Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

7. november 2019 11:07

Uddrag af døgnrapport 6. - 7. november 2019

Vejvrede, tricktyveri og Armani-manden anholdt er blandt hændelserne i denne dags uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Mulig spritkørsel, Skævinge

Klokken 11.27 anmeldte en bilist, at han havde set en personbil på Amtsvejen, der slingrede så meget, at han mistænkte føreren for at have sat sig bag rattet i påvirket tilstand. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den pågældende bil blev standset. 

Det viste sig, at kvinden bag rattet ikke var påvirket, men hun fortalte, at hun netop havde spist en burger under kørslen, hvilket kunne være årsagen til, at bilen havde slingret. 

Nordsjællands Politi opfordrer alle bilister til at køre bil, når de kører bil. Ingen burger er så god, at den er værd at slække på færdselssikkerheden for. 

 

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 12.10 blev en 18-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at han ikke havde kørekort, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Vejvrede, Helsinge

Klokken 12.50 anmeldte en 25-årig kvinde, at hun var blevet stærkt overfuset af føreren af en bil på Nygade, efter hun havde signaleret, at føreren kørte alt for stærkt på stedet. Idet hun havde noteret sig bilens registreringsnummer, kunne Nordsjællands Politi finde frem til føreren af køretøjet, som blev kontaktet telefonisk af politiet til en adfærdsregulerende samtale. 

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 14.04 blev en 25-årig mandlig bilist fra Mørkøv standset og kontrolleret på Østergade. Her viste det sig, at manden havde fået inddraget sit kørekort administrativt, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Armani-manden anholdt, Hellerup

Omkring klokken 16 blev en patrulje opmærksom på en bil, der svarede til beskrivelsen af et køretøj, som den såkaldte Armani-mand ifølge en anmeldelse skulle være kørende i. Patruljen bragte derfor køretøjet til standsning på Lyngbyvejen ved ud for tilkørslen til Motorring 3. I bilen blev der fundet flere jakker, hvilket bestyrkede mistanken til manden som værende den såkaldte Armani-mand, og bilens fører, en 47-årig udenlandsk mand, blev derfor anholdt og sigtet for bedrageri.

 

Tricktyveri, Allerød

En kvinde omkring 55 år henvendte sig klokken 16.30 til en 83-årig kvinde fra Hillerød, mens hun sad på en bænk på M.D. Madsensvej. Her spurgte kvinden den 83-årige om noget, hun ikke forstod, og imens tog en mand den 83-årige kvindes taske og forlod stedet, således at den 83-årige kun nåede at se ryggen af ham.

En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter de to personer, men de var ikke at finde i området. 

 

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.42, blev to mænd med mørke jakker kort forinden set af flere beboere på Ericavej, mens de befandt sig inde i en have på vejen. En patrulje kørte til stedet, men de to mænd var ikke at finde, da de formentlig i mellemtiden var blevet skræmt væk af beboerne på vejen.

 

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Klokken 19.58 indløb der anmeldelse om, at en mand iført mørkt tøj og sort hue stod ved Rosendahl A/S på Slotsmarken og lyste ind gennem vinduerne med lommelygte. En patrulje kørte til stedet, men manden befandt sig ikke længere i området.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Virum

En patrulje standsede klokken 21.25 en 43-årig mandlig bilist fra Frederiksværk og bad ham om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne manden imidlertid ikke, da han ikke havde generhvervet sit kørekort, efter han havde fået det frakendt tidligere. Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. 

 

Sigtet for besiddelse af hash, Hillerød

Klokken 21.30 rettede en patrulje henvendelse til en 20-årig mand fra Hillerød, der sad i sit køretøj på Frydenborgvej ved Kotikiskolen. Her kunne patruljen konstatere, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash, og det modtog han derfor en sigtelse for. 

 

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 00.45 vågnede en 56-årig kvindelig beboer på Muldager ved, at udendørsbelysningen i hendes have tændte. Da hun kiggede ud af vinduet, så hun en spinkel mand iført helt sort tøj gå fra stedet mod Lerager. En patrulje kørte til stedet og kiggede efter manden, men han var ikke længere at finde i området.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.