Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

3. juli 2020 11:17

Uddrag af døgnrapporten 2.-3. juli 2020

Flere tilfælde af kørsel i påvirket tilstand samt besiddelse af narko, tyve snød sig ved to tilfælde til to gange 10 kartoner cigaretter og en ung kvinde svært forbrændt. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forsøg på brugstyveri, Lyngby

Klokken 08.22 anmeldte et vidne, at en mand stod og forsøgte at klippe en lås over, som sad på en el-scooter på Sorgenfrigårdsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 57-årig mand fra området sad på el-scooteren, ligesom der rundt om el-scooteren lå værktøj, der kunne benyttes til at bide en lås over.

Den 57-årige blev derfor sigtet for forsøg på brugstyveri, ligesom han blev taget med til afhøring på politistationen, da han var søgt til afhøring i en indbrudssag.

Indbrud i skole, Frederikssund

Klokken 08.39 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 17.30 og torsdag klokken 07.00 havde været indbrud på Frederikssund Private Realskole. Her havde en eller flere ukendte gerningspersoner opbrudt døren til værkstedet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Spirituskørsel, Melby

Klokken 10.15 blev en 36-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Melbyvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Kørsel uden førerret og narkokørsel, Jægerspris

Klokken 10.45 blev en 32-årig mandlig bilist fra Skibby standset og kontrolleret på Solbakkevej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Desuden fik han narkometeret til at slå ud for amfetamin, og han blev derfor taget med til udtagning af blodprøve, som skulle fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Mand død efter svømmetur, Hornbæk

Klokken 10.56 fandt et forbipasserende vidne en mand liggende næsten livløs i vandkanten på stranden. Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, men trods ihærdig indsats med hjerte-lunge-redning, afgik manden ved døden nogle timer senere.

Den afdøde, en 55-årig mand fra Risskov, havde løbet en tur, som han ville slutte af med en dukkert. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt, men der var umiddelbart intet, der tydede på, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

Spirituskørsel, Hornbæk

Klokken 12.35 blev en 23-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Havnevej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Tyveri af cigaretter, Charlottenlund og Nærum

Klokken 13.30 anmeldte personalet fra Q8 på Fredensvej, at to mænd netop havde været inde i forretningen og bedt om 10 kartoner cigaretter, men da de skulle betale, stak de af med cigaretterne uden at betale for dem. Samme type anmeldelse tikkede ind klokken 13.37 fra Q8 i Nærum, som netop havde haft besøg af de to mænd. Her var udbyttet også 10 kartoner cigaretter.  De to var kørende i en sort Audi A6, og Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågningen fra de to tankstationer.

 

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 15.42 blev det anmeldt, at en mand havde forsøgt at stjæle to hårtrimmere i Føtex til en samlet værdi af 698 kroner. Da manden var udenlandsk statsborger. blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 56-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

 

Spirituskørsel, Kokkedal

Klokken 15.48 anmeldte en borger, at han tilbageholdt en knallertfører på Ullerødvej, idet knallertføreren fremstod beruset. En patrulje blev sendt til stedet, hvor knallertføreren blev sigtet for spirituskørsel og efterfølgende kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille

 

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 16.35 blev en 43-årig mandlig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på Frederikssundsvej ved p-pladsen ved krydset Strandvangen. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Brand, Frederiksværk

Klokken 17.02 blev det anmeldt fra et forbipasserende vidne, at der var muligvis var brand i et sommerhus på Arrenakkestien. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var ild i en fletkurv på terrassen, som kunne slukkes med to spande vand. I kurven lå der noget glas, og det kunne tyde på, at ilden er opstået ved, at solen har antændt fletkurven via glasset.

 

Narkokørsel, Hillerød

Klokken 17.35 blev en 41-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på p-pladsen ved Rema1000. Han fik narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Ung kvinde svært forbrændt i forbindelse med rengøring af badeværelse, Kgs. Lyngby

Klokken 18.31 indløb der anmeldelse om, at en 24-årig kvinde var blevet svært forbrændt på hele kroppen i forbindelse med, at der ved rengøring af et badeværelse på hendes bopæl på Lundtofte Skolestræde opstod brand. Kvinden blev kørt med ambulance til Rigshospitalet, hvor hun senere afgik ved døden af sine skader.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at branden er opstået i forbindelse med, at kvinden benyttede et rengøringsmiddel indeholdende Ethanol samtidig med, at hun røg en cigaret. Hændelsen betragtes derfor som en ulykke.

 

Færdselsuheld, Klampenborgvej

På Dyrehavevej i krydset ved Strandvejen skete der klokken 18.33 et færdselsuheld. En 18-årig mandlig bilist fra Hellerup kom kørende ad Strandvejen i nordgående retning og skulle svinge til venstre ad Dyrehavevej. I forbindelse med svinget blev han blændet af solen og påkørte en 28-årig kvindelig cyklist fra København, som kom cyklende i sydgående retning ad Strandvejen.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Den 18-årige blev efterfølgende sigtet for ikke have overholdt sin vigepligt.

 

Spirituskørsel, Jægerspris

En 62-årig mandlig bilist fra Jægerspris blev klokken 18.35 standset af en patrulje på Møllevej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Den 62-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promillegrad.

 

Narkokørsel og besiddelse af stoffer, Frederiksværk

En 19-årig mandlig bilist fra Hørve blev klokken 19.23 standset af en patrulje på Kappelhøjvej ved Nørrevangen, idet han kørte i en uregistreret bil med afmeldte nummerplader. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af kokain og hash, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han havde heller ikke førerret og var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han også blev sigtet for disse forhold. 

En blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i lejlighed, Charlottenlund

Klokken 19.47 blev det anmeldt, at en kvinde mellem klokken 16.00 og 16.30 henvendte sig til en 73-årig kvindelig beboer i en lejlighed på Blidahlund. Kvinden forklarede, at hun skulle skrive en besked til underboen, men at hun var ordblind og derfor havde brug for hjælp til at skrive beskeden. Kvinden fik herefter mast sig længere ind i lejligheden, inden beboeren kunne få hende ud derfra igen.

Den 73-årige henvendte sig efterfølgende til underboen, som ikke kendte kvinden, og det formodes derfor, at der kan være tale om et forsøg på tricktyveri.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

I besiddelse af større mængde kokain, Rungsted Kyst

Klokken 20.11 blev det anmeldt, at der befandt sig en mand på Rungsted Havns parkeringsplads med en mistænkelig adfærd. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor en mand svarende til beskrivelsen i anmeldelsen stak af fra sit køretøj, da han så patruljen. De eftersatte ham derfor og fik kort efter indhentet ham. I forbindelse med ransagning af mandens bil, blev der fundet en større mængde kokain, og manden, en 30-årig fra Middelfart, blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han blev ligeledes sigtet for at have kørt bil, selv om han var frakendt førerretten.

 

Besiddelse af stoffer, Birkerød

På Byagervej fik en narkohund klokken 20.20 fært ved en bolig, og ved ransagning på stedet blev der fundet en moderat mængde hash og en mindre mængde kokain. Beboeren på stedet, en 33-årig mand, blev derfor sigtet for forholdet.

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

To unge kvinder fra Helsingør blev klokken 21.45 truffet af en patrulje på Rasmus Knudsens Vej. Den ene, en 20-årig, blev fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, og hun blev derfor sigtet for besiddelse deraf med henblik på videresalg.

 

Spirituskørsel, Lynge

En 16-årig mandlig knallertfører fra Værløse blev klokken 22.06 standset af en patrulje på Hillerødvej ved Kærhøjsgårdsvej. Han havde formentlig ført knallerten med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Idet han også kørte uden hjelm samt befordrede en passager på knallerten, blev han også sigtet for disse forhold.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå førerens eventuelle præcise promille.

 

Fund af pistol og narko, Birkerød

Patruljer med narkohunde var klokken 22.04 til stede på Toftevej, hvor der lugtede kraftigt af hash nær en større gruppe mennesker. Ingen af de tilstedeværende blev fundet i besiddelse af stoffer, men nærved blev der fundet mindre mængder hash og kokain samt en pistol, som blev beslaglagt af patruljen.

 

Ild ved børnehus, Frederikssund

Klokken 22.25 anmeldte en 56-årig kvindelig beboer fra Frederikssund, at det netop havde været ild i nogle papkasser ved Børnehuset Højvang, og at hun havde fået slukket ilden. Hun havde kort forinden observeret to ung mennesker løbe fra stedet, og det formodes på den baggrund, at ilden var påsat.

 

Færdselsuheld, Farum

På Regimentsvej skete der klokken 23.51 et færdselsuheld, da en 25-årig kvindelig bilist fra Birkerød kørte slingrende og i den forbindelse påkørte en kantsten og en lygtepæl. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 25-årige grundet en formodning om, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte.

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå kvindens eventuelle præcise promillegrad.

 

Indbrud i skole, Helsingør

Det blev klokken 00.05 anmeldt, at der havde været indbrud i skolen på Rasmus Knudsens Vej omkring klokken 23.45. Gerningsmændene kom ind ved at opbryde en dør ind til et kontor, og fra stedet blev der stjålet to computere.

 

Sigtet for besiddelse af narko, Hundested

En patrulje besøgte klokken 00.43 en bolig på Strandvejen, hvor de ved ransagning fandt GHB og amfetamin samt en strømpistol. Beboeren, en 50-årig mand, blev derfor sigtet for forholdene.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 2.-3. juli 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.