frederiksborgvej/Krathusvej, er der torsdag eftermiddag mellem klokken 15.30 og 16.30 stjålet en computertaske med en bærbar pc. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Spritbilist påkørte medtrafikant

Hillerødvejen: Torsdag aften klokken 18.48 påkørte en 27-årig mand fra Gilleleje en 71-årig mand fra Bagsværd. Trafikuheldet skete på Hillerødvejen, hvor den 27-årige i en blød kurve kom over i den modsatte vognbane, hvor han påkørte den 71-åriges bil. Der skete ingen alvorlig personskade, men den 71-årige og hans medpassager blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på skadestuen. Den 27-årige blev sigtet for spirituskørsel og kom også en tur på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Brand i stikdåse

Dyssegård: Torsdag aften klokken 22.03 udbrød der en mindre brand i en stikdåse i et køkken på Vangedevej. Her havde en 48-årig kvinde tændt en el-koger, og kort efter bemærkede hun, at der var røg ved et køkkenskab. Ingen personer kom til skade, og der skete kun mindre skade på køkkenskabet.

Tyv stjal bilnøgle og bil

Hellerup: Fredag morgen klokken 06.10 blev en 46-årig mandlig beboer på Lundeskovvej vækket ved, at der gik en ung mand rundt i hans hus. Den unge mand stjal en bilnøgle og kørte herefter væk i bilen. Bilen blev senere fundet liggende på taget på Rymarksvej. Den unge mand var forsvundet fra uheldsstedet, han blev beskrevet som havende kort hår og iført mørk jakke, kasket og mundbind.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17. – 18. september 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi