Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

29. juni 2020 10:17

Uddrag af døgnrapporten 28.-29. juni 2020

Forsøg på vold mod polititjenestemand, tyveri af benzin fra parkeret bil, butikstyverier, et barn faldt ud af et vindue på 2. sal, 17-årig truffet med hash og digitalvægt samt hærværk. Her er uddrag af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Forsøg på vold mod polititjenestemand, Nivå

Klokken 11.55 ankom en patrulje til Nivå Camping, da det var blevet anmeldt, at en aggressiv mand gik rundt på pladsen med en stor kæp og slog til ting og fremstod truende.

Da manden opdagede patruljen, gik han mod politibetjentene med kæppen i hånden, og selvom han flere gange blev beordret til at lægge kæppen fra sig, gjorde han det ikke. I stedet hævede han kæppen over sit hoved og lagde an til at slå med den, da han var tæt på patruljen, hvorfor han blev udsat for peberspray, hvorefter han blev anholdt og sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand. 

Manden, en 32-årig fra Aabenraa, blev kørt til detentionen for at køle ned, og ved den endelige visitation blev der desuden fundet en kreditkortfoldekniv på hans person, hvorfor han også blev sigtet efter knivlovens bestemmelser. 

Tyveri af benzin, Ølstykke

Klokken 13.29 blev det anmeldt, der var blevet stjålet benzin fra en personbil, der havde holdt parkeret ved Ølstykke Hallen fra lørdag klokken 20.30 til søndag klokken 13.15. Benzinen var blevet stjålet ved, at der var blevet boret hul i benzintanken, hvorefter der var blevet tappet 15-20 liter benzin.
 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 16.34 anmeldte personalet fra Kirppu, at de stod med en butikstyv, som havde forsøgt at stjæle undertøj for 110 kroner.

Da butikstyven var udenlandsk, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 52-årig kvinde fra Litauen blev sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 17.55 skete der et færdselsuheld i krydset Kildevej/Frederiksborgvej, idet to biler kørte sammen. Part 1, en 24-årig mand fra København, førte en personbil ad Frederiksborgvej i sydlig retning mod krydset Kildevej/Frederiksborgvej, hvor han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt i krydset, hvorfor han påkørte en personbil ført af en 21-årig kvinde fra Lynge. Der skete betydelig materiel skade ved færdselsuheldet, men umiddelbart ikke den store personskade.

Den 24-årige mand blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser. 

Faldt ud af vindue, Allerød

Klokken 18.35 blev det anmeldt til alarmcentralen, at en 2-årig pige var faldet ud fra et vindue fra 2. sal og landet i et lavt buskads på en adresse på Møllevænget.

Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, og den indledende vurdering var, at pigen havde et sår i hovedet, der skulle syes, men at hun ellers var sluppet relativt heldigt fra faldet.

Nordsjællands Politi har ingen yderligere oplysninger om pigens nuværende fysiske tilstand, eller hvad der førte til, at hændelsen fandt sted.

Butikstyveri og cykeltyveri, Charlottenlund

Klokken 20.33 anmeldte personalet fra Fakta, at de tilbageholdt en mandlig butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer for 128 kroner.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 54-årig mand uden fast adresse blev sigtet for forholdet. Da manden samtidig var i besiddelse af en dyr racercykel uden stelnummer, hvis oprindelse han ikke kunne gøre rede for, blev han ligeledes sigtet for cykeltyveri, og cyklen blev beslaglagt.

Sluttelig var manden efterlyst af Københavns Politi, hvorfor han blev overdraget til dem.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Stenløse

Klokken 19.15 blev en 17-årig mand fra Ballerup visiteret på Birkevej. På hans person blev der fundet en moderat mængde hash pakket i salgsposer, ligesom han også var i besiddelse af en digitalvægt og et mindre regnskab, hvorfor han blev sigtet efter lovningen om euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Stenløse

Klokken 21.00 blev en 15-årig dreng fra lokalområdet visiteret på Degnebakken, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at være i besiddelse af dette.

Hærværk, Helsingør

Klokken 01.56 blev det anmeldt, at der netop havde lydt et stort brag på Rosenkildevej. Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var blevet affyret fyrværkeri, muligvis et ulovligt kanonslag, og dette havde foruden larmen også medført, at der var sprunget hul i et rullegitter tilhørende en frisørsalon.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 02.15 anmeldte personalet fra 7-Eleven på Hillerød Station, at en mand klokken 00.45 havde stjålet to flasker vin. Der blev udleveret et meget specifikt signalement, og kort efter traf en patrulje en mand ved busterminalen på Hillerød Station, som passede på dette signalement. Manden, en 23-årig mand fra Hillerød, blev derefter sigtet for butikstyveri.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds 26.-29, juni 2020 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 13.-14. januar 2021

Ild i emhætte, flere færdselsuheld grundet glat føre samt to mænd anholdt og sigtet for overtrædelse af markedsføringsloven er nogle af de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi