Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. januar 2021 10:58

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Anmeldelser om personer på isen, hele politikredsen

Der blev i løbet af døgnet igen meldt om færden på isen flere steder i politikredsen. Patruljer var i den forbindelse flere gange i dialog med borgerne om reglerne for, hvornår færden på isen er tilladt, og flere forældre blev telefonisk underrettet om, at deres børn havde bevæget sig ud på isen, selvom det ikke er forsvarligt i disse dage.Nordsjællands Politi minder om, at det er ulovligt at færdes på isen, med mindre kommunerne har kontrolleret isens tykkelse og har opsat særlig skiltning om muligheden for færdsel på isen.

 

Tyveri fra varebiler, Espergærde og Helsingør

Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der fra fredag eftermiddag til mandag morgen havde holdt parkeret på Kornmarken i Espergræde

En lignende anmeldelse tikkede ind klokken 07.54. Her havde en varebil holdt parkeret på Fabriksvej i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen.

Endnu en sådan anmeldelse indløb klokken 07.57. Her havde en varebil holdt parkeret på Ole Rømers Vej i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen.

Også klokken 09.53 blev et lignende forhold anmeldt, idet en varebil, der havde holdt parkeret ved Ponydalen i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen, havde fået knust bagruden, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra den.

Igen klokken 11.15 blev der anmeldt tyveri fra varebil i Helsingør; denne gang var forholdet dog sket imellem tirsdag den 12. januar og torsdag den 14. januar. Varebilen havde i dette tilfælde holdt parkeret på Allegade, og også her var der blevet stjålet værktøj fra varebilen.

 

Hærværk, Holte
Klokken 07.50 blev det anmeldt, at ukendte personer i løbet af weekenden havde taget ophold på udearealet ved Børnehaven Vangebovej. Her havde de efterladt tomme spiritusflasker og jointskodder, ligesom flere varmelamper var blevet ødelagt.

 

Tyveri af køretøj, Hillerød

Klokken 10.10 blev det anmeldt, at der i weekendens løb var blevet stjålet en gul minilæsser af mærket Giant 350 fra Cirkelbuen.

 

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 11.31 blev en 35-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Ellevej ved Lathyrusvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 13-årig pige fra Frederiksværk skulle klokken 17.11 krydse Hillerødvej ved Netto til fods, da hun blev påkørt af en 54-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk, som havde overset pigen i mørket. Den 13-årige pige slog ved påkørslen sit hoved, og hun blev derfor kørt med ambulance til tjek på hospitalet. 

 

Kørsel uden førerret, Allerød

En 55-årig mandlig bilist fra Allerød blev klokken 17.30 standset af en patrulje på Sportsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig sådan et. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 18.02 blev det anmeldt, at en bil, som havde stået parkeret på en parkeringsplads ved Lyngby Station mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 09.00 havde været udsat for hærværk. Bilen var blevet påført en lang ridse i både køretøjets fører- og passagerside fra fronten og ned mod bagkofangeren. Derudover var det bagerste dæk også blevet punkteret med en skarp kniv. 

 

Unge skabte uro, Kgs. Lyngby

Der indløb klokken 18.26 anmeldelse om, at der befandt sig omkring 15 personer i området ved Magasin samt i parkeringskældrene under Lyngby Storcenter og Kulturhuset, hvor de skabte uro og utryghed. De havde blandt andet opført sig truende over for en parkeringsvagt på stedet. Flere patruljer kørte dertil og runderede efter de unge mennesker, som dog ikke var mulige at udfinde i området. 

Alle personerne i gruppen beskrives som mellemøstlige af udseende og var kørende i tre køretøjer, en sort BMW, en sølvgrå Opel Corsa samt en ny Volkswagen Golf med sorte fælge og hvide kanter ved dækkene. 

 

To mænd fundet i besiddelse af flere stjålne genstande, Skibby

Klokken 21.11 opdagede en 73-årig mandlig beboer fra Skibby en bunke tasker på Nordmandsvej. Samtidig kom to unge mænd slæbende med flere tasker fyldt med ting. Manden spurgte dem, hvad de skulle med taskerne, hvorefter de hurtigt satte dem fra sig og løb fra stedet.

Patruljer kørte til området, hvor de traf to personer svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. Ved ransagning på den enes bopæl blev der fundet et større antal genstande, som blev vurderet at stamme fra flere indbrud, og begge personer, en 22-årig fra Skibby og en 23-årig uden kendt adresse, blev anholdt og sigtet for indbrudstyveri. 

 

Anmeldelse om skudlignende lyde, Hillerød

Ifølge to anmeldelser, blev der mellem 21.10 og 21.20 hørt flere lyde fra et område mellem Teglværksvej og Timorvej, der muligvis kunne lyde som skud. Patruljer kørte dertil og runderede, men det var ikke muligt at udfinde noget eller nogen, der kunne relateres til lydene.

Nordsjællands Politi har heller ikke efterfølgende modtaget anmeldelser, der kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Kørsel uden førerret og besiddelse af stoffer, Holte

På parkeringspladsen ved Rema1000 på Malmbergsvej standsede en patrulje klokken 00.30 en 18-årig mand fra Nærum. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådant. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. Derudover blev han også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og kokain. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Fredensborg

En patrulje standsede klokken 02.48 et køretøj på Nødebovej. Her viste et narkometer, at bilens fører, en 38-årig mand uden kendt adresse, formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

En passager i bilen, en 29-årig mand fra Helsingør, blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvorfor han blev sigtet for dette forhold.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

2. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 1. - 2. marts 2021

Tyveri af diesel, spiritus- og narkokørsel, flere personer sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer samt to mænd anholdt for indbrud. Det er nogle af de hændelser, du i dag kan finde på uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

1. marts 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 28. februar - 1. marts 2021

Flere tilfælde af røg uden brand, kørsel i frakendelsestiden, bedrageri via telefonen, mænd kastede knive og hash fra sig samt et røveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. februar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 25. - 26 februar 2021

Flere færdselsuheld og butikstyverier, surfere i havsnød, narkokørsel samt indbrud i en kirke. Her har du uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi