Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

10. januar 2022 11:13

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. januar 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Brand i Escape Room i Tilst

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 5.49 ud til en brand i nogle lokaler på Langkærvej i Tilst, der bruges som Escape Room. Det var en forbipasserende borger, der opdagede branden og ringede 112. 

Brandvæsnet fik slukket branden, inden den nåede at brede sig, men en del af bygningen fik større brandskader indvendigt. Der var ingen personer på adressen, og ingen kom noget til. 

Det kan ikke udelukkes, at branden er påsat, og Østjyllands Politi efterforsker derfor sagen nærmere og vil foretage yderligere undersøgelser på stedet. 

**

 

Truet med kniv i Randers

En 24-årig mand anmeldte søndag kl. 18.42, at han var blevet truet med kniv af en ukendt mand på Fredensgade i Randers C. 

Den 24-årige var sammen med sin kæreste, da en forbipasserende mand tilsyneladende helt umotiveret begyndte at råbe af parret. 

Ifølge parrets forklaring tog den fremmede mand pludseligt en kniv frem og gik hen mod den 24-årige, der stillede sig om bag en bil. 

Manden gik efter den 24-årige, der dog kunne holde sig på afstand, og til sidst forlod manden med kniven stedet, hvorefter politiet blev kontaktet. 

Patruljer i området ledte efter gerningsmanden, men det lykkedes i første omgang ikke at finde ham. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

Gerningsmandens signalement: 

Dansk af udseende
Ca. 35-40 år
Ca. 190-195 cm høj, kraftig af bygning
Kort karseklippet, lyst/rødligt hår
Havde sorte høretelefoner på

Har du oplysninger til sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114. 

**

 

Brand i biler

Østjyllands Politi fik mandag kl. 5.23 en anmeldelse om, at der var ild i en bil, der holdt på en p-plads på Pollenvænget i Tilst. 

Da patruljen kom frem, havde branden bredt sig til flere biler ved siden af. Brandvæsnet kom til og fik slukket branden, der umiddelbart nåede at forårsage skader på fire biler. Den bil, som branden formentligt opstod i, var helt udbrændt. 

Det var umiddelbart ikke muligt at fastslå brandårsagen, men politiet mistænker, at branden er påsat og hører gerne fra eventuelle vidner. Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet via tlf. 114. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 9.05 skete der et færdselsuheld i krydset Engdalsvej/Århusvej i Søften ved Hinnerup. En 31-årig kvindelig bilist foretog et venstresving ad Engdalsvej og ramte ind i en bil ført af en 17-årig ung mand. Den 17-årige havde kørekort og havde som påkrævet en erfaren bilist med på passagersædet. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. Den 31-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Søndag kl. 17.02 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Edithsvej i Brabrand. En 21-årig mand, der var passager i bilen, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde kokain på sig. 

Søndag kl. 18.08 skete der et færdselsuheld i krydset Kongevejen/Strandvejen i Aarhus C. En 18-årig mandlig bilist svingede til venstre og stødte sammen med en bil ført af en 38-årig mand, der kørte lige ud i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Søndag kl. 18.45 skete der et færdselsuheld i krydset Strandvejen/Carl Nielsens Vej i Aarhus C. En 52-årig kvindelig bilist foretog en u-vending og ramte ind i en bil ført af en 61-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 52-årige blev sigtet for at have forårsaget færdselsuheldet. 

Søndag kl. 21.57 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel på Brendstrupgårdsvej i Aarhus N. Det var en opmærksom borger, der kontaktede politiet, da den 29-årige bakkede ind over en cykelsti og ud i rabatten, hvor bilen standsede. Da patruljen kom frem, vurderede de, at den 29-årige var påvirket, og han blev derfor anholdt og fik senere foretaget en blodprøve, der skal vise, om han havde stoffer i blodet under kørslen. Han blev ud over narkokørsel sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash, som betjentene fandt i bilen. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Oslogade i Aarhus N begået mellem onsdag d. 5/1 kl. 17.00 og søndag d. 9/1 kl. 13.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 9. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

8. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 8. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

7. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Forslag