Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

20. april 2020 11:16

Uddrag af døgnrapport den 19. - 20. april 2020

Hærværk, eftersættelse af motorcyklist, blufærdighedskrænkelse og indbrud i supermarked. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Hærværk, Hellerup

Mellem lørdag klokken 09.00 og søndag klokken 10.00 blev forruden på en bil, som holdt parkeret på Ingeborgvej bukket indad.

Det samme gjorde sig gældende for en bil, som holdt parkeret på Svalevej mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 10.00. Her var den ene halvdel af ruden også knust.

 

Indbrud i lager, Hillerød

Klokken 10.45 klippede føreren af en mørkegrå Ford Transit hul i hegnet ind til en bilforhandler på Egespurs Alle. Herfra kørte føreren bilen ind og opbrød låsen ind til en bygning, hvorfra han stjal hjul og kørte fra stedet igen.

 

Røg fra ovn, Hillerød

Klokken 16.31 indløb der anmeldelse om, at der lugtede af røg i en opgang på Jespervej, og at der kunne høres en brandalarm fra en af lejlighederne. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor døren til lejligheden, som alarmen kom fra, måtte sparkes ind, idet beboeren ikke var hjemme. Det kunne kort efter konstateres, at røgen kom fra en tændt ovn, som hurtigt blev slukket.

 

Indbrud på skole, Hellerup

Mellem klokken 17.10 og 19.33 blev døren ind til kælderen på Maglegårdsskolen sparket ind. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Anholdt for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, Allerød

På Kongevejen i krydset ved Nymøllevej efterfatte en patrulje klokken 19.38 en bil, som ved patruljens henvendelse ikke ville stoppe. Det lykkedes efter kort tid at standse bilen, hvor føreren, en 24-årig mand fra Hundested, blev anholdt. Han blev sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed ved under eftersættelsen at have kørt op mod 200 km/t, mod færdselsretningen, oppe på cykelstierne og over for rødt flere gange. Han blev derudover også sigtet for narkokørsel, idet et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, samt for kørsel uden førerret, idet han ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort. Den 24-åriges bil blev efterfølgende også konfiskeret.

 

Blufærdighedskrænkelse, Hellerup

Klokken 20.30 anmeldte en 17-årig kvinde fra København, at hun klokken 00.40 var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse på Bernstorffsvej Station. Her havde hun stået og ventet på toget, da en mand kom hen til hende og spurgte, om hun ville se ham uden bukser på. Det svarede kvinden ikke på, men manden lynede alligevel sine bukser ned og blottede sig for hende. Kvinden skyndte sig herefter at stige på toget, mens manden umiddelbart gik hen mod tunnelen.

Manden beskrives som: 20-30 år, ca. 170 cm, muskuløs af bygning. Iført sort dynejakke og sort tøj. Talte dansk.

 

Anmeldelse om bilræs, Snekkersten

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.37, kørte fem biler ræs omkring Snekkersten Station, mens der blev spillet høj musik og dyttet. En patrulje kørte til stedet, hvor det dog ikke kunne konstateres, at der var blevet kørt ræs. Personerne i to biler blev registreret, men det var ikke muligt at knytte dem til hændelsen.

 

Besiddelse af stoffer, Stenløse

På Præstegårdsvej blev tre personer standset af en patrulje klokken 20.50. De to af dem, henholdsvis en 17-årig og 18-årig mand fra Stenløse, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da de ved visitation begge blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

 

Eftersættelse af motorcyklist, Frederiksværk

På Helsingevej ville en motorcyklist klokken 21.04 ikke stoppe, da en patrulje henvendte sig til ham. Patruljen eftersatte ham derfor, og undervejs fjernede motorcyklisten nummerpladerne fra sit køretøj og kørte med en hastighed op mod 160 km/t i en 40 km/t-zone. Motorcyklisten, som viste sig at være en 29-årig mand fra Frederiksværk, blev kort efter bragt til standsning og sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Besiddelse af stoffer, Hellerup

En patrulje standsede klokken 22.15 en 33-årig kvinde fra Charlottenlund på Hellerup Station. Hun blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket hun blev sigtet for.

 

Indbrud i supermarked, Ølstykke

Klokken 02.09 blev det anmeldt, at der kort forinden havde været indbrud i Fakta på Ørnebjergvej, idet skydedørene ind til butikken var blevet opbrudt. Fra stedet blev der stjålet et ukendt beløb i kontanter. 

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Der skete klokken 06.53 et færdselsuheld, da en bil kom kørende ad Klampenborgvej og drejede ind på Hjortekærsvej og påkørte en cyklist. Cyklisten slog ved uheldet sin ryg og blev med ambulance kørt til tjek på hospitalet.

 

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne.

 

Indbrud i provat beboelse anmeldt den 17. - 20. april 2020 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.