Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

8. marts 2021 11:29

Uddrag af døgnrapporten 7.-8 marts 2021 fra Nordsjællands Politi

To unge mænd spiste sushi i Bilka uden at betale, flere tilfælde af hærværk, spirituskørsel, narkokørsel samt en brand. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Hærværk, Lynge

En ukendt gerningsperson udøvede mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 07.08 hærværk mod en bil parkeret på Lynge Stationsvej ved at knuse bilens bagrude med en sten.

 

Hærværk, Helsingør

Klokken 08.05 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 02.30, snittede et dæk op på en bil, som holdt parkeret på Rønnebær Alle.

Igen klokken 11.16 indløb der anmeldelse om, at en bil, som havde holdt parkeret på Bøgebakken mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 09.00, havde fået skåret to dæk op, ligesom en varebil på samme vej også havde fået skåret alle dæk op.

På baggrund af den umiddelbare nærhed mellem gerningsstederne, kan det ikke afvises, at de tre hændelser har relation til hinanden.

 

Tyveri fra biler, Holte

Mellem lørdag klokken 16.30 og søndag klokken 09.30 tiltvang en ukendt gerningsperson son adgang til en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Rønnebærvej. Fra bilen blev der stjålet et navigationsanlæg samt en cd-rom-boks.

Også fra en Mercedes varebil, som holdt parkeret på Rønnebærvej, blev der stjålet en airbag fra rattet mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 13.00. Her havde en ukendt gerningsperson foretaget indstigning via en knust trekantsrude i varebilen. 

Nordsjællands Politi formoder på baggrund af det sammenfaldende gerningstidspunkt og –sted, at der er tale om samme gerningsperson.

 

Mistænkeligt forhold, Hornbæk

Klokken 10.08 indløb der anmeldelse om, at en mand gik rundt på Hornebyvej med en adfærd, der skabte mistanke om observation forud for et eventuelt indbrud. En patrulje kørte til området, hvor de udfandt en 28-årig udenlandsk mand, som svarede til beskrivelsen i anmeldelsen. Hans generalia blev noteret, men det kunne ikke umiddelbart konstateres, at der skulle være sket en kriminel handling.

 

Fodboldfans forsamlet, Skodborg

Forud for dagens fodboldkamp mellem Brøndby og FCK var et større antal FCK-fans søndag formiddag forsamlet ved Skodsborg Kur- og Badehotel, og Nordsjællands Politi var også til stede med flere patruljer. Undervejs blev der affyret en mindre mængde fyrværkeri, og trafikken på Strandvejen blev kortvarigt standset i begge retninger. 

I forbindelse med at FCK’s spillerbus kørte til hotellet, lykkedes det tre-fire ukendte gerningspersoner at kaste maling på bussen i krydset ved Skodsborgvej, og Nordsjællands Politi har derfor oprettet en sag om hærværk. 

 

Tyveri fra varebil, Allerød

Mellem lørdag klokken 00.00 og søndag klokken 11.30 skaffede en ukendt gerningsperson sid adgang til en varebil, som holdt parkeret på Uglevang. Fra bilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

 

Færdselsuheld, Helsinge

En 79-årig mandlig cyklist fra Helsinge blev klokken 12.20 påkørt af en 42-årig mandlig bilist fra København på Valbyvej. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at undersøge parterne.

 

Tyveri af metaller, Kokkedal

Mellem fredag klokken 15.00 og søndag klokken 15.00 tiltvang ukendte gerningspersoner sig adgang til en virksomhed i Kokkedal Industripark ved at bryde en lås op, og fra stedet stjal de metaller.

 

Indbrud i spejderhytte, Skibby

Ukendte gerningspersoner brød mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 15.00 ind i en spejderhytte på Damgårdsvej. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Spiste sushi i Bilka uden at betale, Hillerød

Klokken 15.22 indløb der anmeldelse om, at to unge mænd var blevet standset, idet de havde taget sushi og tilbehør i Bilka og sat sig ind i en prøverum for at spise maden. Herefter havde de forladt butikken uden at betale. En patrulje kørte til butikken, hvor de to mænd, en 22-årig fra Hundested og en 25-årig fra København, blev sigtet for butikstyveri.

 

Hærværk, Vedbæk

Klokken 16.05 og 16.16 indløb der to nogenlunde enslydende anmeldelser fra bilister, hvis biler havde holdt parkeret nær Vedbæk Station. Her havde en eller flere ukendte gerningspersoner ødelagt sidespejlene på anmeldernes biler, og den ene anmelder fortalte desuden, at det så ud til, at flere køretøjer på stedet havde været udsat for hærværk.

 

Spirituskørsel, Kokkedal

Klokken 17.50 blev en 71-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Lågegryde. Manden fik blæst alkometeret op over det tilladte, og det medførte en sigtelse for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

 

Røveri, Hillerød

Klokken 20.10 anmeldte to drenge på henholdsvis 13 og 14 år, at de klokken 18.45 havde gået på græsstykket mellem McDonald’s og Tulstrupvej, da tre ukendte gerningsmænd havde passet dem op og visiteret de to og taget en iPhone 5 fra den ene, hvorefter gerningspersonerne forlod stedet. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Farum

Klokken 04.25 blev en 26-årig kvindelig bilist fra Holte standset og kontrolleret på Slangerupvej, Her fik hun alkometeret til at slå ud, ligesom hun også fik narkometeret til at slå ud for både cannabis og kokain, hvorfor hun blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Brand, Farum

Klokken 05.39 blev det anmeldt, at der var brand i et skur i forlængelse af en carport på Stationsvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og klokken 05.53 kunne brandvæsnet melde, at branden var slukket. Der er endnu ikke fastslået en årsag til branden.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 5. - 8. marts 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. september 2023

Tyveri fra bil, narkokørsel og skyderi. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27.-28. september 2023

Bedrageri, tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

27. september 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.- 27. september 2023

Butikstyveri, bedrageri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.