Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

19. juni 2022 09:26

Døgnrapport fra Østjyllands politi, søndag den 19. juni 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er ingen fremstillinger i Grundlovsforhør i dag søndag. 


Restaurationsloven:

Søndag kl. 03:38 indledte en 23-årig kvinde fra Aarhus sig i slagsmål med dørmændene på restauration Bernhardt på Store Torv i Aarhus. Kvinden var utilfreds med, at hun blev afvist, hvilket var årsagen til hendes adfærd. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og dernæst sendt bort fra stedet. 

Faldulykke:
Lørdag kl. 22:54 kom en 53-årig mand fra Ebeltoft alvorligt til skade, da han af ukendte årsager faldt ned fra en stige og ramte et betonunderlag 4 meter nede. Den 53-årige var i færd med istandsættelse af sit sommerhus, da ulykken indtraf. Han er kørt til Skejby sygehus, hvor han behandles. Hans tilstand betegnes som kritisk.  Nærmere undersøgelser skal nu forsøge at finde årsagen til ulykken, og Østjyllands politi har ikke yderligere oplysninger for nuværende. 

Hærværk:
Lørdag kl. 22:32 fik landbetjenten på Samsø en anmeldelse fra Kaasen på Samsø, hvor en anmelder havde tilbageholdt 3 unge i alderen 14-15 år. De 3 unge havde udsat en forladt bygning for hærværk ved at kaste sten på facaden, hvorunder en rude bl.a. var blevet knust. Videre havde de også fundet en pulverslukker, som de tømte inde i huset. Landbetjenten kørte frem til stedet, som grundet deres unge alder blev overdraget til de kommunale myndigheder, ligesom forældrene blev kaldt til stedet. 

Færdselsuheld:
Lørdag kl. 20:33 kørte en 30-årig mand fra Aarhus med sin personbil ind i en 30-årig mand, der sad på en bænk ved Irma Pedersens Gade i Aarhus C og spiste en is. Ved påkørslen – der sket med lav hastighed – skete der ingen personskade. Den 30-årige fører af personbilen blev dog konstateret påvirket af euforiserende stoffer, og blev derfor anholdt og taget med på politigården med henblik på blodprøve og afhøring til sagen. Han blev efterfølgende løsladt. 

Der er i det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
Søndag kl. 02:04 fik Østjyllands politi en anmeldelse om indbrud i et hus under opførelse på Elmegårdsvej i Hasselager ved Aarhus. Politiet kørte hastigt til stedet, og netop som de ankom, kom 2 personer ud af bygningen. Den ene stak af i løb, mens den anden blev fanget af betjentene og anholdt. Efterfølgende kunne det konstateres, at de to gerningsmænd havde brudt ind i en nybygget kontorbygning og fjernet en del store fladskærms TV. Uden for stedet stod en varebil, som fladskærmene var blevet læsset over i. Den anholdte er en 30-årig mand fra Aarhus, mens der arbejdes på at finde identeten på medgerningsmanden. 

- På Frejasvej, 8920 Randers Nv begået mellem tirsdag kl. 07:45 og lørdag kl. 15:30.

Færdsel:
Lørdag kl. 14:22 blev en 59-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Slet Parkvej i 8310 Tranbjerg J.

Lørdag kl. 17:43 blev en 47-årig mandlig billist, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sjællandsgade i 8900 Randers C. 

Lørdag kl. 20:39 blev en 30-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i 8200 Aarhus N.

Lørdag kl. 22:09 blev en 27-årig mandlig billist, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Runevej i 8210 Aarhus V.

 

Med venlig hilsen 

 

Flemming Lau

Vagtchef


Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.