Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

28. maj 2020 10:36

Uddrag af døgnrapport 27. - 28. maj 2020

Færdelsuheld, vold, tyverier og hitte-hash er blandt nogle af hændelserne på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Knallertkører ramte metalstang

Gentofte: En 58-årig mand fra Lyngby ramte onsdag formiddag en metalstang, som lå på en cykelsti på Høeghsmindevej. Manden blev behandlet for sine skader på stedet af de tilkomne ambulancefolk, og blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, tyveri af knallerten og kørsel på trods af, at han var frakendt førerretten.

Bil og motorcyklist stødte sammen

Gentofte: En 57-årig mand fra Charlottenlund måtte onsdag eftermiddag til behandling på hospitalet efter han på sin motorcykel var stødt sammen med en bil, der blev ført af en 42-årig kvinde fra Gentofte. Sammenstødet skete klokken 15.12 på Adolphsvej, da motorcyklisten kørte frem for sin vigepligt og dermed ramte bilen.

Sidespejl sparket af bus

Stenløse: En motorcyklist blev onsdag eftermiddag så irriteret over, at en bus ikke var nået helt tilbage i sin egen vognbane efter en overhaling, at den modkørende motorcyklist vendte om og indhentede bussen, hvorefter vedkommende sparkede bussens sidespejl af. Motorcyklisten var iført en rød, hvid og sort køredragt, sort hjelm og sorte støvler. Politiet er i besiddelse af motorcyklens registreringsnummer.

Vin stjålet fra bil

Værløse: En flaske vin blev onsdag eftermiddag ved 17-tiden stjålet fra en ulåst Ford Mondeo, som var parkeret på Ballerupvej. I forbindelse med tyveriet er der set en mand, der beskrives som dansk, 25-20 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, kort lyst hår og i ført mørkegrå sweater og mørke cargo-bukser.

Kørte uden kørekort

Hørsholm: En 24-årig mand fra Tune blev onsdag aften klokken 18.15 standset, da han kom kørende ad Gøngehusvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt kørekortet.

Mobiltelefoner stjålet

Slangerup: To mobiltelefoner blev onsdag eftermiddag mellem klokken 16.00 og 16.10 stjålet fra en Nissan Qashqai, der var parkeret på Engledsvej. Bilen var ikke låst, da tyveriet skete.

Klappede kvinder bagi

Hillerød: En mand kørte onsdag mellem klokken 17.30 og 18.45 rundt på sin knallert i Hillerød og klappede forskellige kvinder bagi. Således oplevede en 45-årig kvinde at blive klappet bagi af manden, da hun var på en løbetur i Selskov og en 41-årig kvinde blev klappet bagi, da hun var ude af løbe i Slotsparken. Manden beskrives som ca. 20 år, iført mørkegrå dunjakke og mørke bukser. Han kørte på en grøn, ”skrællet” knallert uden sidespejle.

Blev slået af medtrafikant

Humlebæk: En 44-årig mand fra Humlebæk blev onsdag aften klokken 20.39 tildelt et knytnæveslag af en 45-årig mand, ligeledes fra Humlebæk. De to havde kørt ad Teglgårdsvej, hvor den 44-årige fandt, at den 45-årige kørte så usikkert og hasarderet, at han fulgte den 45-årige. Da den 45-årige parkerede sin bil, gik den 44-årige over til ham for at få ham i tale. Men den 45-årige reagerede altså ved at tildele den 44-årige et knytnæveslag i ansigtet. Den 45-årige blev anholdt, sigtet for vold og afhørt af politiet. Herefter blev han løsladt igen.

Havde hash i bilen

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fra Charlottenlund er blevet sigtet for besiddelse af hash. Manden blev truffet i en bil på en parkeringsplads, og i bilen blev der fundet en mindre mængde hash.

En hund efter hash

Farum: En narkohund snusede sig onsdag aften omkring klokken 21.00 frem til noget hash, der lå gemt i en parkeringskælderen ved Nygårdterrasserne. Da der ikke umiddelbart var nogen i nærheden til at påtage sig ejerskabet til hashen, blev den taget med på politigården og registreret som "hittehash".

Kontant afregning

Frederikssund: En patrulje traf onsdag aften klokken 22.45 tre mænd på perronen ved Frederikssund Station. Da der var mistanke om, at de tre var i besiddelse af euforiserende stoffer, blev de visiteret. Ingen af dem havde imidlertid narkotika på sig, men den ene, en 20-årig mand blev fundet i besiddelse af et større kontantbeløb. Og da han skyldte penge til det offentlige, blev en del af beløbet konfiskeret til dækning af ubetalte bøder.

Boombox på badesti

Virum: En beboer i området ved Frederiksdal Badesti ringende klokken 02.25 til politiet for an anmelde, at nogle unge mennesker hørte høj musik ved søen. En patrulje kørte ud til stedet og traf her et par ungersvende, som var på vej hjem, hvorefter stilheden sænkede sig over området.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. - 28. maj 2020

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 15. - 16. april 2021

Tyverier, hærværk, uro uorden samt et betænktsomt barnebarn. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. april 2021

Tyverier, hærværk, unge drenge, som skød med hardballpistol, og en målrettet indsats mod utryghedsskabende adfærd. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. april 2021

Tyverier, flere brande, flere tilfælde af kørsel uden førerret samt hærværk mod en bus, der fik smadret fem ruder med sten. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi