Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

18. juni 2020 11:00

Uddrag af døgnrapporten 17.-18. juni 2020

Flere tilfælde af kørsel i frakendelsestiden samt kørsel i påvirket tilstand, et alvorligt færdselsuheld samt tyveri fra parkerede biler. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Kørsel uden frakendelsestiden, Hillerød

Klokken 07.00 blev en 44-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Brødeskovvej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, lov om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 09.58 blev en 19-årig mandlig bilist fra Allerød standset og kontrolleret på Jagtvej. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, at der lå en mindre mængde hash i bilen, og sluttelig fik den 19-årige også narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Spirituskørsel, Espergærde

Klokken 10.50 anmeldte en borger, at en kvindelig bilist netop havde parkeret på P-pladsen ved Espergærde Centret, og at hun fremstod beruset. En patrulje blev sendt mod stedet, og i mellemtiden ringede anmelderen igen og fortalte, at han havde taget bilnøglerne fra kvinden, der nu var vendt tilbage til den parkerede bil.

Kvinden havde efterfølgende forladt stedet til fods, men på baggrund af diverse oplysninger blev kvinden udfundet og transporteret med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå, om hun var påvirket af alkohol. 

Hærværk, Klampenborg

Klokken 11.27 blev det anmeldt, at der i nattens løb var kastet to sten på størrelse med en lille knyttet hånd ind igennem to ruder til restauranten Den Røde Cottage, således de var smadret.

 

Tyveri fra personbil, Humlebæk

Klokken 13.36 blev det anmeldt, at der imellem klokken 11.00 og 13.00 var blevet stjålet en taske fra en bil holdende på P-pladsen foran Louisiana. Tyven var kommet ind ved at bryde låsen op i døren i venstre fordør.Klokken 17.02 blev det ligeledes anmeldt, at der samme sted imellem klokken 12.00 og 15.30 var blevet stjålet et armbåndsur fra en parkeret bil. Her var tyven kommet ind i bilen ved at smadre trekantsruden i den højre bagdør.

 

Tyveri fra personbil, Hornbæk

Klokken 13.58 blev det anmeldt fra Hornbæk, at der imellem klokken 12.30 og frem til anmeldelsestidspunktet var blevet stjålet en computer fra en bil holdende på A R Friis Vej. Tyven var kommet ind i bilen ved at have smadret en rude i venstre fordør.

 

Tyveri, Hillerød

Klokken 14.07 anmeldte en 46-årig kvinde fra Hillerød, at hun imellem klokken 12.30 og 13.00 havde fået stjålet sin iPhone på McDonald’s. Kvinden havde spist frokost med sin søn på restauranten, da en fremmed kvinde var gået hen til deres bord og havde spurgt om at få noget af deres mad. Den 46-årige fik sendt den fremmede kvinde væk, men denne returnerede dog igen kort efter, og denne gang greb den fremmede kvinde ud efter den 46-åriges burger, hvorved der opstod lidt tumult.

Den 46-årige gik derefter op til kassen for at advisere personalet om hændelsen, og da hun ganske kort tid efter vendte tilbage til sit bord, var mobiltelefonen væk.

 

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 20.10 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld i krydset Rørmosevej/Petershvilevej, hvor to biler var kørt sammen. De indledende undersøgelser indikerer, at føreren af den ene bil ført af en 20-årig mand fra Helsingør ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, da bilen drejede fra Petershvilevej og til venstre ud på Rørmosevej. Dette medførte, at bilen kørte sammen med en bil ført af en 59-årig mand fra lokalområdet.

To kvindelige passagerer i bilen ført af den 59-årige, en 16-årig og en 62-årig, var efterfølgende i kritisk tilstand, ligesom den 59-årige selv også var kommet alvorligt til skade. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om de tres tilstand.

Uro, Virum

Klokken 21.48 lagde en patrulje vejen forbi baggården ved ”Klubben” på Virumgårdsvej, efter der var indgået en anmeldelse om, at der nogle personer hørte meget høj musik til gene for områdets beboere. Her blev fire 22-23 årige mænd fra lokalområdet truffet, og på tre af dem blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor de blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer, hvorefter de alle fire blev bortvist fra stedet. 

Spirituskørsel, Ølstykke

Klokken 22.42 blev en 39-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Frederikssundsvej i krydset ved Roskildevej. Her fik han alkometeret til at slå ud, narkometeret til at slå ud (for kokain), ligesom han sad bag rattet i frakendelsestiden. Endelig havde han taget nøglerne til bilen fra en ven uden dennes tilladelse, hvorfor han også blev sigtet for brugstyveri. Efterfølgende blev manden kørt til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Kørsel i frakendelsestiden, Humlebæk

Klokken 23.20 blev en 29-årig mandlig bilist fra Brønshøj standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Asminderød. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han befandt sig i sin frakendelsestid, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Kørsel i påvirket tilstand, Værløse

Klokken 03.06 blev en 19-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Fiskebækvej. Han fik narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Indbrud, Hornbæk

Klokken 03.59 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et etablissement på A R Friis Vej, men at anmelderen havde skræmt to personer væk fra stedet. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke oplysninger om, hvorvidt de to personer slap afsted med en form for udbytte. De to beskrives af anmelder som østeuropæiske af udseende.

Indbrud, Espergærde

Klokken 06.58 blev det anmeldt fra Cafe Le Port, at der i nattens løb var blevet knust en rude til cafeen, hvorefter der var blevet stjålet værdier derfra.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 17.-18. juni 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 15. - 16. april 2021

Tyverier, hærværk, uro uorden samt et betænktsomt barnebarn. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. april 2021

Tyverier, hærværk, unge drenge, som skød med hardballpistol, og en målrettet indsats mod utryghedsskabende adfærd. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. april 2021

Tyverier, flere brande, flere tilfælde af kørsel uden førerret samt hærværk mod en bus, der fik smadret fem ruder med sten. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi