Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

12. januar 2021 11:11

Uddrag af døgnrapporten 11.-12. januar 2021

Tyverier, kørsel uden førerret, spirituskørsel samt forsøg på bedrageri via telefonen - her er uddrag af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra varebil, Slangerup

Mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 06.45 blev der fra en varebil, som holdt parkeret på Øvej, stjålet elektrisk værktøj. Indstigningen til bilen skete ved opbrydning af bagdøren med en skruetrækker.

Tyveri fra byggeplads, Gentofte

Fra en byggeplads på Jægersborg Alle blev der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 06.30 stjålet et større antal køremåtter i gummi. Ukendte gerningspersonen tiltvang sig adgang til byggepladsen ved at opbryde en port, og en påhængsvogn på stedet var blevet brugt til transport af køremåtterne. 

Indbrud i skole, Fredensborg

Mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 07.30 blev et vindue ind til Endrupskolen aflistet. Fra stedet blev der stjålet et større antal computere og tablets. 

Tyveri fra opbevaringsplads, Frederikssund

Klokken 08.10 blev det anmeldt, at porten ind til en opbevaringsplads på Strandvangen var blevet brudt op, formentlig ved hjælp af et køretøj, og en kædelås var blevet klippet op. Herefter var en påhængsvogn samt en gravemaskine blevet stjålet fra stedet. Ved hjælp af GPS var det muligt at spore de stjålne køretøjer til en byggeplads på Øvej i Slangerup, og en patrulje kørte til stedet, hvor ejeren af køretøjerne fik dem udleveret. 

Det kan ikke afvises, at der er sammenhæng mellem dette tyveri og tyveriet fra varebilen, som også fandt sted på Øvej.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.54, var der mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 08.00 blevet stjålet elektrisk værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Snerlevej. Ukendte gerningspersoner havde knust bagruden til varebilen for at skaffe sig adgang til den.

Førerkabine i varebil afbrændt, Vedbæk

Klokken 10.31 blev det anmeldt, at forruden i en varebil på Skelstedet var blevet knust mellem tirsdag den 29. december klokken 12.00 og mandag den 11. januar klokken 10.36. Derudover var førerkabinen også blevet brændt af. 

Hærværk, Nivå

Mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 15.00 blev der udøvet hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Mariehøj, idet en ukendt gerningsperson havde påført bilen fire lange ridser på bilens bagklap.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Klokken 16.45 traf en patrulje en 18-årig mand fra Gentofte på Ørnegårdsvej, der fremstod påvirket af hash. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret, Ølstykke

Klokken 17.21 blev en 58-årig mandlig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på Frederiksborgvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Da det samtidig var tredje gang, at han blev sigtet for denne forseelse, blev mandens bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Butikstyveri, Slangerup

Klokken 18.27 anmeldte personalet i SuperBrugsen, at de havde pågrebet to butikstyve. Da de to var under 18 år gamle, blev en patrulje sendt til stedet. Her viste det sig, at de to piger også var under 15 år gamle og dermed under den kriminelle lavalder, hvorfor de relevante myndigheder samt pigernes forældre blev informeret om forholdet.

Spirituskørsel, Frederikssund

Klokken 18.35 blev en 50-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset og kontrolleret på J.F. Willumsensvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Forsøg på bedrageri, Farum og Birkerød

Klokken 19.25 og 19.55 indløb der to nogenlunde enslydende anmeldelser fra henholdsvis Farum og Birkerød, hvor først en 74-årig kvinde og dernæst en 93-årig kvinde var blevet ringet op af en ukendt person, der påstod at ringe fra banken. Personen i telefonen fortalte, at kvindernes konto var gået i overtræk, og til kvinden i Farum nåede han at sige, at hun skulle lægge sit NemID samt sit kreditkort i en kuvert og udenfor på dørmåtten; så langt nåede han dog ikke med kvinden fra Birkerød, før han afbrød samtalen. Ingen af de to kvinder troede dog på mandens historie.

Mistænkeligt forhold, Hornbæk

Klokken 23.58 blev det anmeldt, at der rendte en mand rundt med en lommelygte på Ledgårdsvej, og at der muligvis kunne være tale om en indbrudstyv. En patrulje blev sendt til området, men der blev ikke udfundet nogen mand med lommelygte.

Stor ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold og kontakte politiet. 

Overtrædelse af restaurationsloven, Birkerød

Klokken 00.30 blev det anmeldt fra McDonald’s at nogle unge mænd, der tidligere på aftenen ikke havde opført sig ordentligt på restauranten, nu var vendt retur, hvor de fremstod berusede og frembrusende, og at de blandt andet havde sat sig ved et bord, hvor de råbte og skreg.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en henholdsvis 17-årig og en 20-årig mand, begge fra Birkerød, blev truffet. De to var også blevet truffet af en patrulje omkring klokken 22.00, hvor de i selskab med tre andre var blevet bortvist fra en kælder i Møllevangen, hvor der var blevet røget hash.

Den 17-årige blev grundet sin opførsel på og foran McDonald’s anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, hvorefter han blev løsladt til sin mor.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 00.54 anmeldte personalet fra 7-Eleven på Søndre Jernbanevej, at en mand havde været inde i butikken og hjælpe sig selv til en kop kakao og en flaske vodka, hvorefter han havde forladt butikken uden at betale for drikkevarerne.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 50-årig mand fra Nordjylland blev sigtet for butikstyveri.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 11.-12. januar 2021

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

2. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 1. - 2. marts 2021

Tyveri af diesel, spiritus- og narkokørsel, flere personer sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer samt to mænd anholdt for indbrud. Det er nogle af de hændelser, du i dag kan finde på uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

1. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 28. februar - 1. marts 2021

Flere tilfælde af røg uden brand, kørsel i frakendelsestiden, bedrageri via telefonen, mænd kastede knive og hash fra sig samt et røveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. februar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 25. - 26 februar 2021

Flere færdselsuheld og butikstyverier, surfere i havsnød, narkokørsel samt indbrud i en kirke. Her har du uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi