Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

18. maj 2020

Ude godt – men afstand bedst

Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til at huske at holde afstand, når man fra i dag igen kan gå på café, restaurant og værtshus

Fra i dag kan cafeer, restauranter og værtshuse igen byde borgerne velkommen. Det er dog vigtigt, at man husker at holde den nødvendige afstand til andre for fortsat at begrænse spredningen af Corona-virus.

- Borgerne i Nordsjælland har generelt været gode til at overholde myndighedernes retningslinjer og vi forventer, at det også vil være tilfældet, når det nu igen bliver muligt at gå ud at spise, siger Søren Thomassen, chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi strammede, i lighed med landets øvrige politikredse, for nogle uger siden kursen over for de borgere, som havde svært ved at overholde myndighedernes retningslinjer.

I den forbindelse øgede Nordsjællands Politi patruljeringen, særligt ved de steder, hvor der traditionelt samler sig mange mennesker, når vejret er godt, ligesom der blev varslet om større brug af bødeblokken. 

- Det har heldigvis vist sig, at vi har kunne beholde bødeblokken i lommen, da borgerne har været gode til at undgå at forsamle sig på de steder, hvor der normalt kommer mange mennesker, siger Søren Thomassen.

Søren Thomassen oplyser, at Nordsjællands Politi fortsat vil have ekstra patruljer på gaden for at sikre, at borgerne overholder de gældende retningslinjer i forhold til afstand og hvor mange, der må være forsamlet på ét sted. 

Retningslinjerne for åbning af cafeer, restauranter og værtshuse kan findes på Erhvervsministeriets hjemmeside.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

25. maj 2020

Nordsjællands Politi

God genåbning i Nordsjælland

Både borgere og indehavere af cafeer, restauranter og værtshuse har bidraget til en god genåbning

12. maj 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi har med overvejende stor sandsynlighed fået identificeret efterlyst mand, der befamlede kvinde i skridtet

Nordsjællands Politi efterlyste tidligere i dag den formodede gerningsmand til en hændelse, hvor en 24-årig kvinde blev befølt i skridtet i et S-tog – den pågældende er nu med overvejende stor sandsynlighed blevet identificeret

6. maj 2020

Nordsjællands Politi

Fem personer anholdt i sag om mulig fremstilling af bomber

Nordsjællands Politi og Særlig Efterforskning Øst har i dag i en større koordineret aktion foretaget 13 ransagninger og fem anholdelser i en sag omhandlende mulig bombefremstilling

Afvis cookies