Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

6. august 2024 12:37

Dømt for at stjæle værdier for mere end 600.000 kroner

En 43-årig mand fra Helsinge skal halvandet år i fængsel, efter han blev kendt skyldig i en række indbrud af særlig grov karakter begået i Gilleleje

12 tilfælde af indbrud af særlig grov karakter, et forsøg på indbrud samt tre hæleriforhold kostede fredag en 43-årig mand fra Helsinge en fængselsdom på halvandet år.

 

Indbruddene er begået i perioden fra oktober 2022 til april i år og fælles for dem er, at de stort set alle er begået i boliger beliggende i Gilleleje. Her har den 43-årig blandt andet stjålet ure, smykker, kontanter, jagtvåben og designermøbler.

 

I forbindelse med efterforskningen af indbruddene lykkedes det at finde flere spor, som kunne knyttes til den 43-årige mand, og ved ransagning af mandens bopæl blev der tillige fundet forskellige tyvekoster. Den 43-årige mand havde da også tilstået en række af forholdene.

 

- Det kan opleves som meget grænseoverskridende og utryghedsskabende at have indbrud i sit hjem, og i denne sag er der tale om et stort antal indbrud, hvilket er en skærpende omstændighed, siger anklager Maria Loller fra Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi.

 

Den 43-årige valgte at modtage dommen. Ud over indbrud, indbrudsforsøg og hæleri omfattede dommen også en overtrædelse af Færdselsloven i form af kørsel uden førerret.

 

Gode råd om indbrudssikring

Du kan sikre dig mod indbrud ved at gøre det svært for tyven at bryde dine døre og vinduer op.

En god videoovervågning kan dels være med til at holde tyven væk – og kan også være vigtig for efterforskningen, hvis uheldet alligevel skulle være ude og du får ubudne gæster.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

13. august 2024

Nordsjællands Politi

Ulovlig arbejdskraft koster dyrt

Det kan blive en meget dyr hovedrengøring at ansætte rengøringshjælp, som ikke har en opholds- og arbejdstilladelse. Det viser en sag fra Nordsjællands Politi.

12. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi afslutter sag om eksplosion i Helsinge

Nordsjællands Politi indstiller efterforskningen og afslutter dermed sagen om en eksplosion i et rækkehus i Helsinge tidligere i år

9. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til kørsel forud for ulykke

I forbindelse med efterforskningen af den ulykke, som lørdag morgen kostede tre mennesker livet, søger Nordsjællands Politi flere vidner.