Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

8. november 2019

To mænd anholdt og sigtet for omfattende tyverier fra biler

To litauiske mænd på henholdsvis 31 og 39 år blev fredag morgen anholdt og sigtet for adskillige tyverier fra personbiler, hvor der blandt andet er blevet stjålet rat og indbygget GPS-udstyr

Nordsjællands Politi har i samarbejde med SEØ (Særlig Efterforskning Øst) fredag morgen klokken 06.12 anholdt to litauiske mænd på Christianshavn og sigtet dem for flere tyverier fra biler. 

De to mænd på henholdsvis 31 og 39 år er mistænkt for omfattende tyverier af rat, indbygget GPS-udstyr, instrumentpaneler med mere fra personbiler af mærkerne BMW og Mercedes i både Nordsjælland og flere andre steder på Sjælland. 

- Vi har foretaget en intens efterforskning i et godt og tæt samarbejde med SEØ, og jeg er meget tilfreds med, at det på baggrund af efterforskningen er lykkedes os at anholde to formodede gerningsmænd til formentlig mange tyverier fra personbiler, fortæller politiinspektør Lau Thygesen fra Nordsjællands Politi. 

De to anholdte bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør med anmodning om varetægtsfængsling. I første omgang lyder sigtelsen på ni tyverier fra personbiler, men politiet forventer, at antallet af sigtelser bliver øget, efterhånden som efterforskningen skrider frem.

- Efterforskningen kører stadig på højtryk, for især Nordsjælland har været hårdt ramt af tyverier fra primært BMW’er og Mercedeser på det seneste, og vi kan derfor på ingen måde udelukke, at de to skal sigtes for flere forhold, når vi får trevlet sagerne op. Derudover har vi også en tese om, at vi kan knytte de to til adskillige indbrud i privat beboelse, men det må efterforskningen vise, slutter Lau Thygesen.

Eventuelle pressehenvendelser kan ske til politiinspektør Lau Thygesen fra Nordsjællands Politi på telefon 5142 6299. 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

11. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Mand forsøgte at lokke dreng med sig

Nordsjællands Politi efterforsker sag fra Rungsted, hvor 10-årig blev forsøgt lokket med slik

11. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Mistænkt i drabssag fra Hillerød er udleveret til Danmark

Manden fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdag

4. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Mistænkt i pirattaxi-voldtægtssag sigtet for yderligere forhold

Den 35-årige mand, der er mistænkt i sagen har fået sin varetægtsfængsling forlænget til 1. november

Afvis cookies