Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. oktober 2020 11:31

Uddrag af døgnrapporten 22.-23. oktober 2020

Vold, narkokørsel, spritkørsel samt en butikstyv, der fremstilles i grundlovsforhør. Dette er nogle af tingene, du kan læse i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Vold, Helsinge

Klokken 08.36 blev det anmeldt, at en mand havde slået en kvinde i ansigtet i toget mellem Sandtrup Station og Kagerup Station. En patrulje blev sendt til Kagerup Station, hvor en 54-årig uden fast adresse mand passende til signalementet blev anholdt, sigtet for vold mod den 26-årige kvinde og taget med til afhøring på politistationen. Episoden var muligvis opstået, fordi den 26-årige havde tilbudt den 54-årige en yoghurt, da han i hendes øjne lignede en, der havde brug for hjælp til at skaffe et måltid mad, hvorefter den 54-årige var blevet oprevet over dette. 

Kørsel uden førerret, Lynge

Klokken 09.55 blev en 30-årig mandlig bilist fra Allerød sigtet for at have kørt bil på Vassingerødvej, selvom han ikke havde retten til at køre bil.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 11.08 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld ved Lidl, da en 20-årig mandlig bilist fra Helsingør bakkede ud fra p-pladsen og i den forbindelse overså en 79-årig mandlig fodgænger fra Hillerød, der blev påkørt.

En patrulje blev sendt til stedet, og bilisten blev i den forbindelse sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Fund af hash, Frederikssund

Klokken 11.15 foretog et par narkohunde afsøgning af et grønt område bag Vangedevej, og hundene fandt i den forbindelse en pose indeholdende en moderat mængde hash pakket i mindre salgsposer.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Klokken 11.40 blev det anmeldt, at der imellem onsdag aften og torsdag morgen var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Birkhøvej.

Færdselsuheld, Kvistgård

Klokken 12.09 blev det anmeldt, at to biler var kørt sammen ved Horbækvej/Kellerisvej, og at to personer var kommet til skade. Politi og to ambulancer blev sendt til stedet, hvor det østgående spor blev lukket i en periode under oprydningen, imens to personer blev kørt til skadestuen for at blive tilset.

Det er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke muligt at berette flere oplysninger om færdselsuheldet.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 16.46 blev det anmeldt fra Slotsarkaderne, at personalet havde pågrebet en kvindelig butikstyv, der havde forsøgt at stjæle en jakke fra IdeNyt til en værdi af 1.299 kroner. Efterfølgende havde personalet opdaget, at kvinden også var i besiddelse af en såkaldt russerpose, hvori der lå hoveder til eltandbørster til en værdi af 1.400 kroner, der var blevet stjålet fra Normal.

Da den 36-årige kvinde var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, og efterfølgende blev det vurderet, at hun skulle fremstilles i grundlovsforhør, hvilket finder sted fredag formiddag ved Retten i Hillerød.

Spirituskørsel, Smørum

Klokken 18.12 anmeldte en kvindelig bilist, at hun havde kørt bag en bil, som kørte meget slingrende. Kvinden overdragede bilens mærke og model samt registreringsnummeret til politiet, og en patrulje fik sidenhen fundet bilen og føreren, en 38-årig mand fra Ølstykke, der blæste alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsinge

Klokken 19.40 befandt en patrulje sig på et stisystem nær Kongensgavevej. En 22-årig mand fra Helsinge løb fra stedet, da han så politiet, men han blev løbet op, og på hans person blev der fundet en kværn til pot med potrester i, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Samme tid og samme sted blev en 23-årig mand fra Hundested også antruffet, og han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette.

Uro, Helsingør

Klokken 20.22 blev det anmeldt, at en gruppe på fem unge mænd kastede sten på en bus, der kørte på Esrumvej. En patrulje blev sendt til området, men de unge mænd blev ikke udfundet.

Mistænkeligt forhold, Espergærde

Klokken 20.11 anmeldte en far på vegne af sin 12-årige datter, at hun klokken 15.00 havde været ude og gå en tur nær Espergærde Strand med en veninde, da de havde passeret en mand, der havde piftet af pigerne. Efterfølgende havde manden fulgt efter de to i ti minutters tid, inden han vendte om og forlod stedet.

Manden beskrives som: Mand, 50-60 år, 185-190 cm, kraftig af bygning, brun i huden, iført mørkeblå jakke med hætte på, mørkeblå bukser og mundbind. 

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at fastslå årsagen til hans ageren.

Diskrimination, Helsingør

Klokken 21.03 anmeldte en 27-årig kvinde fra Helsingør, at hun klokken 20.45 og lidt tid frem var blevet antastet af en fremmed kvinde i Netto på Blichersvej, der havde gået efter hende og overfuset hende verbalt og heriblandt sagt til den 27-årige, at hun skulle ”skrubbe hjem til sit eget land”.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet kigge på videoovervågning fra supermarkedet med henblik på at identificere den fremmede kvinde, der beskrives som:

Kvinde, dansk af udseende, 55 år, 165 cm, spinkel af bygning, hvid i huden, med gråt, kort hår. Havde et mellemrum mellem fortænderne. Talte dansk. 

Spirituskørsel, Espergærde

Klokken 22.07 blev en 55-årig mandlig bilist fra Nivå standset og kontrolleret nær Søndermarken. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå mandens eventuelle promille.

Indbrud i butik, Skibby

Klokken 00.40 blev det anmeldt, at det via overvågning kunne ses, at der var indbrud i Minor Systems på Bymidten. En hundepatrulje blev sendt til stedet, hvor den formodede gerningsmand, en 24-årig mand fra Roskilde, blev fundet af en politihund et stykke vej fra Bymidten, ligesom der blev fundet en del genstande fra Minor Systems. Den 24-årige blev anholdt og sigtet for indbrud.

Narkokørsel og kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 01.29 blev en 43-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen nær Isterød. Her fik han narkometeret til at slå ud, ligesom han var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet for begge forhold. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Der blev desuden fundet en mindre mængde heroin i bilen ved ransagningen af denne.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22.-23. oktober 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi