Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

22. november 2021 13:59

Efterlysning af to ofre samt vidner til overfald i Helsingør

Nordsjællands Politi efterlyser de to personer, som natten til lørdag den 13. november blev udsat for et overfald i Helsingør. Tre formodede gerningspersoner er sigtet i sagen, og som led i efterforskningen er kontakten til de forurettede relevant. Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra vidner til hændelsen

OPDATERING: De to forurettede i sagen har efterfølgende henvendt sig til Nordsjællands Politi, og efterlysningen aflyses derfor.

 

Tre unge mænd overfaldt klokken lidt i 1 natten til lørdag den 13. november 2021 to personer i krydset ved Bjerggade og Stengade i Helsingør. De to ofre samt eventuelle vidner vil Nordsjællands Politi gerne i kontakt med.

 

Via videoovervågning kunne overfaldet følges, og Nordsjællands Politi sendte straks patruljer til stedet. Kort fra gerningsstedet blev tre personer, som passede på signalementerne fra videoovervågningen, udfundet, anholdt og sigtet for vold. Imidlertid var de to forurettede forsvundet fra stedet, og det har ikke efterfølgende været muligt at finde frem til deres identitet. Derfor efterlyses de nu af Nordsjællands Politi.

 

- Vi kan se på overvågningsvideoen, at to personer bliver udsat for både slag og spark, så vi har en formodning om, at de har pådraget sig skader som følge af overfaldet. Det har dog ikke været muligt at finde frem til de to personer, og de har heller ikke selv henvendt sig til os. Som led i efterforskningen vil vi dog meget gerne tale med dem, da deres udsagn kan have betydning for sagens videre forløb, fortæller politikommissær i Nordsjællands Politi Daniel Seiler-Holm.

 

De forurettede samt borgere, som var vidne til overfaldet eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114. 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

15. september 2021

Nordsjællands Politi

To medgerningspersoner til knivstikkeri Hillerød efterlyses

Nordsjællands Politi efterlyser to medgerningspersoner til et overfald, som fandt sted fredag den 13. august 2021 ved Teknisk Skole i Hillerød, hvor en ung mand blev stukket i låret med en kniv

2. september 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi offentliggør video og fotos af guldsmede-røvere

Identiteten på de to gerningsmand fra røveriet i Nærum er endnu ikke fastlagt

20. august 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til røveri mod Guldsmed i Nærum

Politiet er interesseret i at høre fra borgere, som har set noget i forbindelse med et røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv tidligere på ugen