Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

7. november 2019

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 7. november 2019

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte fremstillinger i politikredsen i dag. 

 

Den mobile politistation i Tilst

Østjyllands Politis mobile politistation kører torsdag til Tilst, hvor betjentene Marie og Mark vil stå klar til en snak med borgerne i lokalområdet. Stationen vil være på stedet omkring kl. 14-18, og alle er velkomne til at kigge forbi. 

**

 

Ung mand kørte ind i patruljebil under flugt

En 21-årig mand endte med otte sigtelser, efter han natten til torsdag blev anholdt i Højbjerg. En patruljebil ville lave et tjek af den 21-åriges bil, da de kl. 00.30 så den køre på Rosendalsvej, men den unge mand trådte i stedet på speederen og forsøgte at flygte fra patruljen. 

Under flugten ramte han ind i politiets bil, kørte over for rødt og kørte venstre om et helleanlæg, inden han til sidst kørte ind i en hæk ved Højbjerg Bibliotek. Her fortsatte den 21-årige flugten til fods, og politiet mistede ham af syne. En hundepatrulje blev derfor tilkaldt, og de var hurtigt på stedet. Patruljehunden fik færten af den undløbne og løb ind i en have, hvor den fik fat i manden, som lå og gemte sig. 

Han blev anholdt og siget for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Derudover blev han sigtet for både narko-og spritkørsel, da han erkendte, at han havde været påvirket af hash og alkohol under kørslen.  I bilen blev der desuden fundet en mindre mængde hash. 

Samlet set nåede han op på otte sigtelser for: 

Narkokørsel
Spritkørsel
Ikke at efterkomme politiets anvisninger
Kørsel over for rødt
Kørsel venstre om et helleanlæg
Manglende brug af blinklys
Ikke at overholde sine forpligtelser ved et færdselsuheld
Besiddelse af euforiserende stoffer

**

 

Rasende bilist overfaldt medtrafikant

En 39-årig mand blev onsdag eftermiddag så rasende i trafikken, at det endte med at koste en 47-årig mand en tur på skadestuen og ham selv en tur på politistationen. Den 47-årige kom kl. 15.30 kørende med sin 50-årige kone på Skanderborgvej i Viby, hvor vejen flettede ind til ét spor på grund af vejarbejde. Bagved kørte den 39-årige mand helt tæt på dem og var tydeligt frustreret over, at han ikke kunne komme forbi. Da der igen var to spor lidt længere fremme, overhalede den 39-årige inden om og satte sin bil på tværs af vejen foran 47-åriges bil. 

Efter en kort diskussion mellem de to, gik den 39-årige helt tæt på den 50-årige kvinde og råbte adskillige skældsord af hende. Det fik hendes mand til at gå helt tæt på den 39-årige for at få ham væk. Pludseligt tog den 39-årige fat i den 47-åriges hånd og bed hårdt i hans finger, hvorefter han slog ham adskillige gange i ansigtet med knyttet næve, så den 47-årige til sidst væltede om på asfalten. 

Politiet blev tilkaldt, og en patrulje fik anholdt den 39-årige mand og sigtet ham for vold. Den 47-årige blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for mindre skader i ansigtet og i fingeren. 

**

 

Tre knallertkørere standset i Randers

En motorcykelbetjent fra Østjyllands politi fik i Randers onsdag eftermiddag fat i tre knallertkørere, som alle kørte ulovligt rundt omkring Gl. Hobrovej.  

Først fik han standset en knallert, der havde betydelige fejl og mangler, som kostede en bøde til knallertføreren. Kort efter fik samme betjent indhentet en knallert, som var tunet til at køre alt for stærkt. Det kostede føreren en bøde og en betinget frakendelse. 

Til sidt fik han øje på en knallert, hvor føreren kørte rundt uden styrthjelm, men da han ville standse den, forsøgte knallertføreren at flygte. Han kørte op over fortovet og ind over en græsplæne, tilbage på vejen igen, ud af forskellige veje, inden han blev indhentet af motorcykelbetjenten på Energivej. 

Da han virkede påvirket, og der lå en mindre mængde skunk i knallerten, blev han sigtet for narkokørsel og for besiddelse af euforiserende stoffer. Derudover blev han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre uden styrthjelm og for at køre på fortovet. 

Knallerten viste sig at være stjålet i juli i Randers. Det gav den 21-årige knallertfører endnu en sigtelse - for tyveri.

**

 

Totenschlæger og fogedret – to mænd anholdt

En patrulje kontaktede onsdag kl. 7.58 to mænd, som sad i en bil på Viby Torv i Viby. Bilen var registreret i politiets systemer, da den var blevet set i forbindelse med en mistænkelig episode tidligere på ugen. Derfor gik betjentene hen for at tale med personerne i bilen – to mænd på 44 og 36 år. 

Det viste sig, at den 36-årige var udeblevet fra fogedretten, så han blev hurtigt anholdt. Den 44-årige endte også med en tur på politistationen, da betjentene fandt en totenschlæger i bilen. Det kostede en sigtelse for overtrædelse af våbenloven. 

**

 

Tog mors bil og kørte på bodega

En 24-årig mand blev natten til torsdag kl. 1.41 standset af politiet, da han kom kørende på Kirkevej i Hadsten. Her konstaterede patruljen hurtigt, at manden ikke havde kørekort, og at han i øvrigt virkede særdeles påvirket af alkohol. Den 24-årige indrømmede da også med det samme, at han havde taget sin mors bil uden at få lov, og at han derefter var kørt på bodega sammen med et par venner. Her havde han drukket omkring 10 øl, inden han var kørt hjemad igen. 

Den 24-årige blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret. 

**

 

Udenlandsk flasketyv fik straksbøde

En vagt i Magasin i Aarhus C ringede onsdag kl. 13.00 til politiet, og fortalte at han havde tilbageholdt en mand, som havde stjålet flere poser med pantflasker fra vareindleveringen. Vagten opdagede mandens tyveri via overvågning, og han og en kollega skyndte sig efter manden og pågreb ham på Frue Kirkeplads. 

En patrulje kørte til stedet og fik identificeret den tilbageholdte mand som en 20-årig rumænsk statsborger. Da han ikke dansk statsborger og ikke har fast adresse i landet, blev han anholdt og kørt til politistationen, hvor han modtog en sigtelse og en straksbøde for tyveri. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 7.15 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 33-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 54-årig mand, som herefter blev skubbet op i en bil med en 38-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. Den 33-årige kvinde blev sigtet for ikke at holde nok afstand til de forankørende. 

Onsdag kl. 8.54 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Romalt Boulevard i Randers SØ. En 50-årig kvindelig bilist svingede til venstre og ramte ind i en bil ført af en 28-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 50-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 10.24 skete der et færdselsuheld på Randersbro i krydset ved Århusvej i Randers. En bus med syv passagerer kørte op bag i en lastbil, der bremsede for rødt i krydset. Ved sammenstødet blev bussens frontrude knust. Buschaufføren kørte efter uheldet til en buscentral på Suderholmen, hvor han parkerede bussen. To passagerer fra bussen blev kørt til skadestuen til behandling for lettere skader. 

Onsdag kl. 16.45 skete der et færdselsuheld i krydset Randersvej/Nordvestpassagen i Aarhus N. En 56-årig kvindelig bilist blev påkørt af en anden bil under en overhaling. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Der skete umiddelbart kun materielle skader ved uheldet. 

Onsdag kl. 18.45 skete der et færdselsuheld i krydset Haurumsvej/Tilst Skolevej i Tilst. To biler stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Onsdag kl. 22.38 skete der et færdselsuheld på Tilst Skolevej i Tilst. En bil bakkede fra en p-plads direkte ud i siden på en bil ført af en 26-årig kvinde. Herefter kørte den bakkende bil fra stedet. Den 26-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den flygtende part var kørende i en sølvgrå stationcar, der pådrog sig nogle skader i forbindelse med sammenstødet. Østjyllands Politi hører gerne fra folk, der ser bilen, eller ved hvor den holder. Oplysninger kan gives via tlf. 114. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Tinghøjvej i Randers NV begået onsdag d. 6/11 mellem kl. 7.30 og kl. 14.45
På Busbjergvej i Stærkjær ved Bjerringbro begået onsdag d. 6/11 mellem kl. 9.00 og kl. 17.50

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

4. juli 2020

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands politi lørdag den 4. juli 2020

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

3. juli 2020

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi fredag den 3. juli 2020

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

2. juli 2020

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 2. juli

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Afvis cookies