Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

5. oktober 2021 09:42

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 5. oktober 2021


Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i dag. 

 

Sigtet for butikstyveri og vold

Personalet i Fakta i Skødstrup kontaktede mandag kl. 8.30 politiet og fortalte, at de stod med en aggressiv 19-årig mand, som havde stjålet fra butikken og efterfølgende begået vold mod en medarbejder. 

Ifølge medarbejderne havde manden taget en 12-pack med øl fra butikken, og da han ville gå fra stedet uden at betale, konfronterede en butiksansat ham ved udgangen. 

Her kastede den 19-årige ifølge personalet øllene på medarbejderens ben, og da medarbejderen fortsat holdt ham tilbage, slog den 19-årige ham med en knyttet næve. 

Det lykkedes dog at tilbageholde manden, indtil politiet kom frem. Da betjentene ankom sigtede de den 19-årige for butikstyveri og vold. 

Medarbejderen, der var blevet slået, var umiddelbart ikke kommet noget til. 

**

 

Fandt heroin og hash i lejlighed

Østjyllands Politis specialpatrulje bankede mandag kl. 12.33 på en lejlighed i Aarhus C, hvor de havde mistanke om, at der var narko. 

Betjentene kunne lugte hash, mens de stod foran døren, og de kunne høre nogen gå rundt derinde. Da patruljen uden resultat gentagne gange havde banket på og råbt til beboerne, at de skulle åbne, skaffede betjentene sig til sidst selv adgang til lejligheden. 

Inde i hjemmet befandt de to beboere, en 31-årig mand og en 31-årig kvinde, sig. Begge blev visiteret, og lejligheden blev ransaget. 

Gemt i lejligheden lå en pose skunk, som manden erkendte var hans, mens kvinden vedkendte sig ejerskabet af en mindre mængde heroin, som betjentene fandt. 

Begge blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Beruset mand ville slås og blev anholdt

En patrulje kørte mandag kl. 21.13 til Banegårdspladsen i Aarhus, hvor en beruset mand opførte sig aggressivt og var ved at indlede sig i slagsmål med en anden mand. 

Da betjentene kom frem, var der ro på stedet, men de traf den berusede 40-årige mand, som stadig var noget opfarende. Mens betjentene var på stedet, opdagede den 40-årige en mand, som han var sur på, og han meddelte politiet, at han ville slås med ham. 

Betjentene holdt ham dog tilbage, og da han fortsatte sin aggressive opførsel, blev han anholdt. Under anholdelsen gjorde han kraftigt modstand, og han blev derfor både sigtet efter ordensbekendtgørelsen og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

**

 

Fire mænd sigtet for besiddelse af stoffer

Et tip førte mandag kl. 14.16 Østjyllands Politis specialpatrulje til en lejlighed i Aarhus N, hvor de traf tre mænd på 28, 25 og 22 år. 

Da betjentene kom ind, lå der en joint på bordet, og lejligheden blev ransaget, og alle mændene visiteret. 

Den 28-årige havde en mindre mængde hash og skunk på sig, og den 25-årige havde også lidt skunk i lommen. Den 22-årige havde ud over en pose skunk også en bilnøgle på sig. Betjentene gik derfor ned på vejen, hvor de fandt den bil, som nøglen passede til. 

I bilen lå også en pose skunk, og da bilen stod registreret til at tilhøre en 34-årig mand, tog politiet også på besøg i hans lejlighed, der lå i nabolaget. 

Den 34-åriges hjem blev ransaget, og da betjentene fandt nogle poser med hash og skunk, blev han ligesom de tre andre sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.  

**

 

Tændt komfur startede brand

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 10.33 ud til en brand i en villa i Bøstrup ved Langå. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, der var opstået i køkkenet, og ingen personer kom umiddelbart til skade. Køkkenet fik en del brand- og sodskader. 

Det viste sig, at der stod en gryde med olie i på komfuret, som kvinden, der bor på stedet, formentligt havde glemt at slukke. 

Hun blev derfor sigtet efter beredskabsloven. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 6.50 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i sydgående retning ved Tilst. En 22-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 43-årig mand, som blev skubbet ind i en bil med en 42-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 22-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 10.20 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers C. 

Mandag kl. 13.46 skete der et færdselsuheld i krydset Vestre Ringgade/Langelandsgade i Aarhus C. En 35-årig mand bremsede hårdt op for at holde tilbage for et udrykningskøretøj, hvorefter en 32-årig mandlig bilist kørte op bag i hans bil. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 32-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 16.45 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Fuglsangvej i Hessel ved Grenaa. En 36-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte med lav fart ind i en 59-årig mand, som kom kørende på knallert. Den 59-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Natten til tirsdag kl. 3.26 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Hospitalsgade i Randers C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Møgelgårdsvej i Lystrup begået søndag d. 3/10 kl. 00.00
På Brokhøjvej i Boeslum ved Ebeltoft begået lørdag d. 2/10 mellem kl. 10.30 og kl. 17.30
På Søren Møllers Gade i Randers C begået mandag d. 4/10 kl. 7.01
På Kløvermarksvej i Hadsten begået mellem fredag d. 1/10 kl. 11.00 og lørdag d. 2/10 kl. 12.00
På Solskrænten i Grenaa begået mandag d. 4/10 mellem kl. 14.00 og kl. 16.30
På Næringen i Risskov begået mandag d. 4/10 kl. 10.00
På Tranevej i Hinnerup begået mellem søndag d. 3/10 kl. 19.00 og mandag d. 4/10 kl. 2.50

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 9. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

8. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 8. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

7. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Forslag