Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

7. januar 2021 12:43

Nordsjællands Politi søger specifikke vidner i forbindelse med drabssag

I forbindelse med det formodede drab på [navn fjertnet] efterlyser Nordsjællands Politi vidner, der har set den sigtede med en bestemt sækkevogn og en tønde i perioden fra den 1. – 6. november 2020

Opdateret: Fotos og navn på den sigtede er fjernet, idet offentliggørelsen af disse ej længere er relevant for efterforskningen. Idet kvinden er fundet afgået ved døden, indstilles efterlysninger af hende. Hendes navn er derfor fjernet. Medier og andre, som måtte have bragt billeder af kvinden, opfordres til at fjerne disse af hensyn til de pårørende.

 

Nordsjællands Politi efterforsker stadig det formodede drab på den forsvundne [navn fjertnet] fra Frederikssund.

Efterforskningen har vist, at [navn fjernet], en 44-årig mand, fredag den 6. november klokken 13.23 var på Frederikssund Genbrugsplads, Strandvangen 17 i Frederikssund, hvor han blandt andet bortskaffede en sækkevogn og en blå fodertønde. [Navn fjernet] kørte til og fra genbrugspladsen i en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer [registreringsnummer fjernet].

Sækkevognen er af mærket ”Garden” med gråt stel og røde hjul og røde håndtag. Nordsjællands Politi beder personer, der har set den sigtede med denne sækkevogn i perioden fra 1. november til 6. november 2020 om at kontakte politiet.

Desuden vil Nordsjællands Politi også gerne i kontakt med personer, som har solgt en fodertønde til den sigtede eller har oplysninger eller observationer vedrørende den sigtedes besiddelse af en sådan fodertønde. Der er ud fra videoovervågningsfotos fra genbrugspladsen tale om en blå fodertønde med sort låg og en spænderem af metal. Fodertønden vurderes at have en størrelse på ca. 60 liter og en højde på 60-70 cm. 

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

8. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand i sort varebil i Nivå

Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som har forsøgt at få to 10-årige drenge til at sætte sig ind i hans varebil

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at identificere kvinde i sø

Politiet offentliggør nu opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi søger vidner

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som har set en mand tage fat i en dreng på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.