Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. januar 2021 10:55

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 07.23 anmeldte en bilist, at han netop var mødt op til sin bil, der stod klodset op på mælkekasser, idet ukendte gerningspersoner havde stjålet alle fire dæk og fælge fra bilen, der havde holdt parkeret på Krbg Ladegårds Vej siden onsdag klokken 18.00.

Tyveri fra varebil, Humlebæk

Klokken 08.05 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Daugløkke Ege fra onsdag klokken 00.00 til torsdag klokken 07.00.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Frederikssund

Klokken 09.19 blev en 42-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset og kontrolleret på Smedetoften. Her viste det sig, at han blev frakendt retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Kørsel uden førerret, Skævinge

Klokken 10.31 blev en 30-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Hovedgaden. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel. I første omgang oplyste han et falsk navn og dertilhørende personnummer til patruljen, hvorfor han også blevet sigtet for dette.

 

Hærværk, Frederiksværk

Klokken 11.05 blev det anmeldt, at to biler onsdag aften havde kørt ræs på Vinderød Privatskoles boldbane, så 3/4 af banen var blevet pløjet op. Et forbipasserende vidne havde set hændelsen og noteret sig registreringsnumrene på de to biler.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Virum

Klokken 11.37 blev en 36-årig mandlig bilist fra Holte standset og kontrolleret på Parcelvej. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Derudover blev der fundet en mindre mængde hash i bilen.

 

Indbrud i sommerhus, Tisvildeleje

Klokken 13.01 anmeldte et forbipasserende vidne, at han havde gået på Rigmor Stampes Vej, hvor han havde set to mænd stikke af fra, hvad der formentlig var et indbrud.

Vidnet havde set den ene af de to mænd kigge ind af vinduerne ved et hus og kort efter komme ud med to lamper i hånden. Da vidnet spurgte manden, hvad de lavede, svarede han, at de var ved at rydde op. Herefter stak de to mænd af.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, dansk, 175-180 cm høj, cirka 40 år gammel, almindelig af bygning, med kort hår.
B: Mand.

Stor ros til vidnet for at spørge ind til de to mænds forehavende.

 

Narkokørsel, Skævinge

En 26-årig mandlig bilist fra Skævinge blev klokken 16.15 standset af en patrulje på Store Lyngbyvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel uden førerret, idet han var frakendt førerretten og ikke havde generhvervet sig denne.

Der blev efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 26-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Besiddelse af stoffer, Frederiksværk

En patrulje bemærkede klokken 17.09 en bil på Havnelinjen, hvori der sad tre personer. Idet der lugtede af hash, da patruljen henvendte sig til de tre personer, blev de visiteret, og her blev den ene, en 21-årig mand fra Frederiksværk, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. 

 

Unge opbrød skur, Frederikssund

Klokken 17.09 indløb der anmeldelse om, at en mindre gruppe unge formentlig havde brudt et rødt skur op på Gefionsvej nær stationen og nu havde taget ophold i skuret. En patrulje kørte dertil, hvor det kunne konstateres, at en lås til skuret var brudt op. De unge befandt sig dog ikke længere på stedet. 

 

Indsats mod salg af narkotika på gadeplan, Frederikssund

I forbindelse med en målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan blev der klokken 17.10 foretaget søgning med patruljehund i Sillebroens parkeringshus. Her blev der fundet et mindre antal salgsposer indeholdende hash, som blev taget med på politistationen med henblik på destruktion. Der blev ved samme lejlighed også beslaglagt to knive og to slagvåben, som blev fundet på stedet.

Tre unge mænd i alderen 17-25 år blev under politiets tilstedeværelse truffet på stedet. Det var dog ikke umiddelbart muligt at fastslå, om de tre mænd kunne sættes i forbindelse med fundet af narko og våben. Deres generalia blev dog registreret, inden de blev bedt om at forlade stedet.

En 23-årig mand fra Jægerspris blev i forbindelse med indsatsen også truffet på stedet. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

 

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 19.18 blev det anmeldt, at der kort forinden havde befundet sig en gruppe bestående af ti unge mænd og kvinder i tunellen ved Lyngby Station, hvor de havde kastet blomster efter hinanden og skabt uro. En patrulje kørte dertil, men de unge mennesker var ikke at finde i området.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 19.28 blev en mand tilbageholdt på Jernbanepladsen, da han havde stjålet en bakke vindruer fra en butik på stedet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 30-årig mand fra Hvidovre, som de sigtede for butikstyveri. 

 

Kørte bil under påvirkning af stoffer, Gentofte

På en parkeringsplads ved Lagergårdsvej standsede en patrulje klokken 19.55 en 20-årig mandlig bilist. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Besiddelse af stoffer, Helsinge

Klokken 20.54 blev en patrulje opmærksom på to personer på en parkeringsplads ved Toftevangen. Her blev den ene, en 18-årig mand fra Helsinge, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Narkokørsel, Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra København blev klokken 23.42 standset af en patrulje på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning. Her blev det vurderet, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud hos frisør, Frederikssund

Det blev klokken 00.38 anmeldt, at det via overvågning kunne ses, at en ukendt mand havde tiltvunget sig adgang til baglokalet hos en frisør på Ny Østergade. Da en patrulje ankom til stedet, var manden imidlertid forsvundet derfra. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Mistænkeligt forhold, Ølstykke

Klokken 01.23 indløb der anmeldelse om, at man via overvågning kunne se tre personer forsøge at fjerne overvågningskameraerne fra en byggeplads på Bryggertorvet. En patrulje kørte til stedet, hvor de tre personer dog var forsvundet fra stedet i mellemtiden. De blev heller ikke fundet ved en efterfølgende afsøgning med hund i området.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Slangerup

En 30-årig mandlig bilist fra Slangerup blev klokken 06.19 standset af en patrulje på Københavnsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han imidlertid ikke kunne efterkomme, idet han havde fået frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

2. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 1. - 2. marts 2021

Tyveri af diesel, spiritus- og narkokørsel, flere personer sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer samt to mænd anholdt for indbrud. Det er nogle af de hændelser, du i dag kan finde på uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

1. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 28. februar - 1. marts 2021

Flere tilfælde af røg uden brand, kørsel i frakendelsestiden, bedrageri via telefonen, mænd kastede knive og hash fra sig samt et røveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. februar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 25. - 26 februar 2021

Flere færdselsuheld og butikstyverier, surfere i havsnød, narkokørsel samt indbrud i en kirke. Her har du uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi