Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

13. januar 2021 10:40

Uddrag af døgnrapporten den 12.-13. januar 2021

Flere tilfælde af tyverier fra varebiler, flere tilfælde af kørsel uden førerret, overtrædelse af våbenloven samt bortvisning af utryghedsskabende unge. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands politikreds

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 07.18 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 06.50 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på en p-plads på Blichersvej. En eller flere ukendte gerningspersoner var kommet ind i varebilen ved at knuse den forreste højre siderude.

Tyveri fra varebil, Stenløse

Klokken 07.34 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 15.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på en p-plads på Bygaden. En eller flere ukendte gerningspersoner var kommet ind i varebilen ved at bore hul over skydedøren i passagersiden.

Tyveri fra varebil, Smørum

Klokken 08.10 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 19.00 og tirsdag klokken 05.30 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Latyrushaven. En eller flere ukendte gerningspersoner var kommet ind i varebilen ved at bryde bagklappen op.

Tyveri fra varebil, Vedbæk

Klokken 09.52 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 11.15 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret i en indkørsel på Vedbæk Strandvej. En eller flere ukendte gerningspersoner var kommet ind i varebilen ved at bryde højre sidedør op.

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 10.40 blev en 79-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Nørregade. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at føre bil. Da det ikke var første gang, han blev sigtet for den forseelse, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 12.25 skete der et færdselsuheld på Overdrevsvejen/Isterødvejen, idet to biler stødte sammen. Den ene bil, ført af en 43-årig mand fra Hørsholm, overså sin vigepligt og kørte frem til et venstresving, hvorefter han blev påkørt af en ligeud-kørende bil ført af en 63-årig kvinde fra Hillerød.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke var sket større materiel skade og umiddelbart ej heller nogen personskade. 

Den mandlige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Indbrud i forretning, Frederiksværk

Klokken 12.28 anmeldte en medarbejder fra Bang og Olufsen på Nørregade, at han imellem klokken 09.30 og 09.40 havde fået stjålet sin iPhone 12, der havde ligget på et bord.

Medarbejderen var på stedet for at lave kontorarbejde, da en fremmed mand var gået ind af en bagdør. Medarbejderen havde sagt, at der var lukket, hvorefter den fremmede var gået fra stedet. Medarbejderen gik derefter en tur på lageret, og da han kom retur, var den fremmede mand der igen, hvorfor han igen blev fortalt, at der var lukket. Sidenhen opdagede medarbejderen, at telefonen var væk.

Den fremmede mand, der muligvis er tyven, beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, med sort kort hår. Talte dansk med accent. Iført blå dunjakke, sorte jeans med huller, sorte sko og hvid t-shirt.

Færdselsuheld, Slangerup

Klokken 13.28 skete der et færdselsuheld ved Hørupvej/Hørup Skovvej, idet en bil ført af en 69-årig kvinde fra Slangerup med lav hastighed påkørte en 58-årig kvindelig elcyklist fra Frederikssund. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens elcyklisten blev kørt til kontrol på skadestuen. Der var dog ikke umiddelbart sket nogen større personskade.

Kørsel uden førerret, Slangerup

Klokken 13.30 blev en varebil med en 65-årig kvindelig fører bag rattet standset og kontrolleret nær Hørup Skovvej. Her viste det sig, at hun sad bag rattet, selvom hun ikke besad retten til at føre bil, hvorfor hun blev sigtet for forholdet. Da det samtidig var tredje gang inden for tre år, at hun blev sigtet for dette, blev køretøjet beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Tre unge mænd og en kvinde blev klokken 17.42 truffet af en patrulje, mens de sad i en bil på en parkeringsplads ud for Nordhavnsvej. I bilen blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor den ene antrufne, en 20-årig mand fra København, blev sigtet for dette forhold.

 

Færdselsuheld, Kokkedal

Ved lyssignalet i krydset ved Helsingørmotorvejen og Fredensborg Kongevej skete der klokken 17.47 et færdselsuheld, da en 71-årig mandlig bilist påkørte en 42-årig kvindelig bilist fra Hørsholm bagfra, mens kvinden holdt for rødt lys.  Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den 71-årig blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

Ved Rønnebærskolens cykelskur blev tre unge mænd fra lokalområdet truffet af en patrulje klokken 19.52. Den ene, en 17-årig, blev her fundet i besiddelse af en joint, hvilket han blev sigtet for. 

 

Sigtet for overtrædelse af våbenloven, Nærum

Der indløb klokken 20.05 anmeldelse om, at et muligt slagsmål mellem nogle unge mænd ud for Nærum Skole, hvor der blandt andet var set en gruppe med kæppe-lignende genstande i hænderne. Patruljer kørte til stedet, hvor to biler skyndsomt kørte derfra. Den ene bil blev standset, inden den forsvandt fra stedet, og heri blev fem unge mænd i alderen 17-23 år og fra henholdsvis lokalområdet, Birkerød og Lyngby truffet og fik registreret deres generalia. I bilen blev der fundet tre jernrør, hvilket patruljen vurderede var tiltænkt det anmeldte mulige slagsmål, og føreren af bilen, en 20-årig mand fra Birkerød, blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

Unge skabte uro, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.09 havde nogle unge mænd netop tiltvunget sig adgang til en kælder på Østervang, hvor de nu opholdt sig og skabte uro. En patrulje kørte til stedet, hvor fem unge mænd blev truffet. Der var ikke umiddelbart grundlag for at sigte de unge for noget, men deres generalia blev registreret, hvorefter de blev bedt om at forlade stedet.

 

Rudeknusning i butik, Kgs. Lyngby

Klokken 05.38 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson kort forinden havde knust en rude ind til tøjbutikken Jardex på Lyngby Hovedgade. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om, hvorvidt der har været foretaget indstigning i butikken, og om der er stjålet noget derfra.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

26. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.-26. november 2021

Tyverier fra biler, ødelagt julehygge, unge butikstyve og narkobilister er nogle af de ting, som du kan læse om på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

25. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24.-25. november 2021

Indbrud i containere, færdselsuheld, butikstyveri, snyd med betting-kuponer, vold, spirituskørsel samt tyveri af udendørslamper - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

24. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 23.-24. november 2021

Tricktyveri, tyverier fra biler, spiritus- og narkokørsel samt flere færdselsuheld. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi